Alle onze workshops in één midweek in Zeeland!

Laden Evenementen

Midweek Zeeland: “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie”

Wil jij gebruik maken van de unieke kans om alle workshops van singlecoaching in één keer te volgen? Kom dan naar deze midweek in Zeeland: hier krijg je in één keer de highlights uit alle workshops die wij aanbieden. Een perfecte optie voor alle singles die in korte tijd veel inspiratie en kennis willen opdoen, en dit willen combineren met gezelligheid en ontspanning. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou geven je in deze midweek vijf belangrijke sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Leren, oefenen, lachen en relaxen zijn de belangrijkste factoren! Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met FIT body & mind.

Voor wie?

Deze cursusweek is bedoeld voor alle singles die graag een relatie willen en willen kijken wat zij daar aan kunnen doen. Singles die geen mogelijkheid hebben om al onze workshops apart te volgen, maar juist in korte tijd een flinke slag willen maken.

Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om flinke stappen te maken en bereid bent kritisch naar je eigen aandeel te kijken, dan is deze cursusweek iets voor jou.

Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten).

Programma?

Single-workshops

In vijf dagen komen de vijf belangrijke sleutels tot het krijgen van een passende relatie voorbij. Met uitzondering van de maandagmiddag heb je de andere dagen ook voldoende vrije tijd om s’middags te relaxen of de omgeving te verkennen. De workshops vinden plaats in een kleine, vaste groep.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Andere activiteiten

Naast de workshops houd je dus nog heel veel tijd over om heerlijk te relaxen. In deze vrije uren kun je, samen met de andere deelnemers of alleen, allerlei activiteiten ondernemen. Er is ruimte om te wandelen, te zwemmen in het zwembad of de zee, gebruik te maken van het saunacomplex of de omgeving te ontdekken.

Tijdens deze week vinden er op de locatie in de avond doorgaans ook andere workshops plaats. Je hebt de kans om gratis mee te doen met  “open workshops” indien er  andere docenten die op de locatie aanwezig zijn. En natuurlijk kun je gewoon lekker relaxen of activiteiten ondernemen in de omgeving.

Inhoud singleworkshops?

In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen:

Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past 

 • Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?
 • Wie past er echt bij mij?
 • Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kan inzetten

 • Welke patronen komen bij mij telkens terug?
 • Hoe voorkom ik het continu aantrekken en afstoten van elkaar?
 • Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?

Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht     

 • Hoe leg ik contact?
 • Hoe overleef ik mijn eerste date?
 • Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?
 • Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

 • Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?
 • Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?
 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?
 • Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen        

 • Wat kan ik doen om mijn zelfvertrouwen in dates en relaties te vergroten?
 • Hoe ga ik effectiever om met afwijzing?
 • Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie?

We kijken naar alles wat jij kan doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit. En ook hier geldt: Alles mag en niets moet. We zorgen vooral dat er veel gelachen wordt. 

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Het team?

Meinou Lambeck is singlecoach, trainer en psycholoog. Naast haar opleiding tot psycholoog specialiceerde zij zich ook in psychodrama, systemische werken en provocatief coachen. Zij heeft naast een ruime ervaring als singlecoach bovendien een ruime ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven. Haar stijl is een cocktail van humor, warmte, empathie en uitdaging, waarbij ze snel tot de kern komt. Met alle aandacht voor jou. En vaak met het verbluffende resultaat van een duurzame én gezonde relatie.

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Locatie?

Retraite wellnes centrum De Schouw tussen Zierikzee/Renesse.

Al jaren komen velen carpoolend naar de locaties van de Singlecoaching.nl. Wij zorgen dat er bemiddelend wordt tussen rijders en lifters. Klik hier voor meer informatie over carpoolen.

Tarieven

De tarieven per persoon zijn € 810 voor overnachten op een 1p-kamer, € 740 op 2pk, € 695 op 3/4pk, € 660 op slaapzaal en € 630 in eigen tent of camper (prijs inclusief alle workshops). Er geldt een toeslag voor een privé badkamer.

De tarieven zijn inclusief:
Volpension met vegetarische voornamelijk biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes | Bedlinnen en handdoekset (bij kamer) | Gebruik van sauna’s, warmwaterbad, zwembad en massagestoel.

De tarieven zijn exclusief:
Consumpties in de bar | Massage, behandelingen en evt. coaching | Reis en annuleringsverzekering

Annuleren als je een relatie krijgt

Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze single midweek tot 18 januari annuleren. Je betaalt dan alleen € 50 administratiekosten.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Meer weten?

hans.gierkink@singlecoaching.nl /tel: 06 13 666 593

 

Hoor hier de ervaringen van eerdere deelnemers

Lees hier meer ervaringen over onze singlevakanties.

4 Comments

 1. Jenny 26/10/2017 at 18:30

  De singleweek in Zeeland was geweldig. Veel goede informatie, leuke oefeningen die ermee te maken hadden. Persoonlijk maar ook veilig omdat er in kleine groepjes geoefend werd. Ook nog veel gelachen! Verder nog vrije tijd om bv lekker naar het strand te gaan. Heerlijke eten en een mooie locatie.
  De begeleiding door Meinou en Hans is heel goed. De week is een aanrader!

 2. Jennyfer Obispo 04/10/2017 at 10:14

  Ik ben met een zeer positief gevoel naar huis gegaan na de midweek. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en over mijn vorige relaties. Waar ik vooral heel gelukkig mee ben is dat ik nu handvaten heb gekregen over hoe ik met mijn verlatingsangst kan omgaan en ook hoe ik kan omgaan met een partner die ook onveilig gehecht is en alsnog in de relatie kan blijven verbinden.
  Waar ik ook heel gelukkig mee ben zijn de oefeningen die werden aangereikt om beter te leren communiceren en oefeningen om mijn zelfvertrouwen te vergroten.

 3. Marja 07/08/2017 at 08:57

  Ik ben meegeweest met de week “De vijf sleutels tot een nieuwe relatie”. Ik was pas gescheiden, en dat was de tweede relatie van mij die stukliep. Ik had het gevoel dat ik misschien een verkeerde partner koos, maar ook dat ik het misschien gewoon niet kon. Van te voren was ik bang dat ik misschien buiten de groep zou vallen (dat heb ik al gauw), maar alles is me honderd procent meegevallen. Ik heb me heel opgenomen gevoeld.
  Ik heb ervaren dat ik op elke sleutel wel iets kon veranderen. En dat ik zelf heel veel invloed heb op hoe het loopt. Ik weet nu hoe ik de juiste partner kan kiezen. En ook hoe ik meer emotionele verbondenheid kan creëren.
  De week was heel fijn, ik ben voor mezelf helemaal tot rust gekomen. En ik heb gewoon heel veel zin om nu verder te gaan. Om te daten en om het anders aan te pakken. Iedereen die twijfelt: gewoon gaan!

 4. Frank 01/08/2016 at 12:57

  Ik vond het een hele fijne cursusweek, die gewoon goed in elkaar zat! Goede opbouw, goede volgorde van alles, logisch, helder, compact. Ook goed afwisseling met oefeningen en theorie. Af en toe best spannend, ik ben vaak uit m’n comfortzone gegaan, maar dat is ook goed. Ik kan de week aan iedereen aanbevelen die worstelt met het zoeken van een partner!
  Ik ben zelf meegegaan met de singleweek omdat ik graag een relatie wilde. En vooral eens wilde blijven. Na één lange relatie, is dat daarna niet meer goed gelukt. Ik had de laatste tijd wel wat gedatet, maar had vaak nauwelijks zin. En dit was gewoon een hele mooie plek om heen te gaan. Ik had al eerder wat met het thema bindingsangst gedaan, maar door de week is het allemaal veel duidelijker geworden. Ik heb heel veel handvatten aangereikt gekregen om ermee aan de slag te kunnen. Ook heb ik gemerkt dat m’n interne criticus heel sterk is en dat ik daar een stuk milder over mag zijn. Kortom, veel om verder mee aan de slag te gaan!

Comments are closed.