Coach Hans over… Durf!

Singlecoach Hans Gierkink

De afgelopen weken waren heel spannend voor mij en Meinou. Wij hebben namelijk, tegen ons gebruik in, een week lang elke dag al onze nieuwsbrieflezers een mail gestuurd. Jij bent er nog steeds als (trouwe) nieuwsbrieflezer. Dus dat betekent dat je onze mailtjes van de afgelopen weken kon waarderen en niet afgehaakt bent. We waren best wel een beetje bang om je kwijt te raken door zoveel mailtjes met informatie…

We wilden de afgelopen weken heel graag als onze kennis en ervaringen delen op het gebied van daten in deze tijd van Corona en social distancing. Om jou en onze andere nieuwsbrieflezers te stimuleren om vooral nu verder te gaan met daten. Natuurlijk wilden we ook graag onze online training verkopen en wat geld verdienen, daar wil ik ook eerlijk over zijn.

Onze grote angst was dat jij (en nog heel veel anderen) je voor onze nieuwsbrief af zou melden. Toch zijn we over onze angst heen gestapt en hebben we dat risico genomen, omdat we het doel belangrijker vonden dan het mogelijke verlies. Uiteindelijk kregen we veel complimenten en hoorden we van diverse mensen terug dat ze het daten op een andere manier weer opgepakt hebben.

We hebben daarnaast nog een tweede risico genomen. We hebben een aantal workshops op locatie omgezet naar Zoom-workshops. Bij de eerste workshop was mijn grote angst dat het afdeed aan de kwaliteit en we na 2 uur nog maar met 3 deelnemers over zouden zijn… Maar ik vond het toch belangrijker om door te gaan en onze kennis en ervaring aan te bieden. Aan het eind van de tweede middag was iedereen dolenthousiast. Mijn angst was wederom volkomen onterecht.

Deze tijd vraagt erom jezelf aan te passen. Het vraagt om moed om dingen helemaal anders te doen of compleet nieuwe dingen te doen. Het is helemaal ok om iets eng of spannend te vinden. Dat heb ik, en dat heeft bijna iedereen. Maar het gaat om het uiteindelijke doel. Wat wil je bereiken? Als je dat voor ogen houdt, stap je gemakkelijker over die eerste angst heen. Daarnaast helpt het om de angst in de ogen te kijken. Vaak zie je dan dat deze angst niet eens reëel is. En dat je bang bent voor iets dat toch bijna nooit zal gebeuren. Net als de dingen waar ik bang voor was.

Wil jij ook iets bereiken wat belangrijk voor je is, zoals een fijne relatie? Ga er dan voor, ook al is het een rare tijd. Mogelijk ben je bang weer teleurgesteld of afgewezen te worden. Of om ziek te worden. Maar als je je doel voor ogen houdt en je goed voorbereidt en aan de spelregels houdt, kun je gemakkelijker over die angst heen stappen en hem relativeren. Ga er voor!

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van al het dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved