Coaches

Singlecoaching.nl bestaat uit twee ervaren coaches: Meinou Lambeck en Hans Gierkink. Beide hebben zij een gedragskundige achtergrond en uitgebreide ervaring met (single)coaching. Hans werkt vanuit Amsterdam en Oosterwolde (GE, nabij Zwolle) en Meinou vanuit Utrecht.

De coaches worden ondersteund door Ellemarie en Marian. Ellemarie ondersteunt de coaches bij alle communicatie met de klanten. Marjan houdt zich bezig met de technische ondersteuning voor de website, de nieuwsbrief en de online trainingen.

Hans Gierkink

Ik ben Hans Gierkink (1966). Als singlecoach ben ik heel pragmatisch en praktijkgericht. Ik geef je hele praktische tips en inzichten die direct toepasbaar zijn en echt werken in jouw dating- en relatiepraktijk. Door aan mezelf te werken heb ik gemerkt dat je heel veel barrières om een liefdevolle duurzame relatie te krijgen kunt overwinnen. Daardoor weet ik ook hoe dingen voor jou voelen en zijn. Ik heb eerst in het bedrijfsleven als organisatieadviseur gewerkt en ben inmiddels al weer meer dan 10 jaar aan de slag als singlecoach. Ik heb al honderden singles naar een vervullende liefdevolle relatie begeleid.


Meinou Lambeck

Ik ben Meinou Lambeck (1970), singlecoach en psycholoog. Door mijn ruime ervaring als coach, maar ook als single, kan ik mij gemakkelijk in de situatie van singles inleven en snel tot de kern komen. Aansluiten bij jou als persoon staat centraal in mijn aanpak. Heb jij praktische handvatten nodig om meer mensen te ontmoeten en succesvol te daten, of moeten we een stapje dieper? Het doorbreken van belemmerende patronen is vaak een belangrijke stap. “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” is wat mij betreft een passende uitspraak.Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved