Analysesessie

Coaching

Wil je in korte tijd een grote slag maken en heb je vooral behoefte om een duidelijker beeld te krijgen waar jouw valkuilen en kansen liggen?

Dan is het mogelijk om een sessie van 2,5 uur te volgen waarin jouw specifieke aandachtspunten in kaart worden gebracht.

Over de analysesessie

In een sessie van 2,5 uur worden jouw specifieke aandachtspunten in kaart gebracht.

Er wordt onder andere een relatiebiografie opgesteld waarin gekeken wordt waar jij (onbewust) jouw partners op selecteert. Vervolgens wordt in beeld gebracht wat je anders kan doen om een passende partner te vinden. Je gaat weg met een aantal concrete adviezen en een plan van aanpak.

ONTDEK WAAR JOUW ONTWIKKELPUNTEN LIGGEN

  • Wel type partner trek je aan?
  • Waarom kom je niet verder met daten?
  • Waar lopen je relaties op stuk?
  • Welke gedragspatronen hinderen je?
  • Wat is gezond nieuw gedrag?

Kosten: €300,-

Heb je vragen?

Mail ons op team@singlecoaching.nl
Bel/whatsapp ons op 06-2033 8405

SINGLECOACHING.NL

COACHINGSPRAKTIJK VOOR SINGLES

Meinou Lambeck en Hans Gierkink hebben meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer. Zij hebben beide een eigen coachingspraktijk speciaal voor singles. Daarin werken ze dagelijks met mensen die een vervullende duurzame relatie willen. Zij weten daardoor precies wat wél en niet werkt in de praktijk. Meinou en Hans verschijnen regelmatig in de media over dit onderwerp. Ze werken onder andere mee aan artikelen en trainingen van Psychologie Magazine en diverse andere media.

Hans en Meinou in de media

Bekijk een weergave van een van onze trainingen voor een tv programma van de kro-ncrv: ‘Van eerste date naar duurzame relatie’

SINGLECOACHING BEKEND VAN DE MEDIA