Geerts ervaring met singlecoach Meinou

Ik heb mijn grote liefde ontmoet!

Hieronder mijn verhaal hoe ik via mijn traject bij coach Meinou mijn grote liefde heb ontmoet. Toen ik twee jaar na mijn scheiding nog steeds geen nieuwe relatie had, terwijl ik dat toch graag wilde, begon ik me af te vragen of er geen coaches waren, die je hiermee konden helpen. Dat bleek nog niet zo makkelijk te vinden te zijn, maar gelukkig kwam ik na een poosje creatief googelen bij de website van Hans en Meinou uit.

Hun ideeën over coaching spraken me aan, dus heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met Meinou. Ze legde de verschillende mogelijkheden uit en, wat misschien nog wel belangrijker is bij een coach, het bleek goed te klikken! Ik heb toen gekozen voor het coachingsprogramma “Vind je partner binnen nu en 12 maanden”. Dit traject bestaat uit tien gesprekken van anderhalf uur en twee workshops van een dag, die Hans en Meinou aanbieden.

Het werken aan zelfvertrouwen

Na het intakegesprek was het al duidelijk geworden dat bij mij het belangrijkste probleem een gebrek aan zelfvertrouwen was. Hierdoor ondernam ik eigenlijk weinig om een nieuwe relatie te vinden en bij die paar dates die ik had, was dit ook een groot probleem.

Door haar achtergrond als psychologe was Meinou uitstekend in staat om mij te helpen mijn zelfvertrouwen op te krikken. De eerste gesprekken waren ook allemaal hierop gericht. Het bleek dat dat gebrek aan zelfvertrouwen werd veroorzaakt door een groot aantal denkfouten bij mij. Door die te benoemen en door op te schrijven welke positieve eigenschappen mij dan wel aantrekkelijk maakten voor het andere geslacht zijn we stapje voor stapje aan mijn zelfvertrouwen gaan werken. Ik kreeg ook huiswerkopdrachten mee, zoals het lezen van een populair boek over het opbouwen van zelfvertrouwen en het dagelijks bijhouden van een lijst met dingen die ik die dag goed had gedaan.

Meinou analyseert goed waar de problemen liggen bij haar klanten en past de inhoud van de gesprekken echt daarop aan, ze heeft geen standaard draaiboek. Ze is heel vriendelijk maar de gesprekken blijven wel doelgericht, ze confronteert je er ook mee, als je weer terugvalt in oude denk- en gedragspatronen. Dus, hoewel de gesprekken zeker leuk en gezellig zijn, is het ook hard werken, veranderen kost nou eenmaal moeite.

Ik had zelfs de keuze uit vrouwen die in mij geïnteresseerd waren!

In de een latere fase zijn we gaan bekijken wat ik in een relatie zocht en wat voor type partner eigenlijk bij me paste en hoe en waar ik haar zou kunnen ontmoeten. Verder hebben we ook rollenspellen gespeeld, over hoe je iemand mee uit kan vragen, hoe om te gaan met afwijzingen, etc.
Dit laatste heb ik ook nog verder geoefend bij de workshop “Daten in een oog en blik“. De rollenspellen met een actrice, waarbij je in een veilige omgeving gewoon lekker een paar keer kan schutteren met het flirten, waren voor mij het laatste zetje in de rug dat ik nodig had om weer lekker te beginnen met daten.

En dat was, omdat ik er veel relaxter in stond, erg leuk in plaats van de stress die ik vroeger ervoer. En nog verrassender, ik had zelfs de keuze uit vrouwen die in mij geïnteresseerd waren, en dat had ik me aan het begin van het traject echt niet kunnen voorstellen! Ik heb nu al 6 maanden een relatie met een leuke vrouw, die goed bij me past.
Het coachingsprogramma heeft mijn leven dus een positieve impuls gegeven. Bedankt Meinou!

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved