Jacqueline leerde er voor te gaan

Jacqueline viel op de verkeerde personen. Om dit patroon te doorbreken zocht zij hulp bij coach Meinou. Lees hier haar verslag.

Ik liep vast doordat ik steeds op verkeerde personen viel

In het verleden liep ik vast, doordat ik op de verkeerde personen viel: Degenen die spannend waren, die niet echt voor een relatie met mij gingen. Op advies van iemand ben ik eerst naar een training gegaan over verlatings- en bindingsangst. Ik voelde me er meteen op mijn gemak, kreeg mooie inzichten en besloot toen om een traject in te gaan.

Waar ik aan gewerkt heb

Ik heb gewerkt aan het formuleren van mijn relatiewaarden en het niet meteen afwijzen van een date op uiterlijk. ik voelde me ook sterker door de coaching toen ik het daten aanging en het heeft me zeker geholpen het vol te houden. Je komt met heel rare types in aanraking en als ik Meinou niet op de achtergrond had gehad, was ik zeker gestopt.
Wat voor de omslag zorgde was dat ik op een andere manier naar de daters ging kijken en daardoor de voor mij juiste persoon eruit kon halen. Degene die ik vroeger na een eerste date zou afwijzen gaf ik nu een kans, ook al voelde ik niet meteen vlinders in mijn buik. En die vlinders zijn alsnog gekomen, op een veel diepere en stabielere laag.

Ervaringen met trainingen en coaching

Ik heb de trainingen als leerzaam ervaren, maar ook gezellig. Je krijgt met de andere deelnemers meteen een band vanwege herkenning en omdat je samen de diepte ingaat.
Meinou is een prettige coach, die goed kan invoelen en ook goed weet waarom iets wel/niet werkt, mede door haar achtergrond als psychologe.

Het resultaat: een fijne relatie

Het resultaat? Nu heb ik een relatie van tweeënhalve maand. Het verschil met eerdere relaties is, dat ik goed heb gekeken naar wat ik heb geleerd over relatiewaarden. Dat het niet een spel is geworden van aantrekken en afstoten. Mijn huidige partner gaat er ook voor en wil met mij oud worden zegt hij.
Daarnaast voel ik me weer gewaardeerd en daardoor zelfverzekerder. Ik ben weer mijn oude vrolijke zelf geworden!

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” zeker iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van alle dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen.

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved