Links

Activiteiten voor singles

Single-events

Gezellig samen op stap? Nieuwe mensen ontmoeten, in voor een gezellige vriendschap, leuke date of nieuwe relatie? Kom eens kennismaken met andere singles 40+ & 50+ op een van de uitstapjes, weekendjes of vakanties van Single Events. Ook mailen, chatten en uitstapjes leden. Maak nu gratis een profiel aan.

Danscontact
Site met dansworkshops

FIT body & mind
De organisatie voor jouw vakantie of dagje uit met workshops voor body & mind wellness. Een leuke manier om sportieve en bewuste singles te ontmoeten.

Relatiebemiddeling

Toekomst relatiebemiddeling
Geen tijd of zin om (online)dates te regelen? Singlecoaching.nl werkt succesvol samen met Toekomst Relatiebemiddeling.

Autismecoaching

Daten met autisme 
Heb jij autisme en ben je toe aan een leuke relatie? Lukt het jou niet een leuke date te vinden of stopt het steeds naar een paar dates? Ik kan jou helpen je kansen te vergroten!  Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen met autisme die graag zijn of haar datingsvaardigheden willen vergroten om die leuke, fijne relatie te krijgen. Want iemand met autisme is extra leuk, bijzonder, betrouwbaar en loyaal. Bij mij is iedereen welkom, wel moet je open staan voor feedback en advies. Heb jij het lef om, met tips van mij, dingen anders aan te pakken dan je tot nu toe deed? Dan is mijn coaching echt iets voor jou en komt die leuke date en misschien wel fijne relatie een stuk dichterbij.
Otto Kortmulder

Verlegenheid

Vereniging van verlegen mensen

Datingsites

internetdaten.nl
Alles over internetdaten

datingtest.be
Goede datingsites in België

Zakelijke coaching

www.inzichtenpraktijk.nl

Meinou Lambeck coacht en traint ook mensen in het bedrijfsleven. Wil je coaching op werkgebied of een training met je team? Neem dan contact op met Meinou: De InzichtenPraktijk kan je verder helpen.

Relatiecoaching

Relatiecoaching Brabant

Scheidingswijze.nl

www.gecertificeerdemediators.nl

all about mediation

Dansen/biodanza

Biodanza in Amsterdam

Biodanza in Arnhem

Kledingadvies

Joella van der Boom
Wil jij kledingadvies om beter voor de dag te komen op je dates? Joella van der Boom geeft door middel van kleuranalyses, stijladviezen, garderobe-checks en personal shopping, praktische tips over hoe je er op je best uit kunt zien.

Videoproductiebedrijven

Watch2learn, videoproducties & e-learning voor en over singles

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved