Ik viel op onbereikbare mannen

Maria heeft het Coachingsprogramma “Laat de liefde werken” gevolgd. Zij vertelt hier over haar ervaringen.

Waar liep je vast in het verleden bij het vinden/vasthouden van een relatie?

Als ik een leuke man tegenkwam, dan trok hij zich na een aantal maanden daten terug. Het was lastig om een afspraak met hem te maken. Vaak werd dan als reden gegeven dat hij twijfels had of niet verliefd op mij was. Na een tijdje nam die man contact met mij op om weer af te spreken, omdat hij mij niet kon vergeten. Na enkele dates liep dat echter weer mis, omdat hij weinig tijd voor mij vrijmaakte.

Waarom ben je naar de singlecoach gegaan en waarom heb je besloten met Meinou in zee te gaan?

Ik ben op zoek gegaan naar een singlecoach, omdat ik aan mezelf begon te twijfelen en dacht dat een relatie niet voor mij was weggelegd. Na veel dates die telkens misliepen, wilde ik graag professionele hulp ontvangen. Tijdens het intakegesprek met Meinou had zij meteen door hoe ik in elkaar zat en waaraan we konden werken om wel een fijne en duurzame relatie te vinden. Ik heb voor het complete coachingsprogramma gekozen om aan mezelf te werken en mijn patronen te kunnen veranderen.

Waar heb je aan gewerkt bij jezelf? Wat is er veranderd? Hoe was het toen je begon, hoe is het nu?

Ik heb gewerkt aan mijn verlatingsangst. Ik koos vaak een partner uit die egoïstisch en onbereikbaar was. Vaak voelde ik mij bij hem onzeker en probeerde ik van alles te doen om door hem gewaardeerd te worden. Qua partnerkeuze heb ik gezocht naar iemand die eerlijk en oprecht is en serieus in een relatie is. En dat ik mezelf bij hem kan zijn, me niet onzeker voel en me niet wegcijfer.

Hoe heb je het coachingstraject ervaren?

Het coachingstraject en de trainingen en workshops heb ik als heel prettig ervaren. Ik wilde graag eerst alle trainingen volgen, zodat ik het geleerde meteen kon toepassen in de praktijk. De trainingen vond ik allemaal heel goed en ik had er geen een willen missen. Het hele datingsproces werd onder de loep genomen en ik zag waarin ik mezelf kon veranderen. De coachingssessies geven een extra verdieping en ik vond het fijn om met Meinou te sparren over hoe ik situaties het beste kon aanpakken. Deze sessies gaven mij meer zelfvertrouwen en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Hoe heb je Meinou als coach ervaren?

Meinou heb ik ervaren als heel open en toegankelijk. Ik voelde me erg bij haar op mijn gemak en ik kon alles tegen haar zeggen. Zij was een goede spiegel voor mij en gaf mij bruikbare oplossingen.

Heb je een relatie? Hoe gaat het nu? Wat is het verschil met eerdere relaties?

Ik heb nu een relatie van een half jaar. Het verschil met eerdere relaties is dat ik me veel zekerder voel en niet bang ben dat ik verlaten zal worden. Mijn partner past heel goed bij mij en ik zie de toekomst samen met vertrouwen tegemoet. We kunnen goed met elkaar opschieten, ondernemen veel leuke dingen samen en maken tijd voor elkaar vrij, ook in moeilijke tijden.

Wat zorgde voor de omslag dat het opeens wel lukte om de juiste vrouw/man te vinden? Wat is het belangrijkste wat je anders gedaan hebt dan voorheen?

Wat ik anders heb gedaan dan voorheen, is dat ik qua partnerkeuze iemand heb gezocht die zichzelf laat zien en zich kwetsbaar durft op te stellen. Ik heb de beginperiode van daten gebruikt om hem beter te leren kennen en om bij mezelf na te gaan of de persoon bij mij past en ik mezelf bij hem kan zijn. Ook heb ik geaccepteerd dat in een relatie niet alles perfect kan zijn.

Hebben de dingen die je veranderd hebt je ook nog in andere situaties wat opgeleverd dan alleen in je relatie?

De geleerde inzichten kan ik op mijn werk toepassen en ook in mijn band met mijn vrienden en familie. Ik heb geleerd om mijn wensen en behoeftes beter te uiten en ik heb meer zelfvertrouwen. Al met al vond ik het coachingsprogramma erg waardevol en het heeft mij veel positiefs opgeleverd.

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

2 reacties op “Ik viel op onbereikbare mannen

  1. Wat ontzettend herkenbaar! En wat “fijn” om te voelen dat ik niet de enige ben. Kan ik een keer met Maria spreken om wat tips uit te wisselen over hoe zij dit heeft aangepakt? Dat zou mij erg helpen. Ik zit op dit moment in een exact zelfde situatie.

    Groetjes,
    Simone

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved