E-books en Online Trainingen

Singlecoaching.nl biedt verschillende e-books en online trainingen aan, vol met praktisch toepasbare theorie, praktijkverhalen en oefeningen. Je kunt een keuze maken uit verschillende onderwerpen, of kiezen voor het online totaalpakket “Laat de liefde werken”, met nog vele extra’s.


.

Online programma “Laat de liefde werken!” | €459,-
Ons complete online coachingsprogramma voor mensen die lekker zelf in hun eigen tijd aan de slag willen

Dit complete online programma bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om een fijne liefdevolle relatie te krijgen. Je hoeft hiervoor niet de deur uit en je kunt de trainingen in je eigen tijd doen wanneer het jou uitkomt. En natuurlijk kun je alles net zo vaak herhalen tot je de kennis en vaardigheden volledig onder de knie hebt. Dit programma bevat het volgende:

  • Werkboek met opdrachten om je door alle onderdelen heen te leiden; 
  • Online training “Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst”; 
  • Online training “Welke partner past bij mij”;
  • E-book “Overwin bindingsangst en verlatingsangst”;
  • E-book “Hoe en waar ontmoet jij je nieuwe liefde”;
  • E-book “Meer, betere én leukere dates via online daten”. 

.

Online training:
Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst | €385,-

Bindingsangst

Deze uitgebreide online training is voor singles die een leuke relatie willen zonder gedoe. Ontdek hoe je een ontspannen, duurzame relatie kunt krijgen, waarin je jezelf kan zijn en waarin twijfel, onzekerheid, stress en benauwdheid tot het verleden behoren. En waarin je hebt afgerekend met hinderde bindingsangst en verlatingsangst.  Met behulp van onze aanpak hebben al honderden deelnemers een liefdevolle, relaxte en duurzame relatie gekregen.


.

Online training:
Welke partner past bij mij | €79,-

Een online training om te ontdekken met wat voor type partner je een fijne, liefdevolle en langdurige relatie kunt krijgen: iemand waarmee je echt gelukkig wordt. Je ontdekt in deze online training waarom de selectie van een passende partner voorheen mogelijk fout liep, welke criteria belangrijk zijn bij het selecteren van een partner en wat écht belangrijk is om op te letten als je een duurzame relatie wilt. Met behulp van deze aanpak weet je snel (binnen 3 tot 5 dates) of het de moeite waard is om te investeren jouw nieuwe date.


.

Online training:
Van single naar samen | € 79,-

Vergroot je kans op een succesvolle relatie met deze online training, die gemaakt is in samenwerking met Psychologie Magazine. Leer hoe je erachter komt wat je valkuilen zijn in de liefde zijn. Leer meer over bindings-en verlatingsangst. Ontdek welk relatietype je bent en wie bij je past en krijg concrete tips voor (online) daten. En zolang je nog single bent: hoe haal je het meeste uit je leven als single.


.

E-book (PDF):
Overwin bindingsangst en verlatingsangst | € 16,95

In dit e-book (PDF) vind je niet alleen kennis en inzichten, maar ook vele praktische methodes en oefeningen om bindingsangst en verlatingsangst daadwerkelijk te overwinnen. Door met de oefeningen in dit e-book aan de slag te gaan kan ook jij in een fijne duurzame relatie terecht komen.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved