E-books en Online Training

Singlecoaching.nl biedt (in sommige gevallen) in samenwerking met andere gerenommeerde partijen e-books en online trainingen aan. Via deze e-book en online trainingen kun je al veel leren van onze praktijkkennis en ervaring.

Online training:
Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst | €385,-

Online training voor singles die een leuke relatie willen zonder gedoe. Ontdek hoe je een ontspannen, duurzame relatie kunt krijgen, waarin je jezelf kan zijn en waarin twijfel, onzekerheid, stress en benauwdheid tot het verleden behoren. Met behulp van onze aanpak hebben al over de 100 deelnemers een liefdevolle, relaxte en duurzame relatie gekregen.

Online training: Van single naar samen | € 75,-

Vergroot je kans op een succesvolle relatie met deze online training, die gemaakt is in samenwerking met Psychologie Magazine. Leer hoe je erachter komt wat je valkuilen zijn in de liefde zijn. Leer meer over bindings-en verlatingsangst. Ontdek welk relatietype je bent en wie bij je past en krijg concrete tips voor (online) daten. En zolang je nog single bent: hoe haal je het meeste uit je leven als single.

E-book (PDF): Hoe kies je jouw ideale partner? | Gratis

In dit e-book lichten we toe hoe we doorgaans geneigd zijn “Mr.” of “Mrs. Right” te kiezen en vooral hoe het ook anders en beter kan. Naast een heldere uitleg van het onbewuste keuzeproces bevat dit e-book ook diverse oefeningen die je veel inzicht geven. De kans dat je hierdoor een passende partner kiest, neemt daardoor flink toe!

E-book (PDF): Overwin bindingsangst en verlatingsangst | € 16,95

In dit e-book (PDF) vind je niet alleen kennis en inzichten, maar ook vele praktische methodes en oefeningen om bindingsangst en verlatingsangst daadwerkelijk te overwinnen. Door met de oefeningen in dit e-book aan de slag te gaan kan ook jij in een fijne duurzame relatie terecht komen.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved