BLOG Coach Hans over… Drie maanden van mijn leven verspild!

Singlecoach Hans Gierkink

Helaas gaat het aangaan van een nieuwe relatie bij onze cliënten niet altijd in één keer goed. Soms duurt het een paar dates en een enkele keer drie maanden, maar dan gaat het (toch weer) mis. De teleurstelling is dan vaak groot. Ook komt er regelmatig veel verdriet, boosheid en frustratie bij kijken. “Weer drie maanden van mijn leven weggegooid!”, hoor ik dan.

Zelf dacht ik ook zo, als in het verleden mijn beginnende relatie weer eens op de klippen liep. Ik ben heel doelgericht en wilde zo snel mogelijk die fijne, liefdevolle en duurzame relatie. Ook moest het in één keer goed gaan. Anders vond ik mezelf toch wel een beetje een sukkel en mislukkeling. Hoe moeilijk kan het zijn om een goede relatie aan te gaan? Nou, inmiddels ben ik daar, ook door eigen ervaring, achter: daar komt best wel wat bij kijken!

Als ik op een dergelijk “mislukte” relatie van mezelf terug kijk, zie ik heel wat anders dan vroeger. Ik heb over het algemeen enorm genoten van die relatie. Behalve dan het laatste stukje. En belangrijker nog, ik heb er enorm veel van geleerd. Op het gebied van omgaan met vrouwen, verbinding maken, gevoelens tonen, seksualiteit, ga zo maar door. Zonder die ervaringen was ik nooit in staat geweest mijn huidige relatie goed vorm te geven en goed te houden. Kortom: alles behalve weggegooide tijd.

Dus ook als jij net een “mislukte” relatie achter de rug hebt, kijk ook eens wat het je wel gebracht heeft. Wat zijn jouw lessen die je eruit kunt halen? Koester ook alle mooie moment die jullie samen gehad hebben. Ook al vind je hem nu een eikel of haar nu een bitch, dat was hij of zij toch zeker niet in het begin. Anders was je er nooit aan begonnen. En elke keer als je weer leert van je “mislukking”, kom je weer een stap dichter bij je einddoel. Een fijne, liefdevolle duurzame relatie. Zelfs mij is het gelukt, en dat ging zeker niet in één keer!

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van al het dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved