Kennismakingsgesprek

De eerste stap naar een leuke, duurzame relatie!

Coaches Hans & Meinou

Hoe werkt een kennismakingsgesprek

 1. Twijfel je nog? Niet nodig: het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Of heb je nog andere twijfels?
 2. Nadat je hieronder je gegevens hebt ingevuld en aangegeven hebt bij wie je een afspraak wilt maken, neemt deze coach contact met je op voor het maken van een afspraak. Soms is er een korte wachtlijst, maar vaak kun je al binnen 1-3 weken terecht!
 3. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur. Aan het eind van het gesprek heb je gelijk inzicht in waar je uitdagingen liggen en wat de coach voor jou kan doen.
 4. Toch eerst nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen via team@singlecoaching.nl of tel 06-20 33 84 05. 

  Met wie wil je de afspraak maken?

  Hans Gierkink in Amsterdam of Oosterwolde (Gelderland, nabij Zwolle)
  Meinou Lambeck in Utrecht
  Geen voorkeur

  Je gegevens

  Achternaam (verplicht)

  Voornaam(verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)


  ManVrouw

  Opmerkingen

  Coachruimte Meinou
  Coachruimte singlecoach Hans Amsterdam
  Coachruimte Hans

  Durf jij nu de drempel over te stappen?

  Lees hier de overwegingen van anderen

  Waarom niet: “Ik moet het toch zelf kunnen”

  Sommige singles denken dat het een zwaktebod is als je hulp vraagt bij je liefdesleven. Hoewel het bij werk en allerlei andere zaken doodnormaal is geworden om begeleiding te zoeken, blijven zij in hun liefdesleven liever doormodderen. Elke volwassene moet toch goed in staat zijn een relatie aan te gaan, zo denken ze.

  Waarom wel: een goede relatie aangaan is een vaardigheid die je kunt leren

  De liefde is voor de meeste mensen het belangrijkste in hun leven. En ook het meest complex. Ga maar eens na: er zijn inmiddels al 3 miljoen singles in Nederland. Veel mensen hebben telkens korte of langdurige slechte relaties. De helft van alle mensen die is gaan samenwonen gaat weer uit elkaar en ruim een derde van alle huwelijken strand. Een goede relatie aangaan is dus wel degelijk een complexe vaardigheid en gaat bij veel mensen niet vanzelf. Waarom zou je niet een coach nemen als jij wel een vervullende relatie nastreeft?

  Waarom niet: “Ik heb gewoon de juiste nog niet ontmoet, ik moet nog even geduld hebben”

  Dat is wat veel singles zeggen en hopen. Soms is dit inderdaad het geval en komt iemand na vele jaren alsnog de liefde van zijn leven tegen. Net zoals er ook mensen zijn die een pakje sigaretten per dag roken en 95 jaar worden. Maar vaak werkt het ook zo: elke nieuwe ontmoeting geeft de hoop dat het toch nog allemaal goed komt, en elke teleurstellende date of relatie maakt de pijn weer groter. Een nare spiraal…

  Waarom wel: waarom zou je wachten als je nú iets kunt doen? 

  Hoe lang wil jij nog wachten? Kom je telkens in gelijksoortige matige of slechte relaties terecht? Stoppen relaties telkens om dezelfde reden? Of kom je nooit verder dan een paar dates? Dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een onbewust patroon, dat zich steeds herhaalt. Bij het gratis kennismakingsgesprek dat wij aanbieden, kunnen we je vertellen wat jouw patroon is en hoe je dat kunt doorbreken, zodat je wel die fijne relatie krijgt.

  Waarom niet: “Coaching kost me veel tijd, moeite en geld”

  Jezelf ontwikkelen kost inderdaad tijd, geld en moeite. Een mooie vakantie naar Azië of een nieuwe bank levert op korte termijn inderdaad veel meer plezier op.

  Waarom wel: een lange termijn investering in je levensgeluk

  Aan een investering in jezelf heb je je hele leven iets. Overweeg dus of een liefdevolle duurzame relatie je niet veel meer waard is dan een vakantie of nieuwe bank.

  Waarom niet: Ik geloof niet dat het werkt

  Sommige singles geloven niet dat er wat aan hun situatie te doen is. Zij denken dat de liefde ze overkomt en ze er zelf geen aandeel in hebben. Dat ze gewoon pech hebben, of dat hun probleem te moeilijk is om aan te pakken. En misschien geloven ze dat dit met coaching niet te veranderen is. Zij denken met andere woorden dat zij zelf geen invloed hebben op dit aspect van hun leven. 

  Waarom wel: de praktijk heeft bewezen dat het werkt

  Wij hebben al ruim 12 jaar honderden singles per jaar verder geholpen. En steeds gezien dat mensen met behulp van ons coachingsprogramma een relatie vinden. 65-70% van onze klanten heeft na het volgen van ons programma een duurzame relatie, en bijna 100% voelt zich gelukkiger en heeft meer vertrouwen in eigen kunnen. 

  Waarom niet: Ik vind het gewoon eng”

  Veel singles vinden het spannend om deze stap te nemen. En dat is begrijpelijk. Je weet niet waar je aan begint. En misschien geef je voor jezelf wel toe dat je een probleem hebt waar je niet alleen uitkomt, dat is best confronterend. 

  Waarom wel: angst is geen reden om iets niet te doen

  Hoewel het misschien spannend is, kun je ook denken: “Ik vind het eng en ik doe het toch”. Laat angst niet regeren als het gaat om jouw liefdesleven en levensgeluk. We hebben het je gemakkelijk gemaakt: het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zie je het daarna toch niet zitten om een coachingsprogramma te volgen? Even goede vrienden. Dan ben je alleen een uurtje van je leven kwijt. Dus gun jezelf die kans!

  Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved