BLOG Singlecoach Hans over uitstelgedrag

Ik ken het heel goed. Jij waarschijnlijk ook wel. Vervelende klussen of taken lekker opschuiven tot het niet meer anders kan… Mensen die ik nog moet bellen, boekhouding doen, schoonmaken etc. Wel belangrijk, maar niet urgent.

Enkele dagen gelede was Milan bij me. Twee jaar geleden had ik hem voor het laatst gezien. Toen wilde hij aan de slag om nu echt een goede, passende nieuwe relatie te krijgen. Maar opeens werd zijn aandacht weer afgeleid door andere zaken. Hij kreeg een nieuwe carrièrekans. Hij was net begonnen met gitaar spelen in een bandje. Druk druk druk. Die nieuwe relatie was heel belangrijk, maar niet zo urgent. En al die andere mooie kansen wil je toch niet laten lopen.

Nu zat Milan weer tegenover me. Twee jaar verder. Op relatievlak was er niets gebeurd. En zijn grootste verlangen, die fijne relatie, was dus niet vervuld. Hij baalde dat hij twee jaar verder was zonder dat hij stappen had gemaakt. “Die twee jaar krijg ik niet meer terug” zei hij. Wel belangrijk, maar niet urgent, die relatie. En voor je het weet ben je weer jaren verder… Een fijne relatie begint met het zetten van een eerste kleine stap. Dat kan vandaag nog! Wat is jouw eerste stap?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

MEER OVER COACHING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved