Martine’s ervaring met singlecoach Meinou

Graag wil ik jullie laten weten dat ik knalverliefd ben!

Zoals jullie weten had ik de hoop op een relatie al bijna opgegeven, maar na de coaching-sessie ben ik toch weer aan het daten geslagen. Dit keer ging het een stuk relaxter dan voorheen. Ik ben niet meer die dates meteen gaan beoordelen of zij de vader van mijn kinderen konden worden, maar keek gewoon of ik een leuke avond kon hebben! Bij Marcel was ik meteen onder de indruk, maar ik besloot rustig aan te doen. Ik ben aan het eind van de avond keurig naar huis gegaan, en heb hem alleen op de wang gekust ☺. Daarna kon ik hem al niet meer uit mijn hoofd zetten. Net als de vorige keren had ik wel een paar keer dat ik begon te twijfelen over zijn gevoelens naar mij toe of over mijn eigen gevoelens, maar ik heb gewoon rustig aan gedaan en doorgezet. En.. het is hartstikke leuk! Hij wil zelfs kinderen! Ik bedank Meinou hierbij hartelijk en wens jullie veel succes met jullie praktijk!

Wil je weten hoe we jou ook naar een fijne duurzame relatie kunnen begeleiden? Lees dan meer over onze coachingsaanpak of meld je hieronder aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

KOM GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN!

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved