Singlevakanties & cursusweken

Singlecoaching biedt in samenwerking met andere gerenomeerde partijen singlevakanties en cursusweken aan  met gelijkgestemde singles. In deze bijzondere weken doe je nieuwe inspiratie op door middel van workshops en/of coaching.

Voor dit jaar staan de volgende singlevakanties op het programma:

Klaar met voor een relatie, 6-13 juli 2024, Frankrijk

Singlevakantie Frankrijk single

Deze singleweek is door deelnemers beoordeeld met een 9,4 gemiddeld!  

Heb jij zin om samen met andere singles een inspirerende vakantie te beleven? We combineren het relaxte vakantiegevoel met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Alles mag, niets moet.
Meer informatie over de singlevakantie in Frankrijk

Preau Verdiepingsweek 14 t/m 21 sept 2024, Frankrijk

Deze vakantie is speciaal voor eerdere deelnemers van de Preau-vakantie of coachingsprogramma’s, die verdere verdieping zoeken.

Heb jij eerder de Preau-vakantie week van Singlecoaching gedaan of een coachingsprogramma gevolgd, maar nog niet de relatie die jij wilt? Heb je behoefte aan verdere verdieping van de kennis, inzichten en vaardigheden die jij al hebt opgedaan? Of heb je na een teleurstelling een steuntje in de rug nodig om weer de motivatie te vinden op je weg naar de liefde? Dan is deze week wat voor jou! 
Meer informatie over de Preau Verdiepingsweek in Frankrijk

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved