Trainingen, workshops en vakanties

Training “Overwin bindingsangst en verlatingsangst”

Centrum de Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven

Duren je relaties meestal kort? Of val jij steeds op de verkeerde? Deze training is voor iedereen die denkt (misschien) last te hebben ven bindingsangst of verlatingsangst en daar vanaf wil komen. En zeker ook voor mensen die vallen op partners met deze kenmerken!

€395

Training “Stevig staan in de liefde”

Centrum de Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven

Sta jij stevig in je werk, maar minder stevig in de liefde? In deze training werken wij aan het aan het versterken van je eigenwaarde specifiek bij het daten en in relaties. We doen niet alleen veel oefeningen om je krachtiger en relaxter te voelen, we geven ook veel tips over hoe je dit na de training kan uitbouwen. En uiteraard vertalen we alles meteen naar de praktijk: hoe kan je hier concreet mee aan de slag tijdens dates en in de (beginnende) relatie?

€295

Workshop “Leer flirten & contactleggen in één middag!”

‘t Pakhuis, Bankastraat 116, Utrecht

Transformeer in één middag in een womanizer of femme fatale. In deze workshop gaan we op speelse wijze aan de gang met flirten en contactleggen. Na 4 uur weet je niet alleen hóe je moet flirten, maar heb je ook ervaren dat je hieraan echt plezier kan beleven!

€95

Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht

Kom je vaak niet verder dan enkele dates? Wil je leren hoe je na het eerste contact de band kan verdiepen? Hoe je de "friendzone" vermijdt en naar een fijne relatie komt? Deze training is bestemd voor singles die meer willen leren over contact maken, de band opbouwen en het overgaan naar de eerste fase van intimiteit.

€295

Singlevakantie Frankrijk in 6-13 juli 2024: “Klaar voor een relatie”

Preau, l'Huy Préau, Chatin

Heb jij zin om samen met andere singles een inspirerende vakantie te beleven? We combineren het relaxte vakantiegevoel met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Alles mag, niets moet.

Excl locatie: €465

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved