Coachingsprogramma: Vind je partner binnen nu en 12 maanden!

Coachingsprogramma: Vind je partner binnen nu en 12 maanden!

Wat houdt het programma in?

Doel van dit uitgebreide programma is om binnen nu en 12 maanden een partner te vinden om een leuke relatie mee op te bouwen. In dit programma krijg je intensieve begeleiding van een ervaren coach. Jouw doelen worden in kaart gebracht en vervolgens wordt een maatwerk programma opgesteld. Nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en opdrachten worden aangeboden om jouw doel te bereiken.

Waar nodig wordt een slag dieper gemaakt om jouw belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen. Jouw coach begeleidt je in de verschillende fases van het zoekproces, door middel van gesprekken, maar ook door middel van telefonische consulten of adviezen per mail. Je mag gratis deelnemen aan al onze workshops. Kortom, alles wordt in het werk gesteld om jouw liefde te vinden.

Het coachingsprogramma bestaat uit 10 modules met per module diverse onderdelen.

Mogelijke programma-onderdelen

 1. Bepalen van je doel: hoe ziet jouw ideale leven in een relatie eruit en wie past daar bij?
 2. Vergroten van mogelijkheden om je potentiële partner tegen te komen.
 3. Je optimaal presenteren.
 4. Vergroten van je zelfvertrouwen als partner in een relatie.
 5. Het eerste contact leggen.
 6. Het opbouwen van een goede band met de ander, van het voeren tot een boeiend gesprek tot het open en kwetsbaar opstellen en het laten zien van emoties.
 7. Het opsporen en wegnemen van belemmeringen zoals onbewuste overtuigingen en angsten.
 8. Het omgaan met, en wegnemen van, verlatingsangst en bindingsangst.
 9. Het goed omgaan met intimiteit en seksualiteit.
 10. Het opbouwen en goed houden van de relatie.

Tijdens, of na afloop van het programma, bestaat er ook een mogelijkheid om via een relatiebemiddelingsbureau waarmee wij samenwerken passende dates aangeboden te krijgen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Werkwijze

Na het eerste gesprek waarin jouw doelen in kaart worden gebracht wordt een maatwerkprogramma voor jou samengesteld.

Daarnaast wordt (waar dat voor jou van toepassing is) groepsgewijs gewerkt aan de volgende onderwerpen:

 • Hoe selecteer ik de juiste partner?
 • Hoe word ik bindingsangst/verlatingsangst de baas?
 • Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
 • Hoe leg ik het eerste contact en kan ik succesvol en met plezier flirten?
 • Hoe kan ik succesvol internetdaten?
 • Hoe verdiep ik het contact en kom ik naar een relatie?

Bij elke groepssessie hoort ook een uitgebreide individuele coachingsessie met je coach om de onderwerpen waar nodig verder uit te diepen en verder toepasbaar te maken in de praktijk. Ook wordt je waar nodig verder begeleid door middel van tips via de mail, boekentips, doorverwijzingen naar derden etc.

Je betaalt bij aanvang het deelnemersbedrag. Je wordt begeleid totdat je je partner hebt gevonden, binnen bovengesteld maximum. Mocht je het programma beëindigen omdat je een partner hebt gevonden en wordt deze relatie binnen 6 maanden toch beëindigd, dan heb je de mogelijkheid het resterende programma te hervatten.

Garantie

Mocht na 1 maand blijken dat het programma niet aan je verwachtingen voldoet, dan heb je de mogelijkheid alsnog alleen voor deze maand te betalen en het resterende bedrag teruggestort te krijgen.

Kosten

De kosten worden met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek/intakegesprek en hangen mede af van wat jouw uitdagingen zijn.

Afspraak maken?

Wil je weten hoe we ook jou naar een fijne duurzame relatie kunnen begeleiden door middel van dit coachingsprogramma? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek/intakegesprek.

4 reacties op “Coachingsprogramma: Vind je partner binnen nu en 12 maanden!

 1. Hoe het allemaal begon… Ik neem je mee in het verleden waarbij diverse relaties op de klippen liepen. De meeste door mij beëindigd. De laatste nu ongeveer 3 jaar geleden. Dat was het moment geweest dat ik definitief voor mijzelf ging kiezen. Tenslotte woon ik in een mooi appartement met tuin in een heerlijke buurt kortom ik kon mijn zegeningen tellen.
  Ik koos er voor om vrijwilligerswerk waarbij ik ook aan mijzelf kon werken (onder andere grenzen stellen; op een bepaalde manier dingen aangeven). Deze technieken ging ik steeds meer toepassen. Toch bleef het knagen zo hier en daar wel eens een date maar ik kwam er niet doorheen. Tsja ik wist wel dat ik “iets” niet goed aanpakte maar ik kon het niet benoemen.
  Tot ik de site tegenkwam van singlecoaching. De meeste dingen die ik op de site las, waren heel herkenbaar. Uiteindelijk deed ik de test die je ook op de website kan vinden. Toen bleek dat ik op een aantal punten zwak tot matig scoorde, was voor mij de maat vol en werd ik een beetje boos op mezelf. Ik moest echt wat gaan doen!

  Ik heb in januari 2013 de workshop “Waarom verandert mijn prins in een kikker” gevolgd en kon toen kennis maken met Hans en Meinou.
  Deze workshop is zeker waardevol geweest maar ik had het gevoel dat er nog iets miste. En weer kon ik dit niet benoemen. Ja, ik moest mij anders gaan opstellen, maar dat wist ik eigenlijk al. Uiteindelijk heb ik voorzichtig geïnformeerd naar het jaartraject. Tenslotte wilde ik graag huisje boompje beestje. En ja natuurlijk mag je dat niet eisen, en nee je moet niet te hard van stapel lopen. Het bleef knagen. Uiteindelijk kwam ik bij Hans binnen stappen in Abcoude en heb ik mijn verhaal gedaan.

  In de eerste sessie met Hans werd duidelijk welke patronen ik heb waardoor ik telkens vast liep. IN volgende sessies gingen we kijken naar mijn beeld van de ideale man, de optimale man die echt bij me past en naar wat ik te bieden heb. Er kwam ook “huiswerk”: 1x per dag de controle loslaten. Ook ben ik mijn kritische innerlijke stem die me regelmatig de grond in boorde op zijn donder gaan geven en weg gaan sturen. Iedere dag benoemen en opschrijven wat goed ging. Ik ben ook gaan oefenen met nieuw gedrag: de controle loslaten, als ik iemand vertrouw kan ik de controle loslaten!

  In daaropvolgende sessies gingen we kijken naar meerdere situaties die moeilijk waren voor mij. Bijvoorbeeld: mijn partner besluit iets anders te gaan en ik ga/mag niet mee. Dit zorgde voor een heel naar verdrietig gevoel. Ook keken we wat dit deed op de korte en lange termijn want uiteindelijk voelde ik mij hier heel eenzaam door. Daarnaast maakte ik kennis met nieuwe aspecten van mijn de innerlijke criticus: Dit stemmetje vertelde mij dat hij niet met mij om wilde gaan en dat de rest interessanter zou zijn. Nou je zult begrijpen dat het realiseren dat dit stemmetje onzin vertelde een nieuwe ontdekking was. Het was een confronterende sessie en ik werd steeds meer wakker geschud. Dit was dus de kern van waarom ik mij steeds zo naar voelde en dit uiteraard (onbewust) uitstraalde!

  Nu moest ik afscheid nemen van het oude gedrag en het nieuwe gedrag nog meer gaan oefenen. Om mij nog meer aan te moedigen werd ook hier het onderscheid wat wel en wat niet op het whiteboard gezet. Nu ik bevrijd was van alle belemmerende emoties kon ik gaan werken aan “verbinding maken”. Dat was nieuw voor mij want ja wat voelde ik nou eigenlijk? En vooral hoe doe je dat? Deze opdracht mocht ik in de praktijk brengen door met iemand te gaan daten. Ook een single die in het coachingstraject zat en ook deze persoon moest zijn nieuwe gedrag oefenen. Er waren overeenkomsten maar zeker ook verschillen.

  Een volgende sessie zijn we dieper ingegaan op de emotionele verbinding.
  Tenslotte vond ik het heel gezellig met die date, maar ja ik moest wel hard aan mezelf blijven werken. Er kwamen termen voorbij als kwetsbaar opstellen en hoe geef je dat op een volwassen en open manier aan zonder direct en bot over te komen? Ik leerde in deze sessie om de situatie te benoemen/erkennen en de gevolgen voor mijzelf te benoemen. En te vertellen wat het met mij doet en daarna te zeggen wat IK wil. Er kwam ook weer zo een mooi zinnetje tevoorschijn; een nieuwe mantra: “Ik mag gewoon mezelf zijn!” Als ik mijn emoties laat zien is dat goed!

  Nou dat lukte: ik kwam ik bij de kern terecht van iets heel moois. Ik kon namelijk al het negatieve loslaten en de band doorknippen met enkele mensen die een negatieve invloed op me hadden. Dat luchtte op!

  Apart van de sessies ben ik naar workshops geweest die onderdeel waren van het traject. Stralend kwam ik bij de eerste workshop binnen, anders gekleed en verzorgd opgemaakt. In deze workshop leerde ik de technieken om de verlatingsangst (want daar heb ik last van) te temperen.
  Ik leerde ook de verschillen en de overeenkomsten van verlatingsangst en bindingsangst. Ook hier werd veel in de praktijk gebracht en diverse oefeningen gedaan. En wat bleek: Ik had daardoor veel meer verbinding met de mensen die daar aanwezig waren. Zelfs bij de andere coach die mij de eerste workshop had meegemaakt kwam het contact maken sterk binnen! We hebben gelachen emoties laten zien en vooral veel herkenbare situaties gedeeld. Al met al een geslaagde workshop!

  De band de man met wie ik ben gaan daten om mijn gedrag te oefenen, is steeds verder gegroeid. Hier is een hele fijne relatie uit voort gekomen en na iets meer dan een half jaar zijn we gaan samenwonen. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar we groeien steeds verder naar elkaar toe.

 2. Hieronder mijn verhaal hoe ik via mijn traject bij coach Meinou mijn grote liefde heb ontmoet. Toen ik twee jaar na mijn scheiding nog steeds geen nieuwe relatie had, terwijl ik dat toch graag wilde, begon ik me af te vragen of er geen coaches waren, die je hiermee konden helpen. Dat bleek nog niet zo makkelijk te zijn maar gelukkig kwam ik na een poosje creatief googelen bij de website van Hans en Meinou uit.
  Hun ideeën over coaching spraken me aan, dus een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Meinou. Ze heeft toen de verschillende mogelijkheden uitgelegd en, wat misschien nog wel belangrijker is bij een coach, het bleek goed te klikken! Dus heb ik toen gekozen voor het coachingsprogramma “vind je partner binnen nu en 12 maanden”. Dit bestaat uit 10 gesprekken van anderhalf uur en twee van de workshops van een dag, die Hans en Meinou aanbieden.
  Na het intakegesprek was het al duidelijk geworden dat bij mij het belangrijkste probleem een gebrek aan zelfvertrouwen was. Hierdoor ondernam ik eigenlijk weinig om een nieuwe relatie te vinden en bij die paar dates die ik had, was dit ook een groot probleem.
  Door haar achtergrond als psychologe was Meinou uitstekend in staat om mij te helpen mijn zelfvertrouwen op te krikken. De eerste gesprekken waren ook allemaal hierop gericht. Het bleek dat dat gebrek aan zelfvertrouwen werd veroorzaakt door een groot aantal denkfouten bij mij. Door die te benoemen en door op te schrijven welke positieve eigenschappen mij dan wel aantrekkelijk maakten voor het andere geslacht zijn we stapje voor stapje aan mijn zelfvertrouwen gaan werken. Ik kreeg ook huiswerkopdrachten mee, zoals het lezen van een populair boek over het opbouwen van zelfvertrouwen en het dagelijks bijhouden van een lijst met dingen die ik die dag goed had gedaan.
  Meinou analyseert goed waar de problemen liggen bij haar klanten en past de inhoud van de gesprekken echt daarop aan, ze heeft geen standaard draaiboek. Ze is heel vriendelijk maar de gesprekken blijven wel doelgericht, ze confronteert je er ook mee, als je weer terugvalt in oude denk/ en gedragspatronen . Dus, hoewel de gesprekken zeker leuk en gezellig zijn, is het ook hard werken, veranderen kost nou eenmaal moeite.
  In de een latere fase zijn we gaan bekijken wat ik in een relatie zocht en wat voor type partner eigenlijk bij me paste en hoe en waar ik haar zou kunnen ontmoeten. Verder hebben we ook rollenspellen gespeeld, over hoe je iemand mee uit kan vragen, hoe om te gaan met afwijzingen, etc.
  Dit laatste heb ik ook nog verder geoefend op de workshop “Daten in een oog en blik“. De rollenspellen met een actrice, waarbij je in een veilige omgeving gewoon lekker een paar keer kan schutteren met het flirten, waren voor mij het laatste zetje in de rug dat ik nodig had om weer lekker te beginnen met daten.
  En dat was, omdat ik er veel relaxter in stond, ook erg leuk in plaats van de stress van vroeger. En verrassender nog, ik had zelfs de keuze uit vrouwen die in mij geïnteresseerd waren, en dat had ik me aan het begin van het traject echt niet kunnen voorstellen! Ik heb nu inmiddels alweer 6 maanden een relatie met een leuke vrouw, die goed bij me past.
  Het coachingsprogramma heeft mijn leven dus een positieve impuls gegeven. Bedankt Meinou!

 3. Ik was al geruime tijd vrijgezel en het lukte mij maar niet om een geschikte partner te vinden. Dat is me via het programma “Vind je partner binnen nu en 12 maanden” gelukkig wel gelukt. Ik zal je mijn verhaal hieronder vertellen.

  Zelf had ik een aantal stappen ondernomen om iemand te vinden, maar deze leverde geen resultaat op. Zo heb ik in het verleden al een keer een andere single coach ingeschakeld, maar over haar werkwijze was ik niet te spreken. Dus ik was een beetje sceptisch geworden over single coaches.Totdat ik een oproep zag van de cursus “Waarom verandert jouw prins(es) telkens in een kikker?” van Hans en Meinou. De advertentie tekst sprak mij aan en na het volgen van deze workshop kwam ik bij mezelf een aantal blokkades tegen die mij weerhield om een liefdesrelatie aan te gaan. Ook werd mij tijdens deze workshop duidelijk dat ik hierbij hulp nodig had om deze op te lossen.

  De werkwijze en de persoonlijkheid van Hans sprak mij erg aan en het voelde vertrouwd om een afspraak met hem te maken. Na een eerste kennismakingssessie voelde het goed om een traject in te gaan. Het traject “Vind je partner binnen nu en 12 maanden” leek me daarvoor het meest geschikt. Het doel was om binnen een jaar een geschikte partner te vinden. Dat is niet helemaal binnen die 12 maanden gelukt, want de liefde is immers niet af te dwingen. Gelukkig deed Hans niet moeilijk over een paar maanden verlening.

  In het choachingstraject met Hans heb ik wel veel geleerd; waar mijn valkuilen liggen en wat mijn blokkades zijn. Een zeer leerzaam moment was een sessie met een trainingsactrice. Tijdens deze sessie kwam ik een grootte blokkade tegen. Samen met Hans hebben we gekeken wat voor mij een goede methode was om deze op te lossen. Hiermee ging ik aan de slag en langzaam leerde ik meer mij open te stellen en groeide ook mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen naar vrouwen om contact aan te gaan.

  Uiteindelijk is het mij gelukt door alles wat ik geleerd heb een leuk vrouw te te vinden, en met behulp van tips van Hans was de eerste date een succes. Een tweede volgende snel en toen bleek dat we beide een klik hadden. We hebben samen besloten om iets moois op te bouwen.
  Wat ik ook fijn vind is dat Hans na het coachingstraject ook nog nazorg levert.

  1. Wow, wat een prachtig verhaal! Goed gedaan joh! Ik heb bewondering voor je als ik dit zo lees. En een trainingsacteur lijkt me een heel goede middel, trekt mij ook wel om eens te ervaren! Gefeliciteerd met je nieuwe relatie, super Safira

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved