Coaches

Singlecoaching.nl bestaat uit twee ervaren coaches: Meinou Lambeck en Hans Gierkink. Beide hebben zij een gedragskundige achtergrond en uitgebreide ervaring met (single)coaching. Hans werkt vanuit Amsterdam en Uitwijk (nabij Gorinchem/Breda) en Meinou vanuit Utrecht.

Sinds 1 april 2015 wordt Singlecoaching.nl versterkt door Lieke. Zij houdt zich bezig met de communicatie, zoals de workshop-administratie, website-beheer en nieuwsbrieven.

Hans Gierkink

Ik ben Hans Gierkink (1966), en sinds 2006 als singlecoach bezig mensen te begeleiden naar een nieuwe relatie. Mijn belangrijkste doel is om mensen te laten zien hoe je weer echt de verbinding kunt maken met de ander. Ik word heel blij als ik mensen kan helpen aan een fijne duurzame relatie. Ik werk heel praktijkgericht. Als we de oorzaak van jouw probleem duidelijk hebben, ga ik graag concreet met je aan de slag om te zorgen dat jij die fijne passende relatie krijgt. Dat staat voorop!


Meinou Lambeck

Singlecoach Meinou Lambeck

Ik ben Meinou Lambeck (1970), singlecoach en psycholoog. Door mijn ruime ervaring als coach, maar ook als single, kan ik mij gemakkelijk in de situatie van singles inleven en snel tot de kern komen. Aansluiten bij jou als persoon staat centraal in mijn aanpak. Heb jij praktische handvatten nodig om meer mensen te ontmoeten en succesvol te daten, of moeten we een stapje dieper? Het doorbreken van belemmerende patronen is vaak een belangrijke stap. “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” is wat mij betreft een passende uitspraak.


Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved