Ivo’s ervaring met singlecoach Hans

“Ik was vastbesloten iets te doen aan mijn single-status”

Ervaring singlecoaching

Al mijn hele leven single kwam ik bij Hans terecht, vastbesloten echt wat te gaan doen aan die single-status. In het kennismakingsgesprek kreeg ik direct wat praktische tips voor de speeddate-avond later die week. Dat leverde een match op, helaas is het niks geworden. Toen kon ik uiteraard niet meer terug en besloot ik het ’12 maanden traject’ te doen. Die tijd heb ik lang niet vol gemaakt, de relatie kwam al na een paar maanden.

Wat mij enorm aansprak is de down-to-earth mentaliteit, heel doelgericht en niet zweverig. Hans is echt heel sterk in de non-verbale communicatie en de effecten daarvan in een man-vrouw relatie. Naast concrete adviezen voor het daten, wat daarvoor en wat daarna zit, heeft hij ook het vermogen om je een spiegel voor te houden en dat creëert diepgang ook in de ontwikkeling van de persoonlijke aspecten die horen bij het single zijn. In mijn geval, ik had nooit eerder een relatie gehad, heb ik samen met Hans in eerste instantie vooral gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Of eigenlijk, het bewustzijn van situaties waarin dat zelfvertrouwen ontbreekt. Dat was een eye-opener die het gewenste effect heeft gehad.

Ik voel me niet meer die onzekere man die ik eerst was

Meerdere sessies heb ik met Hans gehad, naast veel mail en telefonisch contact. Ondertussen ging het daten gewoon door en op een bepaald moment was het raak. Of eigenlijk was het geen date, maar een leuke ontmoeting bij een activiteit, bij Salsa-dansen. De sessies met Hans hebben absoluut ertoe bijgedragen dat de vrouw die ik ontmoette alweer vier maanden mijn vriendin is. We hebben het heerlijk samen. Ik voel me op geen enkel moment meer die onzekere man van voordat ik bij Hans aanklopte.

Tijdens het traject is er ook de gelegenheid deel te nemen aan allerlei workshops. Die waren naast leerzaam ook erg leuk om te doen. Dansen met Hans is bijvoorbeeld een absolute aanrader en een heerlijke plek om te werken aan het contact maken met anderen.

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved