Laden Evenementen

« Alle Evenementen

data-title="Midweek zeeland: de 5 sleutels naar een nieuwe relatie" data-viewtitle="Alle onze workshops in één midweek in Zeeland! (in 2021)">

Alle onze workshops in één midweek in Zeeland! (in 2021)

27 sep | 11:00 - 16:00 | v.a.700

Midweek Zeeland najaar 2021: “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie”

Wil jij gebruik maken van de unieke kans om alle workshops van singlecoaching in één keer te volgen? Kom dan naar deze midweek in Zeeland: hier krijg je in één keer de highlights uit alle workshops die wij aanbieden. Een perfecte optie voor alle singles die in korte tijd veel inspiratie en kennis willen opdoen, en dit willen combineren met gezelligheid en ontspanning. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou geven je in deze midweek vijf belangrijke sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Leren, oefenen, lachen en relaxen zijn de belangrijkste factoren! Deze week wordt georganiseerd in samenwerking met FIT body & mind.

Voor wie?

Deze cursusweek is bedoeld voor alle singles die graag een relatie willen en willen kijken wat zij daar aan kunnen doen. Singles die geen mogelijkheid hebben om al onze workshops apart te volgen, maar juist in korte tijd een flinke slag willen maken.

Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om flinke stappen te maken en bereid bent kritisch naar je eigen aandeel te kijken, dan is deze cursusweek iets voor jou.

Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten).

Programma?

Single-workshops

In vijf dagen komen de vijf belangrijke sleutels tot het krijgen van een passende relatie voorbij. Met uitzondering van de maandagmiddag heb je de andere dagen ook voldoende vrije tijd om s’middags te relaxen of de omgeving te verkennen. De workshops vinden plaats in een kleine, vaste groep.

Schrijf je in voor deze vakantie

Andere activiteiten

Naast de workshops houd je dus nog heel veel tijd over om heerlijk te relaxen. In deze vrije uren kun je, samen met de andere deelnemers of alleen, allerlei activiteiten ondernemen. Er is ruimte om te wandelen, te zwemmen in het zwembad of de zee, gebruik te maken van het saunacomplex of de omgeving te ontdekken.

Tijdens deze week vinden er op de locatie in de avond doorgaans ook andere workshops plaats. Je hebt de kans om gratis mee te doen met  “open workshops” indien er  andere docenten die op de locatie aanwezig zijn. En natuurlijk kun je gewoon lekker relaxen of activiteiten ondernemen in de omgeving.

Inhoud singleworkshops?

In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen:

Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past

 • Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?
 • Wie past er echt bij mij?
 • Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kan inzetten

 • Welke patronen komen bij mij telkens terug?
 • Hoe voorkom ik het continu aantrekken en afstoten van elkaar?
 • Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?

Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht

 • Hoe leg ik contact?
 • Hoe overleef ik mijn eerste date?
 • Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?
 • Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

 • Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?
 • Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?
 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?
 • Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen

 • Wat kan ik doen om mijn zelfvertrouwen in dates en relaties te vergroten?
 • Hoe ga ik effectiever om met afwijzing?
 • Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie?

We kijken naar alles wat jij kan doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit. En ook hier geldt: Alles mag en niets moet. We zorgen vooral dat er veel gelachen wordt. 

Schrijf je in voor deze vakantie

Het team?

Meinou Lambeck is singlecoach, trainer en psycholoog. Naast haar opleiding tot psycholoog specialiceerde zij zich ook in psychodrama, systemische werken en provocatief coachen. Zij heeft naast een ruime ervaring als singlecoach bovendien een ruime ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven. Haar stijl is een cocktail van humor, warmte, empathie en uitdaging, waarbij ze snel tot de kern komt. Met alle aandacht voor jou. En vaak met het verbluffende resultaat van een duurzame én gezonde relatie.

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Datum?

Najaar 2021.

Locatie?

Retraite wellnes centrum De Schouw tussen Zierikzee/Renesse.

Al jaren komen velen carpoolend naar de locaties van de Singlecoaching.nl. Wij zorgen dat er bemiddelend wordt tussen rijders en lifters. Klik hier voor meer informatie over carpoolen.

Tarieven (onder voorbehoud)

De tarieven p.p. zijn: € 920 voor een 1p-kamer met badkamer, € 840 op 2pk met badkamer, € 795 op 3/4pk met badkamer.
1p-kamer met wastafel € 880, 2pk met wastafel € 810, 3/4 pk met wastafel € 765. Kom je met je eigen tent of camper: € 700. De prijs is inclusief alle workshops door singlecoaching.

De tarieven zijn inclusief:
Volpension met vegetarische voornamelijk biologische keuken, thee, koffie, water, fruit en tussendoortjes | Bedlinnen en handdoekset (bij kamer) | Gebruik van sauna’s, warmwaterbad, zwembad en massagestoel.

De tarieven zijn exclusief:
Consumpties in de bar | Massage, behandelingen en evt. coaching | Reis en annuleringsverzekering

Annuleren als je een relatie krijgt

Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze single midweek tot 1 september annuleren. Je betaalt dan alleen € 50 administratiekosten.

Schrijf je in voor deze vakantie

Meer weten?

hans.gierkink@singlecoaching.nl /tel: 06 13 666 593

Lees hier meer uitgebreide ervaringen over onze singlevakanties.

Of lees hieronder bij de comments de meest recente ervaringen.

Gegevens

Begin:
27 sep | 11:00
Einde:
29 okt | 16:00
Kosten:
v.a.700
Locatie:
De Schouw
Donkereweg 1

Noordgouwe, 4317 AM Nederland
+ Google Maps

8 reacties op “Alle onze workshops in één midweek in Zeeland! (in 2021)

 1. Op een middag kwam ik opeens op deze site terecht. Ik ben al een aantal jaar single. Waarom lukt het mij toch niet om iemand te vinden?! Frustratie en moedeloos. En dan zo’n week waarin je dingen over jezelf moet gaan vertellen (eng!). Maar ja, ik wil toch wel een relatie… Dus na wat wikken en wegen, heb ik mij toch maar ingeschreven… ik ben tenslotte de enige die de situatie kan veranderen en daar heb ik hulp bij nodig.
  Spannend vond ik het, ook wel eng; met een groep onbekenden en daar mag ik dan mijn verhaal gaan doen.

  Hans en Meinou zorgden erg snel voor een veilig gevoel, in een zeer diverse groep. De opdrachten, voorzien van theoretische achtergrond, wisselden elkaar goed af. De samenwerking tussen Hans en Meinou is geweldig; duidelijkheid met structuur en afgewisseld met humor, waardoor het ook luchtig blijft. Hans en Meinou deelden hun eigen ervaringen, waardoor ik echt ervoer dat zij begrepen hoe het voor mij voelde en zij niet alleen op basis theorie dingen vertelden. Ik voelde echt dat ik daar mocht zijn zoals ik ben en ik voelde mij gehoord.

  In een prachtige omgeving met geweldig eten (zelfs voor iemand die iedere dag een stuk vlees wil, heb ik dat totaal niet gemist!) kreeg ik de kans om inzichten in mijn eigen handelen te krijgen en hoe ik deze op een andere manier kan inzetten, maar nog steeds mijzelf kan zijn. Ik moest even door wat muurtjes heen maar die ene week heeft mij enorm positief veranderd als mens in mijn gehele ‘mens-zijn’. 5 sleutels, 5 gouden sleutels! Sommigen herkenbaar en open deuren, maar het is helemaal niet erg om er mee geconfronteerd te worden en ermee aan het werk te gaan. Heerlijk! En de herkenning met de andere cursisten; wat fijn om te kunnen delen met anderen die het herkennen!

  En…. het heeft mij datgene gegeven waar ik op hoopte, maar wat ik totaal niet zag aankomen of verwachtte, zeker niet in zo’n korte tijd ?

  Meinou en Hans, ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken maar ik ben enorm dankbaar voor jullie kennis, geduld, veiligheid, uitwisselen van ervaringen, opdrachten, de fijne gesprekken en geweldige tips die ik heb gekregen. Een speciaal plekje en herinnering in een glazen hart, die ik nog steeds bij mij draag. Dank jullie (Meinou, Hans en andere cursisten) wel!
  Liefs Els

 2. Ik heb een tijdje getwijfeld voordat ik mij aangemeld heb. Zou de inhoud van de vakantieweek wel aansluiten bij mijn situatie? En zou ik niet de enige jonge(re) deelnemer zijn? En wat als de groep of de trainers zouden tegenvallen? Uiteindelijk heb ik besloten om de ‘sprong’ te wagen, en ik heb er geen seconde spijt van gehad!

  Mijn vakantie begon al goed doordat ik via de ‘liftcentrale’ met een aantal mensen samen naar Preau reed. Wat kun je al een band smeden in korte tijd! Aangekomen in Preau was ik aangenaam verrast: een ontzettend mooie accomodatie in een prachtige omgeving, met heerlijk eten bovendien ontdekte ik al kort na aankomst. Die eerste uurtjes vond ik wat ongemakkelijk, omdat ik nog niet wist bij wie ik in de groep zat, maar na een korte kennismaking in de avond was het direct al gezellig!

  Ik ben erg te spreken over hoe Hans en Meinou heel snel een veilige sfeer weten te creeeren in de groep, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je deelt. Het ging al snel de diepte in, en met humor weten ze het ook behapbaar te houden. Wat ik erg waardeerde zijn hun eigen persoonlijke ervaringen die ze soms gebruikten ter illustratie.
  Ik had niet in hoeven te zitten over of ik wel aansluiting had met de rest van de groep en de inhoud van de cursus: veel herkenning, op allerlei gebieden! Terwijl de samenstelling van de groep enorm gevarieerd is.
  Door de oefeningen ervaar je in de praktijk wat er in theorie uitgelegd wordt. De uitwisseling met anderen is daarbij ontzettend helpend. Het is een week die erg helend kan zijn, zag ik om mij heen, en zelf heb ik ook een paar belangrijke inzichten opgedaan die ik zeker vast blijf houden. Alleen al het feit dat je deel uit maakt van een hechte groep mensen, die allemaal single zijn, graag een relatie willen, en daarbij obstakels tegen komen maakt dat er een proces op gang komt…

  Hartelijk dank Meinou en Hans, voor deze onvergetelijke en waardevolle ervaring.

  En nu: met frisse moed weer daten…!

 3. Een week werken en relaxen in Préau was een soort van cadeau voor mezelf. Ik heb gedurende de week veel kunnen leren en begrijp nu veel meer waarom het met m’n vorige relaties mis ging. Ik was het vertrouwen in een mogelijke nieuwe relatie kwijt en ik wilde erachter komen wat ik er zelf aan kon doen. Mede door de nieuwe persoonlijke inzichten die ik heb gekregen is dat vertrouwen weer terug en weet ik ook wat ik zelf beter kan doen in een toekomstige relatie. Het werkt voor mij heel goed om feedback te geven en te ontvangen. Dit zorgde ook voor een open sfeer binnen de groep. Je kan zoveel van elkaar leren, dat heeft mij wederom verbaasd. Patronen sluipen er vaak in de loop van de tijd in. Meinou en Hans snappen heel goed hoe het werkt (of niet) in relaties. Daarmee ga je aan de slag zodat je verder komt met de doelen die je zelf hebt gesteld. Ik kijk met heel veel mooie herinneringen terug op een leerzame week die ook prima was verzorgd. Goed eten en drinken, een prachtige locatie, gezelligheid en heel veel fijne gesprekken. Dank jullie wel nogmaals Meinou en Hans!

 4. Ik had me voorgenomen hard te gaan werken. Nu ik terug ben heb ik een zeer ontspannen gevoel overgehouden aan de week. Leuke workshops, veel committent en een hele prettige groep. Door in en met de groep aan de slag te gaan kon ik veel situaties herkennen en zelf aan mijn doelen werken waar ik mee worstelde. De omgeving en de verzorging zijn top geregeld!

  Complimenten voor Hans en Meinou die een zeer goed verzorgd programma bieden.
  Ik verlang alweer terug.

 5. De singleweek in Zeeland was geweldig. Veel goede informatie, leuke oefeningen die ermee te maken hadden. Persoonlijk maar ook veilig omdat er in kleine groepjes geoefend werd. Ook nog veel gelachen! Verder nog vrije tijd om bv lekker naar het strand te gaan. Heerlijke eten en een mooie locatie.
  De begeleiding door Meinou en Hans is heel goed. De week is een aanrader!

 6. Ik ben met een zeer positief gevoel naar huis gegaan na de midweek. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en over mijn vorige relaties. Waar ik vooral heel gelukkig mee ben is dat ik nu handvaten heb gekregen over hoe ik met mijn verlatingsangst kan omgaan en ook hoe ik kan omgaan met een partner die ook onveilig gehecht is en alsnog in de relatie kan blijven verbinden.
  Waar ik ook heel gelukkig mee ben zijn de oefeningen die werden aangereikt om beter te leren communiceren en oefeningen om mijn zelfvertrouwen te vergroten.

 7. Ik ben meegeweest met de week “De vijf sleutels tot een nieuwe relatie”. Ik was pas gescheiden, en dat was de tweede relatie van mij die stukliep. Ik had het gevoel dat ik misschien een verkeerde partner koos, maar ook dat ik het misschien gewoon niet kon. Van te voren was ik bang dat ik misschien buiten de groep zou vallen (dat heb ik al gauw), maar alles is me honderd procent meegevallen. Ik heb me heel opgenomen gevoeld.
  Ik heb ervaren dat ik op elke sleutel wel iets kon veranderen. En dat ik zelf heel veel invloed heb op hoe het loopt. Ik weet nu hoe ik de juiste partner kan kiezen. En ook hoe ik meer emotionele verbondenheid kan creëren.
  De week was heel fijn, ik ben voor mezelf helemaal tot rust gekomen. En ik heb gewoon heel veel zin om nu verder te gaan. Om te daten en om het anders aan te pakken. Iedereen die twijfelt: gewoon gaan!

 8. Ik vond het een hele fijne cursusweek, die gewoon goed in elkaar zat! Goede opbouw, goede volgorde van alles, logisch, helder, compact. Ook goed afwisseling met oefeningen en theorie. Af en toe best spannend, ik ben vaak uit m’n comfortzone gegaan, maar dat is ook goed. Ik kan de week aan iedereen aanbevelen die worstelt met het zoeken van een partner!
  Ik ben zelf meegegaan met de singleweek omdat ik graag een relatie wilde. En vooral eens wilde blijven. Na één lange relatie, is dat daarna niet meer goed gelukt. Ik had de laatste tijd wel wat gedatet, maar had vaak nauwelijks zin. En dit was gewoon een hele mooie plek om heen te gaan. Ik had al eerder wat met het thema bindingsangst gedaan, maar door de week is het allemaal veel duidelijker geworden. Ik heb heel veel handvatten aangereikt gekregen om ermee aan de slag te kunnen. Ook heb ik gemerkt dat m’n interne criticus heel sterk is en dat ik daar een stuk milder over mag zijn. Kortom, veel om verder mee aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved