Laden Evenementen

Transformeer in één middag naar femme fatale of womanizer

Als je graag een nieuwe relatie wilt, zijn flirten en contactleggen zeer belangrijke vaardigheden. Het spreekt immers vanzelf dat hoe meer contacten je legt, hoe groter de kans is dat daar iemand tussen zit met wie je een leuke relatie kan aangaan. En als je in staat bent om te flirten en dus te laten zien dat je meer dan normale interesse hebt (zonder dat je daarbij ogenblikkelijk afgewezen wordt), vergroot je die kans nog een stuk meer. Onze workshop flirten helpt je over de drempel!

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Maar …

 • Denk je dat je niet kan flirten of flirten niets voor jou is?
 • Ben je over het algemeen prima in staat een gesprek te voeren, maar blijf je meestal hangen bij de voor jou vertrouwde mensen?
 • Ben je te verlegen, terughoudend, afstandelijk of onzeker om zomaar contact te leggen met iemand die je niet kent?
 • Denk jij dat je gewoon geen leuke partners tegenkomt (maar maak je in werkelijkheid maar weinig contact met nieuwe mensen)?
 • Heb je geen flauw idee hoe je kan laten zien dat je (meer dan normale) interesse hebt in de ander?
 • Leg jij wel leuk contact, maar zien zij in wie jij geïnteresseerd bent je niet als potentiële partner?
 • Of vind jij het gewoon leuk om je vaardigheden in het flirten verder aan te scherpen?

Dan is deze workshop flirten iets voor jou! In deze workshop gaan we op speelse wijze aan de gang met flirten en contactleggen. Het uitgangspunt is: Niet praten, maar doen! Na 4 uur weet je niet alleen hóe je moet flirten, maar heb je ook ervaren dat je echt plezier kan beleven aan het flirten en het leggen van contact!

Lees het artikel Het geheim van een goede flirt in de Cosmopolitan van september 2015.
Trainer Meinou Lambeck van Singlecoaching.nl heeft hieraan meegewerkt.

Inhoud flirtworkshop

Flirten en contactleggen gaat makkelijker als je voldoende zelfvertrouwen hebt. Daarom zorgen we dat je vaardigheden aanleert om succeservaringen te creëren, waardoor dat zelfvertrouwen en de lef vanzelf komen. We gaan in deze workshop flirten ervaren hoe het is om een ware flirt te zijn en hoe je anderen met jouw charmes kan veroveren. We leren je flirtsignalen geven en herkennen, contact te maken en verdere interesse te tonen op een speelse, gemakkelijke wijze. Vier uur lang geven we handvatten en doen we allerlei oefeningen om jou (met name de nonverbale!) kneepjes van het vak te leren. In deze workshop wordt niet alleen veel geflirt maar vooral ook veel gelachen!

Wat levert deze flirtworkshop jou op?

In deze workshop leer je:

 • flirtsignalen te geven én te herkennen
 • plezier te hebben in het flirten
 • gemakkelijk het eerste contact te leggen, met wie dan ook
 • de ander met meer zelfvertrouwen te benaderen
 • de angst én de kans om afgewezen te worden te verminderen
 • te zorgen dat het andere geslacht je niet alleen als een platonische vriend(in) ziet

‘Deed het pijn toen je uit de hemel viel?’ Iedereen kent de standaard openingszinnen. Sommige zijn zo slecht dat ze verboden zouden moeten zijn. Zijn er dan toch zinnen die wel werken? Verslaggever Matthijs test het uit. Singlecoach Meinou geeft advies.

Voor wie is deze flirtworkshop bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren flirten en contactleggen. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn om te gaan uitproberen en doen, en af en toe om jezelf te lachen!

Praktische informatie

Data:
vrijdag 6 maart 2020
vrijdag 5 juni 2020

Tijden:     13.30 – 17.30 uur

Locatie:  ‘t Pakhuis, Bankastraat 116, 3531 HH Utrecht

Kosten:    € 69,-

Vragen:
Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26 042 038.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

52 Comments

 1. Ben 20/10/2019 at 10:56 - Reply

  Echt een aanrader om te doen. Zakelijk contacten maken was niet het probleem, maar om flirtend contacten te maken met de bedoeling naar een relatie te werken ? daar was ik zelf altijd een een beetje onzeker in. Deze middag heeft mijn zelfvertrouwen een enorme bust gegeven. Meinou weet op een leuke manier in een korte tijd binnen de groep een veilige oefenomgeving neer te zetten. De workshop bestaat uit het aanreiken van handvatten om al flirtend contacten te leggen en deze met de groep te oefenen. Het fijne is dat je niet alleen zelf leert flirtsignalen af te geven maar ook om deze te herkennen bij andere en hoe er op te reageren. Verhelderend hoe je in een zeer kort tijdbestek van een middagje zoveel kan leren en je zelfvertrouwen voelt groeien in een leuke gezellige sfeer.

 2. Helen 08/05/2019 at 09:19 - Reply

  Wat een onwijs leuke, waardevolle middag die zeer goed werd begeleid. Echt een topworkshop voor iedereen die zich onhandig en verlegen voelt op flirtgebied of als je bewuster wilt worden en comfortabeler wilt spelen als t om contact leggen en flirten gaat. Ik had wel eens dat ik onbewust flirtsignalen uitzond en dan in vervelende situaties terecht kwam. Niemand die mij een flirtworkshop zou aanraden (he jij? dat kan je toch al?) maar wel super nuttig dus, juist om bewust te worden. Om deze rede wilde ik de workshop ook graag doen. Want flirten kan vooral heel leuk zijn, en als je weet wat je doet en wat je kan is het fijn om je dag ermee op te fleuren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontdekken en je zelfvertrouwen te laten groeien.
  Ik wens iedereen die de workshop nog gaat doen vooral heel veel plezier tijdens de workshop en vooral daarna natuurlijk!

 3. Wim 02/05/2019 at 06:09 - Reply

  In April heb ik de cursus ‘leer flirten en contact leggen in één middag’ gevolgd. Dit is erg leerzaam en leuk. Inzicht gekregen in lichaamstaal qua flirten. Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt. De cursus is een aanrader!

 4. GK 12/03/2019 at 20:38 - Reply

  leuke speelse workshop, veel minder akward dan je zou denken en voor iedereen valt er wat te leren. aanrader

 5. Ankie 08/01/2019 at 12:00 - Reply

  Nog hartelijk dank voor deze workshop! Was heel erg leerzaam, en een beetje confronterend (voor mij dan), maar heel knap dat Meinou erin geslaagd is om iedereen binnen zo korte tijd zo aan de gang te krijgen. Dat iedereen zonder voorbehoud allerlei dingen deed en zei die toch (en vast niet alleen bij mij) buiten de comfort zone lagen zegt iets over de sfeer van „veiligheid“ die ze gecreëerd had. Nogmaals dank dus, en ik heb in ieder geval antwoord gekregen op de vragen waarmee ik erin ging, alleen daarom al geslaagd!

 6. Mike 04/10/2018 at 06:47 - Reply

  Goede workshop waarin de kunst van het flirten en contact leggen uitgelegd wordt.
  Veel handige tips welke direct in de groep behandeld worden hoe die in de praktijk toe te passen. Prettig was ook dat de groep uit een gelijk aantal mannen en vrouwen bestond, Meinou weet de onderwerpen op een relaxte manier te brengen, en dat zorgt ervoor dat het allemaal wat laagdrempeliger wordt en er vrijwel direct een ontspannen sfeer hangt. Het was een zéér leerzame middag en dus beslist een aanrader !!

 7. Vic 23/05/2018 at 20:44 - Reply

  Leuke workshop waar ik veel heb geleerd. Niet alleen de theoretische info, maar vooral de oefeningen zijn leerzaam en laten je zien wat je moet doen en hoe je het moet doen. Wat voor mij nu duidelijk is, is dat je vooral lol moet hebben. Het moet leuk, gezellig, losjes, luchtig zijn.

 8. Carolien 23/05/2018 at 13:32 - Reply

  Onlangs naar de workshop Flirten en Contact leggen geweest. Leuke ervaring onder gelijk gestemden en in een veilige sfeer kon goed geoefend worden. Zeker een aantal dingen opgepikt die ik wil gaan toepassen. Aanrader!

 9. Jan 23/05/2018 at 10:25 - Reply

  Het was een leerzame maar ook leuke cursus.. Je leert op een prettige manier flirtsignalen geven maar ook ontvangen. Ook oefen je hoe je het beste contacten kunt leggen.
  De groep bestond uit een gelijk aantal mannen en vrouwen van diverse leeftijden. De sfeer in de groep was ontspannen, men stond open voor de gegeven adviezen.

 10. Dewi 17/02/2018 at 14:01 - Reply

  Hele goede workshop met praktische tips, biedt inzichten in jezelf hoe je overkomt op anderen en de oefeningen zijn erg leerzaam. Je krijgt feedback van elkaar wat erg gewaardeerd wordt, omdat je er natuurlijk bent om te leren. De nabesprekingen na elke oefening was prettig, net als het brainstormen met elkaar over de behandelde onderwerpen. De groep was ongeveer fifty-fifty verdeeld met mannen en vrouwen. Een fijne groep met veel openheid naar elkaar toe en waarin de meeste mensen individueel op af kwamen.

  Ik kan niet anders zeggen dan het gewoon doen!
  Ik wens je heel erg veel plezier!
  Spijt zul je er niet van krijgen!

 11. Henk Groeneveld 11/12/2017 at 18:20 - Reply

  Een leerzame en vooral leuke workshop. Je leert vooral in de praktijk flirtsignalen herkennen en uitzenden. We hebben heel veel geoefend met de groep. Ik heb in ieder geval veel geleerd. Het blijkt echt niet ingewikkeld te zijn. Als je bereid bent uit je comfortzone te stappen met het risico van af en toe een afwijzing,dan gaat het op een gegeven moment bijna vanzelf en ga je het zien als iets wat gewoon erg leuk is.

 12. Boudewijn 21/05/2017 at 18:32 - Reply

  Interessante, leuke, ontspannen opfriscursus. Zo zal ik mijn ervaring met de workshop kort omschrijven.

 13. Nicolette 18/05/2017 at 14:49 - Reply

  Een leuke, gezellige en leerzame middag met praktische handvatten die je stapsgewijs krijgt aangereikt en oefent om je ‘flirtskills’ te verbeteren. Grappig hoe simpel sommige dingen kunnen zijn als je ze eenmaal weet.

 14. Blaaa 07/03/2017 at 19:11 - Reply

  Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar oogcontact maken gaat erg moeilijk tegenwoordig als iedereen alleen maar naar een telefoon zit te staren en totaal geen aandacht meer hebben voor de wereld om hun heen. En dan ook nog dopjes in hun oren. Hoe dan flirten?

 15. Leonie 06/03/2017 at 08:40 - Reply

  Op een interactieve wijze meer leren over flirten en contact leggen, dat is waar de workshop om draait. Door de oefeningen krijg je meer zelfvertrouwen en wordt je ‘eigen’ met alle technieken. De sfeer was ontspannen en het was een leuke groep. Serieus bezig geweest met dit onderwerp, maar ondertussen ook veel gelachen. Zeker een aanrader!

 16. Saskia 11/11/2016 at 12:19 - Reply

  Leuke interactieve leerzame workshop waarbij je ook vrolijk wordt.

 17. Josien 12/10/2016 at 19:49 - Reply

  Ik heb de workshop “leer flirten en contact maken in één middag” als bijzonder positief ervaren.
  Uiteraard is het erg spannend omdat je niet weet wat er gaat gebeuren, maar Meinou weet hoe zij je het gevoel van een veilige omgeving kan geven en dat maakt het een stuk makkelijker om de oefeningen in praktijk te brengen. De sfeer tijdens de cursus was dan ook bijzonder ontspannen en gezellig.
  Ik heb trouwens nooit geweten dat er zoveel non-verbale manieren zijn om de aandacht van iemand te trekken (of te krijgen).
  Inmiddels heb ik de geleerde technieken een paar keer toegepast en…..het werkt!!!
  Bedankt Meinou voor deze vooral leerzame, maar ook gezellige middag.

 18. Judith 20/09/2016 at 17:30 - Reply

  Afgelopen vrijdag heb ik meegedaan aan de workshop “leer flirten en contact leggen in een middag”.
  Wat vond ik het een leerzame maar vooral leuke middag. We hebben heerlijk gelachen met z’n allen. Dit maakt dat het allemaal wat luchtiger wordt, want in vond het best spannend om hier aan mee te doen. Maar ik heb er geen moment spijt van!
  Meinou zet de groep direct praktisch aan het werk. Eng? Ja dat wel, maar hierdoor leer je wel hoe het werkt.
  Mocht je nog twijfelen: ik zeg: doen! Ik weet zeker dat je er je voordeel mee doet!
  Nogmaals bedankt voor de middag en vast en zeker tot een volgende x!
  Groet, Judith

 19. Mark 22/06/2016 at 18:21 - Reply

  Afgelopen vrijdagmiddag heb ik deelgenomen aan de workshop. Ondanks dat ik aardig goed ben in het contacten leggen, vond ik het nuttig en zinvol omdat je nu een coach naast je heb staan die je tips kan geven om je gedrag aan te passen.

  Verder ervaar ik Meinou als een fijne gezellige en kundige coach!

 20. Martin 22/02/2016 at 13:18 - Reply

  Twee weken geleden meegedaan met de cursus flirten. Leuke middag gehad met veel praktische weetjes over het “werkwoord” flirten, beetje theorie maar vooral veel geoefend op elkaar….Meinou als coach brengt het met humor :-). Inmiddels heb ik de eerste tips voor de man uitgeprobeerd en ben verrast door de reacties….het werkt dus!

 21. Yvette 19/12/2015 at 14:49 - Reply

  Eigenlijk was het een impulsieve actie van me om mee te doen met de workschop. Spijt heb ik er niet van. Het was verhelderend. Er zijn manieren om te flirten, die kende ik niet allemaal. De sfeer was erg gezellig, leuke groep mensen en Meinou legde alles goed uit. De oefeningen zorgden voor hilarische momenten, er werd veel gelachen. De zondag na de workshop heb ik de flirttechnieken uitgeprobeerd. Met succes! Ergens op af stappen bleek minder moeilijk dan ik dacht en een gesprek beginnen ging me goed af. Ik kreeg zelfs lol in het uitzenden van signalen! Deze workshop is zeker de moeite waard!

 22. Arjan 19/12/2015 at 09:52 - Reply

  Vooraf wist ik niet precies wat ik ervan kon verwachten. Ik vond het daarom best wel een beetje spannend.
  Meinou heeft echter een ontspannende / leuke sfeer weten te creëren waarin we veel hebben geoefend en gelachen!
  Ik heb er veel van opgestoken en kan het daarom aan iedereen aanraden die op het gebied van flirten en contact leggen wat wilt leren!

 23. Floor 25/10/2015 at 12:55 - Reply

  In een ontspannen sfeer word je uitgenodigd om te experimenteren met flirten met de andere cursisten. Eerst is dat natuurlijk erg spannend, maar Meinou geeft goede begeleiding en laat iedereen op zijn/haar gemak voelen met een flinke dosis humor! De onderwerpen die besproken en vooral geoefend worden zijn lichaamstaal (oogcontact!!!), een gesprek aangaan, en het gesprek verdiepen.
  Ik vond het een leerzame én een heel gezellige dag!

 24. Bart 11/09/2015 at 13:04 - Reply

  Een zeer aangename middag gehad, veel geleerd en vooral veel geoefend in een omgeving waarin iedereen veilig kon oefenen. Mijn doelstelling was om duidelijker flirt signalen af te geven en ze beter te kunnen herkennen. Met deze cursus is dat zeker gelukt en probeer ik nu het geleerde in praktijk te brengen. Kortom deze cursus is zeker een aanrader als je beter wil leren om gaan met flirten en contact maken met andere mensen.

 25. Petra 02/09/2015 at 07:57 - Reply

  Tijdens de workshop heb ik leren omgaan met spanningen. Het praktische karakter – de rollenspellen vond ik een pluspunt ipv veel theorie, oefenen doe je in het echte leven niet zo vaak. Ook heb ik flirt signalen leren herkennen en geven. Waardoor ik minder twijfel en zekerder ben geworden. Ik kan het iedereen aanraden met deze workshop mee te doen.

 26. Ineke 01/09/2015 at 13:55 - Reply

  Ik kwam zo vrolijk en blij uit de workshop, dat ik het daardoor alleen al een aanrader vind.
  21 mensen, 11 mannen en 10 vrouwen, die allemaal hetzelfde oefenen: hoe maak je echt contact en wat zie je van de ander.
  Ik merkte al meteen resultaat: op de buurtbarbeque de volgende dag . Ik maakte makkelijk en spontaan contact, veel vanzelfsprekender met de buurMANNEN maar ook met de buurjongens…voor mij tot dan toe een hobbel die ik moeilijk nam.
  En ik voel me er nog steeds blij om, alsof ik een grote grijns op mijn gezicht heb….Kom maar op !

 27. Wouter 28/06/2015 at 09:31 - Reply

  Heel leuke en leerzame workshop. Meinou weet een ontspannen sfeer te creëren waarbij ook veel gelachen wordt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het niet alleen leuk en gezellig is, maar ook leerzaam. Nou, dat is de workshop zeker! Flirten was voor mij eerst een redelijk vaag begrip, maar na de workshop heeft het woord ook inhoud gekregen. Vooral hoe om te gaan met “nee” ontvangen vond ik nuttig, de kans is namelijk groot dat je dat antwoord als single het meest te horen… Ik ben mij ook veel bewuster geworden van de verschillende manieren waarop ik kan flirten en welke signalen de ander uitzendt. Op naar de praktijk…

  Kortom, dit was weer een waardevolle ervaring. Ook deze workshop is weer een aanrader!

 28. Arjan 09/06/2015 at 04:37 - Reply

  Af gelopen vrijdag 5 juni jl naar de workshop leer flirten en contact leggen in 1 middag geweest.
  Het word je op een rustige duidelijke manier uitgelegt door Meinou, (de lerares) ze doet dit werkelijk voor treffelijk !
  Ik wist eigenlijk niet dat een workshop als deze z,n verschil kon maken met aantrekkingskracht voor mij op vrouwen.

  Mij heeft het een enorme boost gegeven ! .
  Het is niet alleen maar heel serieus er wordt ook heel veel gelachen .

  Arjan

 29. Linda 28/04/2015 at 18:32 - Reply

  Meinou geeft deze workshop met veel charme, respect en humor. De spanning bij aanvang verdween als sneeuw voor de zon na een aantal openingsoefeningen. Er wordt veel gelachen en je voelt een gelijkwaardigheid in de groep die ik niet zo vaak ervaar omdat iedereen voor zichzelf naar deze workshop komt. De belangrijkste boodschap die mij bijblijft is het oprecht contact durven maken. Het lef hebben om dit te doen en hier niet automatisch wat achter te zoeken. Het gaat om het echt in de ogen durven te kijken en elkaar te zien. Flirten kan met iedereen en het is oprecht ook leuk om te doen want je krijgt altijd een reactie terug. Deze workshop gaat over flirten in de liefde maar uiteraard komt flirten in allerlei dagelijkse situaties voor en het leert je verbinden met mensen. Flirten is eigenlijk echt contact maken en aan het einde van de middag leek iedereen met elkaar in verbinding te staan, het gaf mij in ieder gevaal een gelukkig gevoel na afloop.

 30. Robbert 19/04/2015 at 10:29 - Reply

  Vorige week naar de workshop “Leer flirten en contactleggen in één middag” geweest.
  Mooie combinatie van theorie en het in de praktijk brengen door te oefenen met elkaar. Meinou (de single coach) presenteert alles helder en ook met veel humor. Er wordt dus gelukkig ook gelachen. De oefeningen zijn soms spannend, vaak grappig en altijd leerzaam omdat ze je helpen uit je comfort zone te komen en je blokkerende patronen te doorbreken.

  • Angie Emmely Verberne 03/12/2018 at 22:10 - Reply

   ik hou van test

 31. Chris 12/04/2015 at 11:38 - Reply

  De workshop was voor mij een positieve en leuke ervaring. De sfeer was ontspannen en prettig, de samenstelling van de groep ook (deelnemers van alle niveaus en leeftijden). Meinou maakt op een vlotte en duidelijke manier inzichtelijk wat van belang is bij het flirten en contact leggen. Voor iedereen die nog twijfelt: gewoon inschrijven, je krijgt er zeker geen spijt van. Mijn conclusie na afloop: flirten blijkt helemaal niet zo moeilijk, als je de spelregels maar kent!

 32. Geert 03/03/2015 at 22:13 - Reply

  Ik volgde deze workshop in België.

  Het was een erg fijne namiddag. Meinou stelt iedereen op z’n gemak en de workshop is erg laagdrempelig, nuttig en er kan regelmatig worden gelachen.
  Het was fijn om op die manier tips ivm flirten te krijgen en ze te kunnen uitproberen in zo’n setting. Zeker een aanrader!

 33. Toon 24/02/2015 at 16:40 - Reply

  Verhelderende workshop, een aantal zaken weet je natuurlijk wel, maar om het zo te doen en te oefenen met elkaar is erg leerzaam en ook nog eens leuk om te doen. Ik vond het de moeite waard in ieder geval!
  Toon

 34. Richard 17/02/2015 at 20:17 - Reply

  Nuttige en vooral erg gezellige middag met veel oefeningen en tips over flirten en contactleggen. Coach Meinou legt alles rustig en duidelijk uit. De oefeningen zijn leuk om te doen en er wordt veel gelachen. Het gezelschap is divers van leeftijd en je voelt je snel thuis (erg belangrijk als je buiten je comfortzone moet stappen zoals in mijn geval). Kortom een erg leuke middag waar ik absoluut wat aan gehad heb. Ik ga de vele tips zeker toepassen in de praktijk. Bedankt Meinou!

 35. Wietse 17/02/2015 at 06:49 - Reply

  Ik heb de workshop als leerzaam, nuttig en gezellig ervaren. Waar ik in het begin nerveus was over wat komen zou gaan, kwam er al snel vertrouwen en een gemakkelijk gevoel voor in de plaats. Met handige tips en oefeningen wordt snel duidelijk gemaakt hoe je het flirt spel kunt spelen. Leuke groep ook, evenals gastvrouw/docente/coach Meinou.

  Nu eens in de praktijk uitproberen 😉

 36. Jojanneke 13/12/2014 at 10:41 - Reply

  Vorige week bij de flirtworkshop veel gelachen maar vooral ook veel geleerd. De groep was lekker divers en de sfeer ontspannen. Behalve de praktische tips heb ik vooral geleerd dat flirten een spel is en dat het goed is risico’s te nemen, ook als het eng is, omdat je anders veel kansen laat schieten. Daar heb ik veel aan gehad toen ik gisteren ging speeddaten! Bedankt voor de leuke middag Meinou, maar ook de andere deelnemers…

 37. Louis 08/12/2014 at 19:13 - Reply

  Zeer inspirerende cursus. Op een luchtige en motiverende wijze gebracht. Je leert in een middag een grote stap zetten naar een nieuwe relatie. Anders kijken, denken en doen, het komt allemaal aan de orde.
  Deze middag is absoluut een eerste stap naar een nieuwe relatie.
  Dank Meinou

 38. Martin 07/12/2014 at 18:25 - Reply

  Op een hele luchtige manier je flirt skills leren? Dan moet je vooral deze workshop volgen. Leuke oefeningen, ongedwongen sfeer en erg leerzaam. Ik ga de tips in de praktijk uitvoeren. Dank je wel Meinou.

 39. Carmen 04/10/2014 at 15:21 - Reply

  Heel spannend om hieraan deel te nemen! Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar het is me 100% meegevallen. Het was zeer de moeite waard!

  In een groep met 5 mannen en 5 vrouwen hebben we veel geoefend en gelachen.

  Dingen als lichaamshouding, nonverbale signalen, toonhoogte blijken heel belangrijk te zijn. Oefenen met gesprekjes met daarin een openingszin en vervolgens hoe krijg je voor elkaar dat je in het gesprek ook echt contact maakt. Vooral dit laatste was voor mij heel waardevol.

  Kortom, ik heb veel geleerd deze middag. En ik kijk al uit naar een volgende workshop!

 40. Jan 28/09/2014 at 12:55 - Reply

  Ik vond de workshop bijzonder praktijkgericht en to-the-point. Veel oefeningen met medekandidaten in een ontspannen sfeer. Ik sluit mij aan bij de andere commentaren op deze pagina. Echt waar voor je geld, een aanrader.

 41. Aly 22/09/2014 at 21:29 - Reply

  Voor mij was het een leerzame middag. De tips die gegeven werden, mochten wij meteen uitproberen. Wat ik dacht dat belangrijk was “goed luisteren naar wat iemand vertelt”, is bij het flirten helemaal niet zo van belang. Het gaat om het spel om iemand te laten zien dat je hem of haar leuk vind. Al het non-verbale wat zich op dat moment afspeelt, daar draait het om. Het was leuk om te ervaren dat je het flirten een beetje naar je hand kan zetten (oefening baart kunst) en dat als je het stap voor stap doet, je ook sneller in de gaten hebt of de ander jou ook wel ziet zitten.
  Ik vind dat Meinou deze workshop op een leuke en vooral charmante manier geeft.
  Aly

 42. Luna 08/07/2014 at 12:36 - Reply

  Hey Meinou en andere lezers,

  Dit was een erg leuke en gezellige workshop, waarbij je veel leert om op een duidelijke en doeltreffende manier contact te maken en uit je comfortzone te stappen. Ook kun je tijdens de workshop al je vragen stellen waar je tijdens je eigen flirtpogingen tegenaan loopt. Al met al zeer leerzaam, ook omdat de workshop praktisch van aard is.

  Groetjes, Luna

 43. Rob 06/07/2014 at 21:03 - Reply

  Een erg leuke, praktische workshop.
  Ik zat in een groep met achttien deelnemers. Bijna iedereen had geen moeite met contact maken met anderen/vreemden. Zodra het op flirten aankomt, contact maken omdat je relationeel misschien wat wilt zagen we hoge drempels.
  Meinou heeft ons een groot aantal leuke en makkelijk uitvoerbare oefeningen laten doen die bijzonder verhelderend werkten. We hebben veel gelachen en geleerd, met name ook van elkaar. Je leert niet alleen welke signalen je kunt afgeven, maar je leert ze ook herkennen. Nu maar veel oefenen.
  Ik ben blij dat ik de workshop gevolgd heb en kan het iedereen van harte aanbevelen. Ik heb inmiddels al een aantal mensen enthousiast gekregen.

  Meinou, dank je wel.

 44. Marie 09/05/2014 at 11:22 - Reply

  Wat kan flirten spannend zijn. En hoe leuk wordt het als je de spanning verduurt en er lol in krijgt. Wat kan je gebeuren? De flirtworkshop leert je dit in een luchtige, speelse en inspirerende middag.

 45. Leo 04/05/2014 at 20:25 - Reply

  Ik ging op 3 mei 2014 bij Meinou de workshop ”Leer flirten en contact leggen in één middag” volgen en liep van het station over de Leidseweg via de Leidsekade naar de Bankastraat. Op de Leidseweg kwam mij een hardlopende jonge vrouw tegemoet. Ik observeerde in enkele seconden haar hele lichaam, zag haar mond en bleef gericht op haar ogen toen ze me passeerde. Het ging snel, ik had geen woorden paraat. Wat me bijbleef waren haar mooie gebruinde benen. Had ik dat kunnen zeggen? Misschien wel. Een paar uur later op de workshop hoorde ik dat dit bij mannen zo werkt. Het contact begint daarmee; het is secondenwerk en dan wat zeggen. Ik had ‘hallo’ kunnen zeggen, waarop ze dat waarschijnlijk had teruggezegd. Ze liep hard en dan wil je doorlopen. We stonden niet samen in een museum naar het hetzelfde schilderij te kijken. Flirten en contact leggen vragen een zekere tijdsspanne. We hebben op 3 mei geleerd welke stapjes je kunt zetten en dat elke situatie anders is. Een vrouw kan een signaal geven, maar de man moet dat dan wel zien en oppakken. Het is een spel met onbewuste en bewuste ‘handelingen’. Voor mij is het zaak om de al dan niet bewuste signalen die ik van vrouwen krijg tot me te laten doordringen, stil te staan, een glimlach geven en iets zeggen. De aanzet tot een gesprek ligt bij mij en vervolgens niet gaan oreren. Houd het licht en relaxed; stel vragen, maar ga niet interviewen. Terugdenkend aan de mij passerende hardloopster overviel me het voelen van intimiteit, van lust en willen aanraken. Zo’n ‘overval’ blokkeert de voorgaande fase, het zeggen van iets. De kunst van het contact maken is dus per situatie voelen wat het met je doet en verstandelijk-speels-intuitief een reactie geven. De werkelijkheid en een daarmee verbonden oefenprogramma kwam ik in één middag tegen. Zien en worden gezien is hetzelfde verlangen.

 46. Paul 16/04/2014 at 14:41 - Reply

  Echte aanrader! Heel mooie, interessante en nuttige workshop met veel handige informatie, tips en trucs, leuke oefeningen en tijd goed besteden gegarandeerd!

  Ik hoor graag als er een vervolgworkshop wordt gegeven. Groet, Paul

 47. Laura 19/03/2014 at 21:55 - Reply

  Superleuke workshop; grappige middag met veel lol en handige tips!

 48. Michiel 16/03/2014 at 21:38 - Reply

  Hele leuke workshop waarin je allerlei handige tips krijgt om te flirten en de kans krijgt om er in een veilige setting mee te oefenen! Een spannende middag en op sommige punten voor mij persoonlijk wel een eye-opener:)

 49. joyce 08/11/2013 at 14:30 - Reply

  goede, praktijk gerichte oefeningen. waardoor ik zekerder en met meer plezier flirt! na de workshop gelijk s’avonds uitgeprobeerd in de kroeg en het bleek zeer effectief ! 🙂 meinou is ook een echte flirter, dus daar kan je veel van leren :).. houd mij ook op de hoogte wat betreft nieuwe workshops!

  groetjes joyce

 50. Anne 29/10/2013 at 20:42 - Reply

  Een aanrader! In ontspannen sfeer met elkaar oefenen. Veel nieuwe inzichten opgedaan en gewoon een heel leuke, leerzame middag waarin veel wordt gelachen!

 51. Chris 28/10/2013 at 19:36 - Reply

  Zeer leerrijke en ontspannende worshop! De oefeningen zijn goed gekozen, hou me op de hoogte indien er een vervolgworkshop zou komen!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.