Gemiste kansen

,
Coach Hans foto columns

Af en toe denk ik “Had ik deze kennis over het aangaan van relaties maar 30 jaar geleden gehad”. Dat had mijzelf veel ellende bespaard. Zoals mislukte dates, emotionele achtbanen en exen die echt niet bij me pasten. Destijds dacht ik rond oud en nieuw: “Dit jaar ga ik zorgen dat ik wel een relatie krijg”. En het jaar erop weer… en weer… Wie heeft ze niet, die goede voornemens. Bij veel mensen zijn ze echter rond 15 januari al weer zachtjes opgelost.

Misschien heb jij ook het voornemen om volgend jaar flink te gaan daten of een relatie te krijgen. Van nieuwe cliënten hoor ik regelmatig: “Was ik jullie maar 10 jaar eerder tegengekomen. Dan had ik een hoop ellende voorkomen en nu vast een fijne relatie gehad”. Als je dingen wilt veranderen in je leven, wacht daar dan niet te lang mee. Kom in actie! En hou vol, ook na 15 januari! Dan kijk je over 10 jaar vast tevreden terug op deze periode!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Volg alle reacties op dit artikel

Geef hier ook je reactie of lees bestaande reacties

Jouw e-mail
Volg alle reacties op dit artikel
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alle reacties (0)