BLOG Singlecoach Meinou over online daten

Veel van onze coachklanten die online daten, klagen over het gebrek aan omgangsvormen. Ze krijgen bijvoorbeeld helemaal geen reactie terug op mails. Of na lang mailen (of zelfs na een date) stopt het contact ineens zonder uitleg.

Ik moet terugdenken aan toen ik single was en zelf aan het internetdaten was. Ik stuurde een vriendelijke afwijzingsmail naar iemand die op mij gereageerd had en mijn profiel nauwelijks gelezen had. Verschrikt las ik zijn reactie: “Wat ben jij arrogant! Je kent me niet eens! Het is zeker omdat ik te dik ben!” Vlak daarna stuurde ik weer iemand een beleefde afwijzing. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een week later precies dezelfde standaardmail weer opgestuurd. En als ik zelf een persoonlijke mail stuurde, kreeg ik vaak geen antwoord. Mijn norm “iedereen die mij mailt krijgt een berichtje terug” brokkelde razendsnel af. Evenals mijn zin in online daten.

In onze workshop over online daten geven wij de tip zo te reageren als je zelf zou willen dat er op jou gereageerd wordt. Hoe fijn zou het zijn als we afwijzing grootmoedig en vriendelijk konden geven én ontvangen. En niet alleen bij online daten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

MEER OVER COACHING

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved