Hoe Ronald een leuke vrouw leerde vinden

Ik was al geruime tijd vrijgezel en het lukte mij maar niet om een geschikte partner te vinden. Dat is me via het programma “Vind je partner binnen nu en 12 maanden” gelukkig wel gelukt. Ik zal je mijn verhaal hieronder vertellen.

Een aantal blokkades weerhielden mij ervan om een liefdesrelatie aan te gaan. Daar ben ik mee aan de slag gegaan

Zelf had ik een aantal stappen ondernomen om iemand te vinden, maar deze leverde geen resultaat op. Zo heb ik in het verleden al een keer een andere singlecoach ingeschakeld, maar over haar werkwijze was ik niet te spreken. Dus ik was een beetje sceptisch geworden over singlecoaches. Totdat ik een oproep zag van de cursus “Waarom verandert jouw prins(es) telkens in een kikker?” van Hans en Meinou. De advertentie tekst sprak mij aan en na het volgen van deze workshop kwam ik bij mezelf een aantal blokkades tegen die mij weerhield om een liefdesrelatie aan te gaan. Ook werd mij tijdens deze workshop duidelijk dat ik hierbij hulp nodig had om deze op te lossen.

De werkwijze en de persoonlijkheid van Hans spraken mij erg aan en het voelde vertrouwd om een afspraak met hem te maken. Na een eerste kennismakingssessie voelde het goed om een traject in te gaan. Het traject “Vind je partner binnen nu en 12 maanden” leek me daarvoor het meest geschikt. Het doel was om binnen een jaar een geschikte partner te vinden. Dat is niet helemaal binnen die 12 maanden gelukt, want de liefde is immers niet af te dwingen. Gelukkig deed Hans niet moeilijk over een paar maanden verlenging.

Langzaam leerde ik meer mij open te stellen en groeide ook mijn zelfvertrouwen

In het coachingstraject met Hans heb ik wel veel geleerd; waar mijn valkuilen liggen en wat mijn blokkades zijn. Een zeer leerzaam moment was een sessie met een trainingsactrice. Tijdens deze sessie kwam ik een grootte blokkade tegen. Samen met Hans hebben we gekeken wat voor mij een goede methode was om deze op te lossen. Hiermee ging ik aan de slag en langzaam leerde ik meer mij open te stellen en groeide ook mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen naar vrouwen toe om contact aan te gaan.

Uiteindelijk is het mij gelukt door alles wat ik geleerd heb een leuk vrouw te te vinden, en met behulp van tips van Hans was de eerste date een succes. Een tweede volgende snel en toen bleek dat we beide een klik hadden. We hebben samen besloten om iets moois op te bouwen.
Wat ik fijn vind is dat Hans na het coachingstraject ook nog nazorg levert.

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved