E-books en Online Training

E-books en Online Training 2020-02-10T17:44:07+00:00

Singlecoaching.nl biedt (in sommige gevallen) in samenwerking met andere gerenommeerde partijen e-books en online trainingen aan. Via deze e-book en online trainingen kun je al veel leren van onze praktijkkennis en ervaring.

Online training Overwin bindingsangst en verlatingsangst | € 195,-

Zet nu concrete stappen om je bindingsangst en/of verlatingsangst te overwinnen. Reken af met onzekerheid, twijfels, benauwdheid en angst. Met de inzichten, kennis en vaardigheden die je in deze online training opdoet, leer je hoe je jezelf kan zijn in een liefdevolle duurzame relatie. Tijdelijke kortingsprijs: Van €245,- voor €195,-!

E-book (PDF): Overwin bindingsangst en verlatingsangst | €16,95

Bindingsangst e-book

In dit e-book vind je niet alleen kennis en inzichten, maar ook vele praktische methodes en oefeningen om bindingsangst en verlatingsangst daadwerkelijk te overwinnen. Door met de oefeningen in dit e-book aan de slag te gaan kan ook jij in een fijne duurzame relatie terecht komen.

Online training: Van single naar samen | € 75,-

Vergroot je kans op een succesvolle relatie met deze online training, die gemaakt is in samenwerking met Psychologie Magazine. Leer hoe je erachter komt wat je valkuilen zijn in de liefde zijn. Leer meer over bindings-en verlatingsangst. Ontdek welk relatietype je bent en wie bij je past en krijg concrete tips voor (online) daten. En zolang je nog single bent: hoe haal je het meeste uit je leven als single.

E-book (PDF): Hoe kies je jouw ideale partner? | Gratis

In dit e-book lichten we toe hoe we doorgaans geneigd zijn “Mr.” of “Mrs. Right” te kiezen en vooral hoe het ook anders en beter kan. Naast een heldere uitleg van het onbewuste keuzeproces bevat dit e-book ook diverse oefeningen die je veel inzicht geven. De kans dat je hierdoor een passende partner kiest, neemt daardoor flink toe!