Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1-daagse training “Succesvol daten”

9 dec | 09:30 17:00

Voor sommige mensen is daten gezellig en leuk, maar voor velen is het ook een noodzakelijk kwaad. Misschien denk je elke keer weer: “Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Of misschien krijg jij dit juist steeds van de ander te horen. Hoe dan ook, die constante teleurstellingen zijn heel frustrerend. In deze dag gaan we kijken hoe je je dates tot een succes kunt maken. Zodat échte verbinding en aantrekkingskracht ontstaan. En je jezelf kan zijn, ook in die eerste datefase!

Je leert in deze dag hoe je…

 • het contact kan verdiepen;
 • een goede sfeer kan bewerkstelligen;
 • vertrouwen en openheid kan creëren;
 • zorgt dat de gesprekken meer diepgang krijgen;
 • oprechte interesse kunt geven en kunt krijgen;
 • spanning en nieuwsgierigheid kunt oproepen;
 • (fysieke) aantrekkingskracht kunt vergroten;
 • zorgt dat je uit de friendzone blijft;
 • jezelf kan blijven tijdens dates;
 • en uiteindelijk leukere dates en meer kans krijgt op een fijne relatie!

Hoe zie de dag eruit?

We werken in een kleine groep, zodat je voldoende aan bod komt. De workshop wordt gegeven door Hans Gierkink en Meinou Lambeck, zodat zowel het mannelijke en vrouwelijk perspectief voldoende aan bod komen. We gaan met elkaar in gesprek, je krijgt praktische modellen aangereikt, we doen leuke, ontspannen en inzichtgevende oefeningen en houden elkaar soms een relativerende (lach)spiegel voor. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt delen over jouw persoonlijke situatie; wij zorgen voor voldoende veiligheid en zorgen dat er geleerd, maar ook voldoende gelachen wordt!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 december 2023

Tijd: 9.30 – 17.00u (vanaf 9.00u inloop)

Locatie: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht

Inschrijven

Deze training wordt in eerste instantie gegeven voor deelnemers aan ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken”. Echter op dit moment zijn er ook plekken beschikbaar voor niet-coachees. Dus wil je meedoen aan deze 1-daagse training, schrijf je dan nu hieronder in. Geef in het opmerkingenveld aan dat je geen coach hebt. Bij vragen kan je altijd mailen naar team@singlecoaching.nl

  Je gegevens

  Voornaam(verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)


  ManVrouw


  Wie is je coach?
  Hans GierkinkMeinou Lambeck

  Opmerkingen

  Ben je toch verhinderd? Neem dan zsm contact op met je coach.

  Vragen

  Heb je praktische vragen? Mail naar: team@singlecoaching.nl.
  Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je terecht bij je coach.

  Gegevens

  Datum:
  9 dec
  Tijd:
  09:30 – 17:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Studio Akasha

  Bilderdijkstraat 78
  Utrecht, 3532VJ

  Veel gestelde vragen

  Ik ben bang dat ik in zo’n workshop tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

  Nee, onze doelgroep bestaat uit over het algemeen uit hoger opgeleide, sociaal vaardige singles die goed op zichzelf kunnen reflecteren. Deze vind je ook in onze workshops.

  Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Ben ik dan wel op mijn plaats in een workshop?

  Alle deelnemers hebben een eigen persoonlijk verhaal. De sfeer in onze groepen is veilig, desalniettemin ben je vrij om wel of niet te delen wat je zelf wilt. Je zit er voor jezelf en leert ook veel door alleen te luisteren, te ervaren en door de verhalen van anderen.

  Ik weet al veel van dit onderwerp en heb er al veel over gelezen. Voegt een workshop dan nog wel toe?

  Veel mensen hebben zich al verdiept in het onderwerp voordat ze naar de workshop komen. Door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen, of anderszins. De workshops bieden desondanks veel meerwaarde omdat we een praktische benadering kiezen: wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemenere kennis, inzichten en vaardigheden naar de date- en relatiepraktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen. Pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met – en de ervaringen van – andere deelnemers veel herkenning en daardoor meerwaarde.

  Ik vind individuele coaching fijner, in groepen voel ik me niet zo thuis. Waarom zou ik dan toch een workshop doen?

  De interactie met anderen levert veel extra’s op. Bovendien kun je in de workshops een aantal dingen oefenen die 1-op-1 niet mogelijk zijn. Tenslotte kost het veel tijd (en dus geld) om alles wat in de workshop behandeld wordt individueel te behandelen. De coaching kun je het beste gebruiken voor de verdieping.

  Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, ben ik hier wel op mijn plaats?

  De meeste mensen in onze workshop zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

  Ik kom uit België, ben ik dan ook welkom?

  Wij hebben regelmatig deelnemers uit België in onze workshop. Dit vormt geen enkele belemmering. Voor de twee daagse workshop overnachten zij vaak in Nederland, in Utrecht zijn voldoende mogelijkheden te vinden. Betaling in onze webshop is ook mogelijk vanuit België.

  Hoe is de man-vrouw verdeling?

  Dit verschilt een beetje per workshop. Meestal zijn er iets meer vrouwen dan mannen, met uitzondering van de workshop “Leer flirten en contactleggen in één middag”, waar het aantal gelijk gehouden wordt. Belangrijk is dat je in de workshops zit om voor jezelf iets te leren, en niet om andere deelnemers te versieren. De man-vrouw verdeling maakt daarom in feite niet zoveel uit.

  Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

  Dat hangt ervan af hoe lang van tevoren je weer afzegt. Als je je opgeeft reserveren wij de plaats voor jou, dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld voor iemand anders. Wij houden daarnaast in de voorbereidingen rekening met een bepaald aantal mensen. Daarom hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot één dag van te voren regelen.

  Geef hier je reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved