Ons aanbod

Hieronder vind je ons complete aanbod om jou te ondersteunen bij het vinden en behouden van een fijne, duurzame relatie.

Coachingsprogramma “Laat de liefde werken!

Ons coachingsprogramma voor succesvolle singles die meer grip willen krijgen op hun liefdesleven.

 

 

 

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is dit coachingsprogramma wat voor jou! Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. Het programma kun je deels in je eigen tijd doen, daarnaast wordt je uitgebreid individueel begeleid door de ervaren singlecoaches Hans en Meinou. Doel van dit programma is het krijgen van een fijne, duurzame relatie…

met iemand die écht bij je past;waar je langdurig bij wilt blijven;waarin onzekerheid, twijfel en stress tot het verleden behoren;met iemand waarmee je veel plezier hebt;met iemand waarmee je lief, leed en intimiteit deelt;waarin je je thuis voelt en je jezelf mag zijn.

Online programma “Laat de liefde werken!”

Ons online coachingsprogramma voor mensen die lekker zelf in hun eigen tijd aan de slag willen.

 

 

 

Dit online programma bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om een fijne liefdevolle relatie te krijgen. Je hoeft hiervoor niet de deur uit en je kunt de trainingen in je eigen tijd doen wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk kun je alles net zo vaak herhalen tot je de kennis en vaardigheden volledig onder de knie hebt.

Met dit programma

  • Kom je erachter wat jouw valkuilen en kansen zijn in de liefde;
  • Leer je meer over bindings-en verlatingsangst;
  • Ontdek je wie er écht bij je past;
  • Krijg je tips en adviezen waar jij jouw ideale partner kan vinden; 
  • Krijg je concrete tips voor (online) daten;
  • Haal je het meeste uit je leven als single.

E-books en online trainingen

 

 

 

Singlecoaching.nl biedt verschillende e-books en online trainingen aan, vol met praktisch toepasbare theorie, praktijkverhalen en oefeningen. Je hoeft hiervoor niet de deur uit en je kunt de trainingen in je eigen tijd doen wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk kun je alles net zo vaak herhalen tot je de kennis en vaardigheden volledig onder de knie hebt.

Workshops

 

 

 

In onze workshops maak je op ontspannen wijze kennis met praktische theorie en bieden we je inzichten, handvatten en methodes over het aangaan van relaties. Je kunt alles gelijk oefenen én ervaringen uitwisselen met andere singles. De workshops staan onder begeleiding van de ervaren singlecoaches Hans Gierkink en Meinou Lambeck. Leer in één middag dat flirten gemakkelijk is en zelfs leuk kan zijn! Ga aan de slag met je bindingsangst of verlatingsangst of krijg meer zelfvertrouwen bij het daten of in een relatie. Onze workshops worden gekenmerkt door een veilige en open sfeer, waarin er naast veel geleerd ook veel gelachen wordt.

Singlevakantie

Klaar voor een relatie, 6-13 juli 2024, Frankrijk

 

 

 

Heb jij zin om samen met andere singles een inspirerende vakantie te beleven? We combineren het relaxte vakantiegevoel met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Alles mag, niets moet.

Kennismakingsgesprek

 

 

Single coach Meinou Utrecht

 

Ben jij serieus geïnteresseerd in ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken”? Maak dan een afspraak en bepaal in een gratis gesprek met de singlecoaches Hans of Meinou wat jij kan doen om die fijne, passende partner te vinden. In ongeveer een uur maken we kennis en kijken we waar jouw kwaliteiten en valkuilen liggen als het gaat om het vinden van die echt vervullende relatie. We vertellen welke stappen jij kunt zetten en hoe het programma er voor jou zou uitzien. Als het klikt en wij beiden de toegevoegde waarde van het programma voor jouw situatie zien, kun je als je wilt snel van start!

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved