Trainingen, workshops en vakanties

Singlevakantie Frankrijk in 6-13 juli 2024: “Klaar voor een relatie” [Nog plek voor 1 vrouw & 2 mannen]

Preau, l'Huy Préau, Chatin

Heb jij zin om samen met andere singles een inspirerende vakantie te beleven? We combineren het relaxte vakantiegevoel met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Alles mag, niets moet.

Excl locatie: €465

Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

De Flowschool, Rembrandtlaan 9, Bilthoven, Utrecht

Kom je vaak niet verder dan enkele dates? Wil je leren hoe je na het eerste contact de band kan verdiepen? Hoe je de "friendzone" vermijdt en naar een fijne relatie komt? Deze training is bestemd voor singles die meer willen leren over contact maken, de band opbouwen en het overgaan naar de eerste fase van intimiteit.

€295

Preau Verdiepingsweek 14 t/m 21 sept 2024

Preau, l'Huy Préau, Chatin

Deze vakantie is speciaal voor eerdere deelnemers van de Preau-vakantie of coachingsprogramma’s, die verdere verdieping zoeken.  Heb jij eerder de Preau-vakantie week van Singlecoaching gedaan of een coachingsprogramma gevolgd, maar nog niet de relatie die jij wilt? Heb je behoefte aan verdere verdieping van de kennis, inzichten en vaardigheden die jij al hebt opgedaan? Of […]

Excl. locatie: €565

Training “Stevig staan in de liefde”[VOL, wachtlijst mogelijk]

Centrum de Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven

Sta jij stevig in je werk, maar minder stevig in de liefde? In deze training werken wij aan het aan het versterken van je eigenwaarde specifiek bij het daten en in relaties. We doen niet alleen veel oefeningen om je krachtiger en relaxter te voelen, we geven ook veel tips over hoe je dit na de training kan uitbouwen. En uiteraard vertalen we alles meteen naar de praktijk: hoe kan je hier concreet mee aan de slag tijdens dates en in de (beginnende) relatie?

€295

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved