Welke partner past bij mij? | € 79,-

Online training voor singles die willen weten wie echt bij hen past

Ontdek met welk type partner jij een fijne, liefdevolle en langdurige relatie kunt krijgen: iemand waarmee je echt gelukkig wordt.

Een liefdevolle duurzame relatie begint met twee mensen die echt goed bij elkaar passen. Ze geven elkaar wat een goede relatie nodig heeft: steun, plezier, veiligheid, fijne gesprekken, romantiek, acceptatie en nog veel meer. Zo’n relatie is ook voor jou weggelegd!

Ontdek in deze online training:

 • Hoe mensen doorgaans selecteren op een partner en welke rol het onbewuste daarbij speelt;
 • Waarom bij jou de selectie van een passende partner voorheen mogelijk niet goed ging;
 • Wat echt belangrijk is om een fijne relatie te krijgen en hoe je daarop wel kan selecteren;
 • Hoe je jezelf een hoop tijd en ellende kan besparen door snel te weten of het de moeite waard is om te investeren in je date of beginnende relatie;
 • Wat een belangrijke tool is om na drie tot vijf dates al een goede inschatting te kunnen maken of je samen gelukkig kunt worden.

Deze mooie training heeft mij aangetoond dat de dingen waar ik eerst op selecteerde vaak oppervlakkig waren en ook nog eens de poel van beschikbare singles heel erg uitdunt. Spelenderwijs werd ik naar een aantal waarden gedirigeerd die veel machtiger en nastrevenswaardiger zijn. En die waarden raken ook echt aan mij als persoon, en zorgen ervoor dat ik zeker weet dat ik selecteer op een partner die echt compatibel is met mij (dan moet ik uiteraard wel goed op letten tijdens het daten). Ik merk dat ik totaal anders ben gaan kijken naar hoe ik selecteer, en dat is winst!

Job

Wanneer is deze training waardevol voor jou?

Herken jij dit ook?  Het kost best veel moeite om een leuk iemand tegen te komen. Ze staan nu eenmaal niet voor je deur. Mensen in je omgeving roepen wel eens dat jij te kritisch bent. Of dat je altijd pech hebt. En áls je dan denkt de “ware” te pakken te hebben, kom je van een koude kermis thuis. Je prins(es) blijkt veranderd in een kikker…

Die leuke nieuwe liefde gaat toch niet echt voor je, of blijkt veel onverwachte minpunten te hebben. Hij of zij blijkt na verloop van tijd erg saai, afstandelijk, ongeïnteresseerd, claimend, afhankelijk of narcistisch te zijn. Of blijkt veel irritante gewoontes, of sterker nog, enorme problemen te hebben.

Misschien ga jij net als veel anderen op je gevoel, passie en aantrekkingskracht af. Maar op de een of andere manier word je telkens naar de verkeerde toegetrokken. Of je besluit juist meer je hoofd te gaan gebruiken, maar ook dat werkt niet echt.  Kortom: een fijne duurzame relatie zit er weer niet in…

Het kan zijn dat je gewoon pech hebt en de ware nog niet tegen bent gekomen. Waarschijnlijker is dat je net als de meesten de ander onbewust toch weer uitkiest op dezelfde kenmerken. Dan is die volgende date of relatie een herhaling van zetten, met hetzelfde teleurstellende resultaat. Het is dus essentieel om meer inzicht in te krijgen hoe je selecteert en hoe je het anders kunt gaan doen!

Voor wie is Welke partner past bij mij bedoeld?

Deze online training is zeker niet voor iedereen geschikt. Deze werkt vooral goed als je:

 • Een diepe wens hebt om een liefdevolle duurzame relatie aan te gaan;
 • Denk- en/of werkniveau HBO of hoger hebt;
 • Beschikt over voldoende zelfreflectie. Je bent in staat je gedrag blijvend aan te passen als de situatie daarom vraagt.

Het maakt niet uit of:

 • Je single bent of in een (beginnende) relatie zit;
 • 20 bent of 80 jaar;
 • Hetero, homo, lesbisch, bi-seksueel of nog anders bent.

Dit programma gaat je NIET helpen als:

 • Je het lastig vindt om op jezelf te reflecteren;
 • Je niet bereid bent je plaatje van je droomprins(es) op te geven;
 • Je nooit iets doet aan persoonlijke ontwikkeling.

Wat je ontdekt in de online training Welke partner past bij mij

 • Van welke kenmerken bij een partner je echt gelukkig wordt in een relatie;
 • Waarom je (onbewust) vaak de verkeerde kiest;
 • Hoe verliefdheid soms een stoorzender kan zijn bij het selecteren;
 • Wat wél werkt om een goede partner te selecteren;
 • Hoe je deze tool in de praktijk gebruikt om de juiste partner te selecteren.

Trainers Meinou Lambeck en Hans Gierkink

Meinou en Hans hebben meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer en begeleiden al meer dan 10 jaar singles. Zij werken in hun eigen coachingspraktijk dagelijks met mensen die gaan voor een liefdevolle duurzame relatie. Daardoor weten zij precies wat wél en niet in de praktijk werkt. Meinou en Hans zijn regelmatig te zien in de media over dit onderwerp, en werken onder andere regelmatig mee aan artikelen en trainingen van Psychologie Magazine en diverse andere media.

Wat krijg je als je meedoet?

Na aanmelding krijg je toegang tot onze online training met daarin onze de praktijk ontwikkelde en geteste methode, om een passende partner te selecteren waarmee je gelukkig kan worden. Met behulp van onze aanpak hebben al honderden deelnemers een partner gevonden die echt bij hen past.

Nuttige informatie en leuk om met de oefeningen aan de slag te gaan! Het is voor mij duidelijk geworden dat ik te kritisch ben en me op andere zaken moet richten in de keuze voor een partner. Bovendien heb ik nu een beter beeld van zaken die echt belangrijk zijn voor mij in een relatie. Dat neem ik mee!

Celine

Je houdt altijd toegang deze online training

Dit is een online training, en dat heeft deze voordelen:

 • Je houdt altijd toegang. Zodra je aan het daten bent of een relatie hebt, kun alles net zo vaak terugkijken als het nodig is;
 • Je hoeft niet te reizen;
 • De 4 stappen naar een passende partner kun je online doen;
 • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt;
 • We hebben een veilige besloten leeromgeving waarin aan de slag kunt. Al je gegevens zijn veilig;
 • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee zitten. Mail ons even op team@singlecoaching.nl.

Hoe coach Meinou haar geliefde koos

Ik heb eerst een aantal keren in dezelfde valkuil moeten stappen voordat ik een fijne relatie kreeg. Na een lange relatie ben ik verschillende keren in een relatie gestapt die ongeveer 9 maanden tot een jaar duurde. Het begin was spannend en gelukkig, maar na een tijdje begon de ander te twijfelen. Voor mij kwam dat als een verrassing, en ik ging alleen maar meer mijn best doen in de hoop dat ik zo de relatie kon behouden. Het deed dan ook veel pijn toen die relaties toch “mislukten”.

Pas later begreep ik me er gelijk in stortte zonder te kijken of deze mannen wel bij me pasten. Ik viel eigenlijk steeds op mannen die pasten in mijn “patroon”, maar waar ik niet gelukkig mee werd. Ik besloot het toen helemaal anders te gaan doen en ook mijn hoofd erbij te houden. Ik ging voor wat ik echt belangrijk vond! Een aantal mannen vielen daardoor al heel snel af. Toen ik Dirk-Jan leerde kennen, heb ik goed gekeken of hij wel echt bij me paste. Ik vond hem meteen aantrekkelijk, maar heb me er niet halsoverkop ingestort. Het bleek tussen mij en Dirk-Jan helemaal te kloppen en onze band verdiepte zich meer en meer. Ik kan nu enorm genieten van de man waarmee ik nu samenleef!

Wil je een reactie toevoegen?

8 reacties op “Welke partner past bij mij? | € 79,-

 1. Goede stapsgewijze training met heldere filmpjes die de stof illustreren. Ook lekker praktisch met een actieplan dat je voor jezelf aan het einde opstelt om ook echt aan de slag te gaan met het geleerde.

 2. Wat een fijne training! Op een lichte, inzichtelijke maar ook ‘rake’ manier lieten Meinou en Hans me via deze online training zien hoe het plaatje van ‘ de perfecte partner’ er zo heel anders uitziet dan ik altijd voor ogen had.
  Nu heb ik veel helderder voor ogen wat echt belangrijk is in een relatie. En het mooiste is dat ik naar aanleiding van deze training voel dat ik, om te beginnen, een betere relatie met mezelf heb gekregen!

 3. Deze online training gaf me veel inzichten en stof tot nadenken. Ik sta meer open voor andere types dan die ik ooit gedatet heb.

 4. Inzichtelijk, goede oefeningen en bruikbare tips. Ik ben me meer gaan focussen op relatiewaarden in plaats van oppervlakkige kenmerken die ik dacht heel belangrijk te vinden. En ik besef – en heb ervaren – dat fysieke aantrekkingskracht kan groeien. Ik ben nu namelijk aan het daten met een heel ander type dan normaal en voelt dat eigenlijk heel fijn, omdat hij voldoet aan de relatiewaarden en niet per se aan het “ideale” plaatje. De online training mag zelfs nog langer/uitgebreider. Hier en daar stond een spelfout in de tekst.

 5. Goede opbouw, korte video’s. Concrete oefeningen waarmee je gelijk wat kunt. Sommige video’s zijn voorleesachtig en komen daardoor minder persoonlijk over.

  Onbewust had ik relatiewaarden, maar doordat ik dat niet doorhad, volgde er ook geen actie en bleef ik te lang doorgaan met daten. Nu kan ik voor mijzelf een bewuste keuze maken. Daarbij was ik tijdens de date bezig met ‘afvinken’, niet in de vorm van een sollicitatiegesprek, maar ik was denk ik ook niet volledig aanwezig of te weinig gericht op de relatiewaarden ontdekken op een speelse manier.

 6. k heb veel nieuwe inzichten gekregen en handvaten. Ik weet beter wat ik echt belangrijk vind en ook dat ik niet meteen moet opgeven als ik ”het” niet voel. Ook weet ik nu dat het misschien nu “saai” aanvoelt, maar dat dat komt doordat ik dit niet gewend ben.

 7. Door de online training kunnen er echt veranderingen in de mindset door ontstaan: het denken over toekomstige partner en de weg daarnaartoe. De training werkt vanuit de theorie, maar maakt het ook concreet.

  Vooral hoofdstuk 1 heeft me doen realiseren hoe veeleisend ik eigenlijk wel niet ben naar een ander. Al reflecterend kwam ik erachter dat daar van alles achter zit en ik doorgaans ook zo ben naar mijzelf: ik moet van mezelf ook vaak ‘meer zijn’ voordat ik het idee heb dat ik leuk genoeg ben voor een ander. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn continue spagaat in daten: vind ik iemand niet echt leuk/ aantrekkelijk, dan wil ik niet. Maar ik vind het ook moeilijk iemand af te wijzen en voel me veeleisend. En als ik (zeldzaam) wel iemand leuk genoeg vind, word ik afhankelijk, voel me minderwaardig en krijg ik verlatingsangst.

  Ik heb zelf het idee dat relatiewaarden idd heel belangrijk zijn, maar ook dat persoonlijke eigenschappen het kunnen maken of breken. Ik stel me voor dat er een samenspel is tussen de andere criteria en relatiewaarden, dat vind ik heel interessant, maar daar wordt verder geen aandacht aan besteed. Er wordt er een randvoorwaarde benoemd, nm fysieke aantrekkingskracht, maar ik denk dat er meerdere zijn, zoals bv ook commitment.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved