Hanneke’s ervaring met singlecoaching

Ik begon op een andere wijze naar mannen te kijken

In de afgelopen jaren kwam ik wel mannen tegen waarop ik verliefd werd en zij ook op mij. Maar het hield nooit lang stand. Ik wilde mij niet binden of andersom. Dat terwijl ik best een relatie wilde. Toen ik bij singlecoach Meinou kwam, hebben we samen naar dit vraagstuk gekeken. Door de vraag uit te diepen, werd duidelijk dat ik een niet bepaald constructief denkbeeld had. Ik had het onbewuste idee dat een man die zich aan mij wilde binden niet interessant kon zijn. En tevens dacht ik dat een man die zich niet aan mij wilde binden, wel interessant is (de onbereikbare liefde). Dat werkt dus niet. Met Meinou ben ik gaan kijken welke gedachte constructiever zou zijn. Door mij hier bewust van te worden, begon ik op een andere wijze naar mannen te kijken. Het resultaat is dat ik inmiddels alweer een jaar een relatie heb met iemand die mij echt leuk vind en die ik ook heel leuk en sexy vind.

.Wil je weten hoe we jou ook naar een fijne duurzame relatie kunnen begeleiden? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek/intakegesprek.

Vraag een kennismakingsgespek aan

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved