Ik stond er niet alleen voor

Patrick heeft het Coachingsprogramma “Laat de liefde werken” gevolgd. Hij vertelt hier hoe hij via dit coachingsprogramma zijn grote liefde heeft gevonden.

Ik had niet zo veel moeite met het krijgen van een relatie. Maar vaak, als ik eenmaal in een relatie zat, kwam ik er achter dat we niet zo goed bij elkaar pasten als ik in het begin dacht. Daardoor gingen die relaties telkens weer uit. Mijn vriendinnen waren altijd een stuk jonger en minder volwassen dan ik. En als een vrouw een stuk jonger was, ging ze gemakkelijker mee met wat ik graag wilde en wat ik aangaf. Dat zorgde ervoor dat ik de controle beter kon houden en me niet zo onzeker hoefde te voelen.

Te snel in de stress en weinig geduld

Tijdens het daten en in de relatie wilde ik heel graag weten wanneer we weer gingen afspreken. Als er even weinig contact was, raakte ik snel in de stress. Ik had heel veel moeite om mijn geduld te bewaren en niet heel veel contact te willen zoeken. Ik merkte verder bijvoorbeeld dat als toenmalige vriendinnen het uitmaakten, ik daar heel moeilijk overheen kon komen. Later kwam ik er achter dat dit verlatingsangst was.

Na drie mislukte relaties was het genoeg

Ik had op een bepaald moment een drietal relaties achter de rug die mij 12 jaar bezig hebben gehouden. Als dan je laatste relatie ook een aantal keren aan en uit gegaan is, komt je op een punt dat je denkt: nu wil ik het een keer goed doen. Ik zit nu op een leeftijd dat het belangrijk is dat het goed gaat. Ik wil niet nog een keer zoveel jaren weggooien. Dan maar liever de zorgvuldige aanpak met behulp van een coach.

Gaat het mij wel echt helpen?

Toen ik naar coach Hans stapte was mijn grootste twijfel natuurlijk: gaat het me wel echt helpen, gaat dit wel echt een goede relatie opleveren? Dat is iets wat me wel bezig heeft gehouden. Wat we over de drempel heeft geholpen is het kennismakingsgesprek met Hans. Dat gaf me een goed gevoel. Ik merkte ook in het gesprek dat er wel een aantal dingen waren waar ik aan moest werken. Ook was er een goed aanbod van trainingen die me daarbij gingen helpen. Dat was een goede combinatie met coaching.

Trainingen met allemaal gelijkgestemden

De trainingen vond ik super nuttig. Het is heel leuk om te volgen omdat je met allemaal gelijkgestemden bent. Je hebt ook de gelegenheid om veel met elkaar te praten tijdens een broodje of een kop koffie. Dat was voor mij ook heel erg nuttig. De inhoud van de trainingen vond ik ook bijzonder goed. Ik voelde in het begin wel een drempel om in een groep aan de slag te gaan. Maar dan moet je je realiseren dat iedereen die drempel heeft. Bij binnenkomst zie je dat mensen elkaar heel snel opzoeken, het ijs snel gebroken is en dat het uiteindelijk reuze meevalt.

Je staat er niet alleen voor

Wat mij heel erg geholpen heeft, is dat je er niet alleen voor staat. Dat je continu de mogelijkheid hebt om Hans om hulp te vragen: ik zit nu in deze situatie, hoe moet ik hiermee om gaan? Ik heb samen met Hans een plan gemaakt en dan doe je het ook. Je krijgt in dat opzicht continu een duwtje in je rug. Dat is iets waar ik heel erg veel aan heb gehad.

Door mijn relatiewaarden weet ik wie echt bij me past

Nadat ik goed inzicht gekregen had in mijn relatiewaarden, wist ik wat voor vrouw echt bij me past. Dat het er niet om gaat om heel veel vrouwen te leren kennen, maar dat het er om gaat om een vrouw te ontmoeten waarmee het echt zou kunnen werken. Ik heb met de hulp van Hans op een datingsite Daphne gevonden. De klik was er meteen. De eerste dates waren supergaaf en er waren hele mooie gevoelens. Daarna liep het als vanzelf. Ik heb nu een fijne relatie met haar.

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved