BLOG Singlecoach Meinou over keuzes

Mijn favoriete tv programma over de liefde blijft “Boer zoekt vrouw”. Dus keek ik net als bijna 3,8 miljoen andere kijkers in de eerste aflevering hoe de vijf internationale boeren hun keuze maakten uit hun brieven. Marc, de knappe boer uit het exotische Zambia had zoals verwacht erg veel brieven (829). Hij keek niet erg gelukkig. Herman, de jonge boer uit Frankrijk die nooit een relatie had, kreeg 40 brieven. Hij was ermee verguld.

Het deed me denken aan toen ik zelf aan het online daten was: ook ik kreeg last van keuzestress. Ik zette uit frustratie de computer vaak weer snel uit. En het feit dat er zoveel singles in mijn stad Utrecht rondliepen, zorgde er ook niet voor dat ik sneller aan de man kwam. Meer keuze nodigt uit om nog even verder te kijken naar iets beters. Bij teveel keuze in potjes jam kopen we niets. Toch?

Ik heb mijn vriend uiteindelijk gewoon in mijn eigen omgeving via via ontmoet. En ik denk dat Herman, de Franse boer met 40 brieven meer kans maakt om een langdurige relatie uit dit programma te halen dan Marc, de boer uit Zambia met 829 brieven. We gaan het zien!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

MEER OVER COACHING

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved