Online programma “Laat de liefde werken!” €459,-

Een programma voor singles dat je compleet thuis kunt doen, in je eigen tijd! 

Ontdek met dit complete online programma hoe jij meer grip kunt krijgen op je liefdesleven en een leuke, ontspannen en vervullende relatie krijgt én behoudt.

Ben jij op zoek naar een leuke partner waar je gelukkig mee kunt worden? En ben je het zat om alleen te zijn of weer een date of nieuwe relatie op een teleurstelling uit te zien lopen?  Wil je hier iets aan doen, maar wel zelfstandig wanneer het jou schikt, tussen al je drukke activiteiten door? Dan is dit online programma iets voor jou. 

Met behulp van dit uitgebreide en complete aanbod van online trainingen, e-books en nog veel meer, wordt je helemaal klaargestoomd voor die fijne, duurzame relatie. Vele singles gingen je al voor. En met als resultaat een fijne relatie! 

Een fijne duurzame relatie is ook voor jou weggelegd. Net als voor vele andere deelnemers die jou voorgingen.

 • Ontdek in ons online programma “Laat de liefde werken” een praktijkaanpak die werkt, gebaseerd op 10 jaar praktijkervaring in combinatie met wetenschappelijk onderzoek;
 • Ontdek waarom je mogelijk eerder niet bij de juiste partner uitkwam en hoe je kunt selecteren op wat echt belangrijk voor je is;
 • Krijg inzicht in eigen (belemmerende) patronen en hoe je die kunt doorbreken; 
 • Krijg tools om op een relaxte manier, zonder twijfels, angst en onzekerheid een relatie aan te gaan; 
 • Leer alles over omgaan bindingsangst en verlatingsangst; 
 • Krijg een praktische aanpak om online daten succesvol te maken;
 • Krijg tips over waar en hoe je die juist partner live kan ontmoeten; 
 • Kortom: krijg alle tools om op een fijne manier die relatie aan te gaan.
Ik was hier naar op zoek, het was een verademing om antwoorden te krijgen. Precies de stappen en vragen die ik nodig had! De informatie was heel duidelijk en met name de filmpjes in de online trainingen vond ik heel fijn. Hiervoor had ik niet duidelijk waar het mis ging. Door de training kwam ik erachter dat het niet alleen aan de mannen ligt waardoor het steeds zo vervelend loopt in mijn relaties. Ik was zelf niet open en eerlijk over mijn behoeftes en wensen in relaties, en probeerde mij perfect voor te doen zodat hij niet zou afknappen. Ik heb geleerd wat ik anders kan doen. De handvatten helpen mij ook nog steeds in de beginnende relatie die ik nu heb. We lossen het probleem nu op in plaats van dat we verder uit elkaar drijven. Het is echt een meerwaarde en geeft mij vertrouwen dat ik wél normaal kan reageren. ~ Marion

Steeds opnieuw een teleurstelling

Misschien herken je dit: Je bent succesvol in je werk, hebt fijne vrienden en doet veel leuke dingen in je vrije tijd. Alleen met de liefde wil het maar niet lukken. Natuurlijk kun je je eigen boontjes doppen, maar soms voel je je toch alleen. Je bent het zat om altijd alles zelf te moeten regelen als je iets leuks wilt doen. Je bent er klaar mee om alleen op vakantie of naar feestjes te gaan en je verhaal niet te kunnen delen als je thuiskomt. Je mist iemand die je goed kent, je steunt, met wie je intiem kunt zijn.

Je onderneemt wel dingen om iemand tegen te komen, maar dates lopen uiteindelijk op teleurstellingen uit. Of je hebt wel relaties, maar die duren maar kort of verlopen moeizaam. Je weet steeds minder hoe je nog verandering in deze situatie moet aanbrengen. Je wilt niet meer vastlopen in al die relatie-ellende en je wilt hier wat aan doen. Als jij je hierin herkent, is dit online programma wat voor jou.

Liefde is te sturen!

Hoewel de liefde vaak ongrijpbaar lijkt en iets is wat je zou moeten overkomen, blijkt de liefde wel degelijk te sturen. Als je maar weet aan welke knoppen je moet draaien. Ben jij echt bereid bent naar jezelf te kijken en je eigen barrières en valkuilen aan te pakken? Dan ligt ook voor jou een leuke vervullende relatie in het verschiet. Wij hebben al talloze singles geholpen naar een leuke, duurzame relatie met iemand die echt bij ze past.

Voor wie is dit online programma bedoeld?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Het lukt vooral goed om resultaat te behalen als je:

 • Een diepe wens hebt om een gelukkige relatie te krijgen; 
 • Denk- en/of werkniveau HBO of hoger hebt;
 • Beschikt over voldoende zelfreflectie. Je bent in staat je gedrag blijvend aan te passen als de situatie daarom vraagt;
 • Voldoende discipline hebt. Het is een uitgebreid programma met veel praktische theorie en actieve oefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat. Zonder het doen van die oefeningen bereik je minder resultaat. 

Het maakt niet uit of:

 • Je single bent of in een (beginnende) relatie zit;
 • 20 bent of 80 jaar;
 • Hetero, homo, lesbisch, bi-seksueel of nog anders bent.

Dit programma gaat je NIET helpen als:

 • Je niet goed bent in thuiswerken en weinig discipline hebt. Je kunt dan beter het volledige programma doen waarbij je uitgebreide begeleiding krijgt;
 • Je het lastig vindt om op jezelf te reflecteren;
 • Je nooit iets doet aan persoonlijke ontwikkeling.

Wat je ontdekt in het online programma “Laat de liefde werken”

 • Hoe je meer vertrouwen krijgt in je relatie;
 • Waar je die ander kunt ontmoeten;
 • Hoe je online daten tot succes kunt maken;
 • Hoe je kunt selecteren wie echt bij je past;
 • Hoe je in korte tijd kunt zien of je verder moet investeren in de relatie;
 • Hoe je je eigen belemmerende patronen te lijf kunt gaan;
 • Hoe je die eerste fase relaxter in kunt gaan;
 • Hoe je om kunt gaan met benauwdheid, twijfels, onzekerheid, bindingsangst en verlatingsangst.

Trainers Meinou Lambeck en Hans Gierkink

Meinou en Hans hebben meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer. Zij hebben beide een eigen coachingspraktijk speciaal voor singles. Zij werken daarin dagelijks met mensen die een veilige relaxte relatie willen door hun bindingsangst en/of verlatingsangst te overwinnen. Daardoor weten zij precies wat wél en niet in de praktijk werkt. Meinou en Hans zijn regelmatig te zien in de media over dit onderwerp, en werken onder andere mee aan artikelen en trainingen van Psychologie Magazine en diverse andere media.

Wat krijg je als je meedoet?

Na aanmelding krijg je onze compleet nieuwe, in de praktijk ontwikkelde en geteste aanpak, om van je (volgende) relatie een succes te maken. Je krijgt via onze deelnemerspagina toegang tot:

 1. Een werkboek om je door de verschillende onderdelen heen te leiden met diverse praktische opdrachten;
 2. De online training “Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst”;
 3. De online training “Welke partner past bij mij”;
 4. Het e-book “Hoe en waar ontmoet jij je nieuwe liefde”; 
 5. Het e-book “Meer en leukere dates via online dating”; 
 6. Het e-book “Overwin bindings- en verlatingsangst”; 
 7. Vele artikelen met praktische tips.

Dit is een online programma, en dat heeft deze voordelen:

 • Je kunt zelfstandig werken zonder tussenkomst van anderen;
 • Je houdt altijd toegang. Zodra je aan het daten bent of een relatie hebt, kun alles net zo vaak terugkijken als het nodig is;
 • Je hoeft niet te reizen;
 • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt;
 • We hebben een veilige besloten leeromgeving waarin aan de slag kunt. Al je gegevens zijn veilig;
 • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
Ik heb veel aan het programma gehad. Ik herkende veel in de online trainingen. Zo ben ik snel geneigd mijn gevoelens bij de ander neer te leggen i.p.v. er zelf mee te dealen, ik raak snel helemaal in de war van al die gevoelens. De online training over bindingsangst en verlatingsangst hielp mij om dit te ontwarren en bij mezelf te blijven. ik kan de verschillende onderdelen er elke keer weer even bij pakken als ik aan het daten ben. ~ Mirjam

Lees hier onder de reacties op “Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst”, een onderdeel van dit programma.

14 reacties op “Online programma “Laat de liefde werken!” €459,-

 1. In de zomer heb ik bij jullie de online training gedaan. Het online programma heeft mij veel inzicht gegeven. Een van de grootste eye openers was dat mijn houding zó geworteld was in mijn jeugd, in het kleine meisje dat niet leuk genoeg was en het oordeel of ik goed/mooi/leuk genoeg ben aan de ander liet. En dat ik een zwak heb voor boefjes of mannen die ik net niet of niet echt kan krijgen. Precies zoals ik op de middelbare school altijd verliefd was op de onbereikbare jongens. Dat was eigenlijk het grootste inzicht, dat het patroon van verliefd worden of je houding ten aanzien van liefde en relaties in je puberteit wordt bepaald. In november heb ik iemand ontmoet met wie ik het allemaal rustig aan verkend heb en bij wie ik echt mezelf kan zijn. Die is er nog steeds en ongeacht wat de toekomst brengt, ben ik er nu hartstikke blij mee en is het sowieso een heerlijke en positieve ervaring.
  Dank voor het bijsturen van mijn mindset en het leren loslaten van oude overtuigingen.

 2. Ik wist er al redelijk veel van, maar deze cursus onderscheidt zich door de praktische focus. De illustraties zijn heel goed, zoals die van het vat waar veel of weinig uitloopt. Maakt veel duidelijk. De focus op oefeningen en praktische situaties maakt dit heel anders dan het lezen van een boek.

 3. Ik was hier naar op zoek, het was een verademing om antwoorden te krijgen. Precies de stappen en vragen die ik nodig had! De informatie was heel duidelijk en met name de filmpjes vond ik heel fijn.
  Hiervoor had ik niet duidelijk waar het mis ging. Door de training kwam ik erachter dat het niet alleen aan de mannen ligt waardoor het steeds zo vervelend loopt in mijn relaties. Ik was zelf niet open en eerlijk over mijn behoeftes en wensen in relaties, en probeerde mij perfect voor te doen zodat hij niet zou afknappen. Ik heb geleerd wat ik anders kan doen.
  De handvatten helpen mij ook in de beginnende relatie die ik nu heb. We lossen het probleem nu op in plaats van dat we verder uit elkaar drijven. Het is echt een meerwaarde en geeft mij vertrouwen dat ik wél normaal kan reageren.

 4. Leerzaam, leuk, plezierig, met name omdat de filmpjes kort en krachtig zijn. De training is goed opgebouwd en het daagt je uit om goed over je zelf/gedrag na te denken. Kortom waardevol.

 5. De online training is heel herkenbaar en praktisch goed toe te passen. De praktische benadering van Hans en Meinou werkt heel goed voor mij.

 6. Het was een hele fijne en waardevolle training! Hans en Meinou zijn hele fijne mensen die goed kunnen vertellen en uitleggen.

 7. De voorbeelden in het online lesmateriaal waren erg herkenbaar en gaven mij een beter inzicht in de werking en de oorsprong van bindings- en verlatingsangst. En bij de training op locatie werd ik me beter bewust van mijn eigen communicatiestijl. Het was fijn om ervaringen te kunnen delen met anderen die hun bindingsangst durven aan te pakken. Ik ga er weer met frisse moed tegenaan!

 8. Deze online training is soms confronterend, vooral herkenbaar en ik werd er heel blij van dat ik nu daadwerkelijk zelf wat kan doen. Duidelijk lesmateriaal en fijn met alle oefeningen erbij. Heel goed om zelfstandig online te volgen. Veel dank!

 9. Ik vond het een interessante training en een goede afwisseling tussen theorie, video’s van ervaringsdeskundigen en testen.

 10. Een hele nuttige en waardevolle cursus voor eenieder die openstaat zichzelf te ontwikkelen en om zijn verlatings- of bindingsangst onder ogen te komen. Tijdens de online cursus kreeg ik waardevolle inzichten en praktische handvatten over hoe ik met mijn verlatingsangst om kon gaan en waarom ik soms op een bepaalde manier handelde.

 11. Een zeer aangename manier om met dit onderwerp aan de slag te gaan op je eigen tempo. Duidelijk en uitgebreid, dus ik vond het de moeite zeker waard

 12. De onlinecursus heeft mij veel inzicht gegeven in de werking van bindings- en verlatingsangst en handvatten gegeven om mee te verder te gaan.

 13. De online training over het overwinnen van Bindings-en verlatingsangst is een behoorlijk intensief programma. Door een afwisseling van filmpjes, vragenlijsten, theorie en praktijkvoorbeelden leer je over je eigen patronen, angsten en valkuilen.
  Ik vond het inzichtgevend en toepasbaar. Ik zie nu beter waar voor mij de knelpunten zitten en wat ik daaraan kan doen.
  Nu nog een nieuwe date om op te oefenen! 😉

 14. De training vond ik inzicht geven in hoe binding- en verlatingsangst eruit zien. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik verlatingsangst heb en dat de mensen waarmee ik date (die mij aantrekken) bindingsangst hebben. Ik probeer veel te oefenen met het uitspreken van mijn onzekerheden. Tot nu toe vind ik dat nog wel lastig. Het was fijn dat er filmpjes getoond werden, dit om het gedrag eens goed te zien en te horen.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved