Wil jij de juiste partnermatch op maat?

Met singlecoaching ben je goed voorbereid op het aangaan van een nieuwe relatie, je hebt nieuwe vaardigheden geleerd, je bent er klaar voor. Maar wat als online dating jou niet aanspreekt, of als je niet met je foto online wil staan? En als je in het dagelijkse leven niet al te veel potentiële kandidaten tegenkomt? 

Singlecoaching.nl werkt succesvol samen met Toekomst Relatiebemiddeling, een landelijk bureau gericht op samenbrengen van singles die een duurzame relatie willen. Het bureau heeft een aantal matchmakers die verspreid zitten over het land. Hieronder stelt Paula van Toekomst Relatiebemiddeling zich voor:

Hoe werkt Toekomst Relatiebemiddeling en wie is Paula? 

Paula Vogelzang van Toekomst Relatiebemiddeling

Paula: Mijn naam is Paula Vogelzang, eigenaar van Toekomst Relatiebemiddeling. Onze aanpak is persoonlijk, discreet, veilig. Bij ons geen niet-kloppende online profielen, wij geloven dat de persoonlijke aanpak doeltreffender is. Wij zoeken op basis van overeenkomsten in levensstijl, interesses, intelligentie, uiterlijkheden, waarden en normen.

De Kernwaarden van Toekomst Relatiebemiddeling zijn:

  • Discretie gewaarborgd
  • Kwaliteit, wij kennen alle cliënten persoonlijk, hun verleden, relatiewaarden. Profielen komen hierdoor overeen met de werkelijkheid
  • Professionaliteit, partnervoorstellen zijn speciaal voor jou geselecteerd
  • Support met een lach, jouw persoonlijke matchmaker staat altijd voor je klaar. Wij werken regionaal maar ook landelijk. Korte lijnen, groot netwerk. 

Iedereen die zich bij ons aanmeldt is uniek, heeft zijn eigen ervaringen, relatieverleden en specifieke partnerwensen. 

Wij kijken verder dan de oppervlakkigheden, werken samen met de singlecoaches en vinden voor 70% van onze leden een geschikte partner. De basis van ons succes is: uitstekende voorselectie, diepgaande mensenkennis, evaluatie, ‘old school’ benadering met fatsoen.

Aanbieding voor cliënten van singlecoaching

Voor cliënten van Singlecoaching.nl hebben we een super voordelig pakket ontwikkeld.

½ jaar persoonlijke relatiebemiddeling, voor 500 euro inclusief:

  • Intakegesprek van 1 uur via de Skype of bij je thuis (25 cent per km reiskosten-vergoeding) of op een door de matchmaker aangegeven locatie
  • ½ jaar persoonlijke relatiebemiddeling
  • Eventueel terugkoppeling naar jouw singlecoach

Kortom: Singlecoaching in combinatie met relatiebemiddeling biedt jou veel extra gemak en nog betere slagingskansen.

Kijk verder op www.toekomstrelatie.nl of informeer bij jouw singlecoach.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved