Trainingen, workshops en vakanties

Workshop “Dansend naar een nieuwe relatie” | Afstemmen & aanvoelen

Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoetermeer (nog geen 5 minuten lopen van station Zoetermeer). Voldoende gratis parkeren., Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoekermeer, Nederland

Ontdek in twee avonden één van de, volgens Esther Perel`, belangrijkste vaardigheden voor het aangaan en goed houden van een nieuwe relatie: afstemmen en aanvoelen!  Niet te weinig maar ook zeker niet te veel. November 2022 beoordeeld met het cijfer 8,6 Lekker dansen zonder pasjes, samen plezier hebben, andere singles leren kennen en ook nog optimaal leren […]

€95

Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht

Kom je vaak niet verder dan enkele dates? Wil je leren hoe je na het eerste contact de band kan verdiepen? Hoe je de "friendzone" vermijdt en naar een fijne relatie komt? Deze training is bestemd voor singles die meer willen leren over contact maken, de band opbouwen en het overgaan naar de eerste fase van intimiteit.

€295

Training “Overwin bindingsangst en verlatingsangst”

Borneman Buitenhof, Koppeldijk 5, Houten

Duren je relaties meestal kort? Of val jij steeds op de verkeerde? Deze training is voor iedereen die denkt (misschien) last te hebben ven bindingsangst of verlatingsangst en daar vanaf wil komen. En zeker ook voor mensen die vallen op partners met deze kenmerken!

€395

Training “Stevig staan in de liefde”

Borneman Buitenhof, Koppeldijk 5, Houten

Sta jij stevig in je werk, maar minder stevig in de liefde? In deze training werken wij aan het aan het versterken van je eigenwaarde specifiek bij het daten en in relaties. We doen niet alleen veel oefeningen om je krachtiger en relaxter te voelen, we geven ook veel tips over hoe je dit na de training kan uitbouwen. En uiteraard vertalen we alles meteen naar de praktijk: hoe kan je hier concreet mee aan de slag tijdens dates en in de (beginnende) relatie?

€295

Singlevakantie Frankrijk in 8-15 juli 2023: “Klaar voor een relatie”

Preau, l'Huy Préau, Chatin

Heb jij zin om samen met andere singles een inspirerende vakantie te beleven? We combineren het relaxte vakantiegevoel met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Alles mag, niets moet.

Excl locatie: €395

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved