Coach Hans over: Durf eens wat anders te proberen!

Singlecoach Hans Gierkink

Door deze Coronatijd moet ik mij, net als jij waarschijnlijk, regelmatig flink aanpassen. Zo ook bij het kiezen van mijn vakantie. Geen spannende verre bestemming voor ons dit jaar… Wél het Zwarte Woud in Zuid Duitsland. Dat was een grote teleurstelling. Vorig jaar had ik nog een flink oordeel over dit soort vakantiebestemmingen. Ik vond het super saai en burgerlijk: een plek waar je met je bejaarde schoonmoeder naar toe gaat in een vlaag van verstandverbijstering! Daar reed ik altijd zo hard mogelijk doorheen op weg naar een hip skigebied. Maar na twee weken vakantie is mijn mening volledig bijgedraaid. De omgeving was heel rustgevend en bestond uit prachtige natuur, fijne mensen en heerlijk eten. Dat had ik nooit verwacht; ik ga zeker terug!

Toen ik weer terugreed naar Nederland, moest ik denken aan de tijd dat ik nog een relatie zocht. Toen wilde ik een spannende mysterieuze vrouw. Ik moest dan veel moeite doen om hoogte van haar te krijgen en iets van een band op te bouwen. Dat lukte natuurlijk nooit, want ze was gewoon ontzettend afstandelijk (net als ik toen). De warme, open vrouwen vond ik maar saai, net als het Zwarte Woud. Geen enkele uitdaging. Totdat ik een dergelijke vrouw eindelijk eens echt een eerlijke kans gaf. Uiteindelijk zijn we al weer heel lang samen.

Ik merk dat ditzelfde ook steeds weer bij onze coachklanten speelt. Gisteren sloot ik weer een coachingstraject af. Toen ik de dame in kwestie vroeg wat voor haar de belangrijkste omslag had gegeven zei ze: “Ik ben met een heel ander type man gaan daten dan waar ik normaal op val. Een die betrouwbaar is en echt voor mij gaat. Dat was in het begin misschien wel wat onwennig en saai. Ik hoefde geen moeite te doen, ik miste een bepaald soort spanning. Maar nu hebben we het al een tijdje heel fijn samen. Ik wil nooit meer anders”.

Soms zorgen de omstandigheden dat je gedwongen wordt iets verder te kijken dan wat voor de hand ligt. Dan kom je net als ik, heel ergens anders uit dan wat je van plan was. Probeer dat ook eens met het daten. Wat gebeurt er als je met iemand op stap gaat waar je normaal niet zo snel op zou vallen? Even wennen misschien, maar mogelijk wil jij dan ook wel nooit meer iets anders.

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van al het dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved