Laden Evenementen

Singlevakantie Frankrijk 2020: “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie”
Ingrediënten: Een landhuis in Frankrijk, een leuke groep mensen, inspirerende workshops.

‘s Ochtends start je met een relaxt ontbijtje in de zon. Met je koffie in de hand loop je naar een grote zolderruimte, waar je je met andere singles en twee ervaren coaches buigt over alle ingrediënten om een leuke relatie te krijgen. Pittig en leerzaam, maar gelukkig kun je daarna alles overdenken en bespreken tijdens een heerlijke lunch, wederom op het terras. `s Middags heb je afgesproken met een paar groepsgenoten om een flinke wandeling te maken. Misschien doe je daarna nog een korte tweede workshop. Het borreltje op het terras daarna is welverdiend. Je besluit nog even een poging te wagen om te leren boogschieten op het veld daarnaast. Een drie gangen menu volgt, geheel verzorgd. De tijd vliegt. Blijf je daarna doorpraten met die leuke groepsgenoot, doe je een spel, ga je kijken naar een voorstelling van een van de andere groepen? Je ziet wel, het is immers vakantie.

Heb jij ook zin om samen met andere singles in juli een relaxte vakantie te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze singlevakantie wat voor jou! Een week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer grip willen krijgen hoe dat te bereiken. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou geven je deze week op de vijf sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Daarnaast kun je met een leuke groep singles allerlei activiteiten ondernemen of gewoon lekker ontspannen. Deze vakantie wordt georganiseerd in samenwerking met Préau.
Voor wie?
Deze vakantie is voor alle singles. Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om hier stappen in te maken en ook zin hebt in een relaxte vakantie, dan is deze week iets voor jou. Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 60jr (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten).
Programma?
Single-workshops

In deze singlevakantie heb je vijf dagen in de ochtend een 2,5u durende workshop en regelmatig eind van de middag een 2-uur durende singles-workshop. Dit alles in een kleine, vaste groep. De woensdag heb je een vrije dag en kun je de hele dag andere activiteiten ondernemen. In de dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te vinden.

Schrijf je in voor deze vakantie
Andere activiteiten
Naast de 4,5 uur per dag workshop houd je dus nog bijna 20 uur per dag over om vakantie te houden. In deze vrije uren kun je, samen met de andere deelnemers of als je wilt alleen, allerlei activiteiten ondernemen. Wandelen, zwemmen, boogschieten, roeien, surfen zijn slechts enkele mogelijkheden.

Tijdens deze singlevakantie vinden er op de locatie ook andere workshops plaats. Je hebt de kans om gratis mee te doen met de  “open workshops” van de andere docenten die op de locatie aanwezig zijn.
Inhoud singleworkshops?
In deze dagelijkse workshops gaan we in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te krijgen. Onderwerpen die aan bod komen:
Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past

Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?
Wie past er echt bij mij?
Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kan inzetten

Welke patronen komen bij mij telkens terug?
Hoe voorkom ik het continu aantrekken en afstoten van elkaar?
Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?

Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht

Hoe leg ik contact?
Hoe overleef ik mijn eerste date?
Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?
Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?
Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?
Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?
Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen

Wat kan ik doen om mijn zelfvertrouwen in dates en relaties te vergroten?
Hoe ga ik effectiever om met afwijzing?
Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie?

We kijken naar alles wat jij kunt doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit. En zorgen vooral dat er ook veel gelachen wordt.En ook hier geldt: Alles mag en niets moet.
Het team?
Meinou Lambeck is singlecoach, trainer en psycholoog. Naast haar opleiding tot psycholoog specialiceerde zij zich ook in psychodrama, systemische werken en provocatief coachen. Zij heeft naast een ruime ervaring als singlecoach bovendien een ruime ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven. Haar stijl is een cocktail van humor, warmte, empathie en uitdaging, waarbij ze snel tot de kern komt. Met alle aandacht voor jou. En vaak met het verbluffende resultaat van een duurzame én gezonde relatie.

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Schrijf je in voor deze vakantie
Locatie?
Vanaf Breda is het 650 km naar Préau in Frankrijk. Klik hier voor de routebeschrijving
Vervoersmogelijkheden?
Al jaren komen velen carpoolend naar de locaties van de Singlecoachingvakanties. Wij zorgen dat er bemiddelend wordt tussen rijders en lifters. Klik hier als je graag met iemand mee wilt rijden of zelf meerijders zoekt.
Kosten workshopgedeelte
De bijdrage voor het workshopgedeelte van deze singlevakantie “De vijf sleutels naar een nieuwe relatie” is € 375,-. Hier komt de bijdrage voor de hieronder gekozen accommodatie van Préau (inclusief volpension) nog bij.
Kosten accomodatie
Deze singlevakantie wordt samen met Préau in Frankrijk georganiseerd. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulissenlandschap.

Préau heeft diverse mogelijkheden om te verblijven. Maak je keuze.
De hieronder genoemde prijzen voor het verblijf zijn per persoon, per week, volpension.

6 kamers in het landhuis. De gasten in het landhuis delen een ruime gezamenlijke badkamer.

Prijsindicatie (op basis van 2019) De definitieve prijzen 2020 worden nog vastgesteld
2 ruime kamers in de gite op de oostweide met ieder een eigen badkamer en toilet.
1-persoonskamer € 740,- p.p.
2-persoonskamer € 660,- p.p.

Kamers met gedeeld sanitair:
1-persoonskamer € 640,- p.p.
2-persoonskamer € 560,- p.p.
3-persoonskamer € 510,- p.p.

25 hoteltenten, dwz ingerichte Romeinse riddertenten met een opgemaakt bed (incl. een elektrische deken), voorzien van een klamboe en met een houten vloer, een nachtkastje, verlichting en een kapstok. Er zijn één-, twee- en meerpersoonstenten (3 à 5 personen). Ook mensen die alleen komen, kunnen boeken in een twee- of meerpersoonstent.
1-persoonstent € 560,- p.p.
2-persoonstent € 510,- p.p.
Meerpersoonstent € 490,- p.p.

6 basic tenten voor één of twee personen. Deze tenten zijn wat kleiner (safaritenten), hebben wel een houten vloer en een opgemaakt bed incl. elektrische deken en een lampje.
1-persoons basic tent € 500,- p.p.
2-persoons basic tent € 450,- p.p.

Beperkt aantal staplaatsen voor een eigen tent. Het is dus mogelijk om te komen met een eigen kleine tent (geen bungalowtent) op onze (stilte)camping. Voor een plek op één van onze de kampeerplekken of een plek voor je eigen camper of caravan (max. 5 plekken), betaal je € 430,- p.p. voor de hele week.

Heb je een voorkeur, wacht dan niet te lang met opgeven, sommige mogelijkheden zijn heel populair.
Annuleren als je een relatie krijgt
Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze singlevakantie tot 1 juni annuleren. Je betaalt dan alleen € 50 administratiekosten.

Schrijf je in voor deze vakantie

Meer weten?
hans.gierkink@singlecoaching.nl /tel: 06 13 666 593
meinou.lambeck@singlecoaching.nl/tel: 06 26 042 038
Lees hier ervaringen over onze singlevakanties.
Hoor hier de ervaringen van eerdere deelnemers

Lees hier meer ervaringen over onze singlevakanties.

14 Comments

 1. Els 05/08/2019 at 09:23 - Reply

  Op een middag kwam ik opeens op deze site terecht. Ik ben al een aantal jaar single. Waarom lukt het mij toch niet om iemand te vinden?! Frustratie en moedeloos. En dan zo’n week waarin je dingen over jezelf moet gaan vertellen (eng!). Maar ja, ik wil toch wel een relatie… Dus na wat wikken en wegen, heb ik mij toch maar ingeschreven… ik ben tenslotte de enige die de situatie kan veranderen en daar heb ik hulp bij nodig.
  Spannend vond ik het, ook wel eng; met een groep onbekenden en daar mag ik dan mijn verhaal gaan doen.

  Hans en Meinou zorgden erg snel voor een veilig gevoel, in een zeer diverse groep. De opdrachten, voorzien van theoretische achtergrond, wisselden elkaar goed af. De samenwerking tussen Hans en Meinou is geweldig; duidelijkheid met structuur en afgewisseld met humor, waardoor het ook luchtig blijft. Hans en Meinou deelden hun eigen ervaringen, waardoor ik echt ervoer dat zij begrepen hoe het voor mij voelde en zij niet alleen op basis theorie dingen vertelden. Ik voelde echt dat ik daar mocht zijn zoals ik ben en ik voelde mij gehoord.

  In een prachtige omgeving met geweldig eten (zelfs voor iemand die iedere dag een stuk vlees wil, heb ik dat totaal niet gemist!) kreeg ik de kans om inzichten in mijn eigen handelen te krijgen en hoe ik deze op een andere manier kan inzetten, maar nog steeds mijzelf kan zijn. Ik moest even door wat muurtjes heen maar die ene week heeft mij enorm positief veranderd als mens in mijn gehele ‘mens-zijn’. 5 sleutels, 5 gouden sleutels! Sommigen herkenbaar en open deuren, maar het is helemaal niet erg om er mee geconfronteerd te worden en ermee aan het werk te gaan. Heerlijk! En de herkenning met de andere cursisten; wat fijn om te kunnen delen met anderen die het herkennen!

  En…. het heeft mij datgene gegeven waar ik op hoopte, maar wat ik totaal niet zag aankomen of verwachtte, zeker niet in zo’n korte tijd 🙂

  Meinou en Hans, ik weet niet hoe ik jullie kan bedanken maar ik ben enorm dankbaar voor jullie kennis, geduld, veiligheid, uitwisselen van ervaringen, opdrachten, de fijne gesprekken en geweldige tips die ik heb gekregen. Een speciaal plekje en herinnering in een glazen hart, die ik nog steeds bij mij draag. Dank jullie (Meinou, Hans en andere cursisten) wel!
  Liefs Els

 2. Otto 02/08/2019 at 09:05 - Reply

  Zomer 2019 heb ik bij Meinou en Hans de workshop “5 sleutels naar een nieuwe relatie” gevolgd.

  Ik kijk terug op een bijzondere en fijne week. De omgeving, verblijf is prachtig en de verzorging is TOP. Ik heb elke dag, elke maaltijd heerlijk gegeten.

  Meinou en Hans zetten met z’n tweeën 5 waardevolle workshopdagen neer waar ik en, als ik om me heen keek, ieder uithaalt (uit kan halen) wat er voor hem of haar inzit. Ieder op zijn of haar manier.
  De sfeer in de groep vond ik goed en gevoel van veiligheid was dik voor elkaar.
  Geen twijfel !
  Ik vond het prettig dat er een beroep wordt gedaan op eigen verantwoordelijkheid, op een liefde en respectvolle manier. Je eigen aandeel is daardoor grote mate van invloed wat je er uithaalt, uit oppikt. Deelnemers die ietwat passiever zijn of laatkomers remmen daardoor de groep niet. Alle deelnemers worden wel betrokken bij de groep, discussies en uitgenodigd deel te nemen.

  Totaal onverwacht, op enkele punten, kreeg ik een spiegel voor me… waar voor mij een doel ligt aan te werken (niet leuk wel nodig). Binnen het groepsgebeuren is er voldoende ruimte om aan deze persoonlijke doelen te werken. Meinou en Hans zijn ook tussen de workshops aanspreekbaar voor een 1 op 1.

  Dit weekje Preau was voor mij geen relax vakantie.. tegelijk voor als je aan het werk wil een nieuwe fijne relatie te krijgen meer dan een aanbeveling.

 3. Marjolein 30/07/2019 at 17:52 - Reply

  Ik heb een tijdje getwijfeld voordat ik mij aangemeld heb. Zou de inhoud van de vakantieweek wel aansluiten bij mijn situatie? En zou ik niet de enige jonge(re) deelnemer zijn? En wat als de groep of de trainers zouden tegenvallen? Uiteindelijk heb ik besloten om de ‘sprong’ te wagen, en ik heb er geen seconde spijt van gehad!

  Mijn vakantie begon al goed doordat ik via de ‘liftcentrale’ met een aantal mensen samen naar Preau reed. Wat kun je al een band smeden in korte tijd! Aangekomen in Preau was ik aangenaam verrast: een ontzettend mooie accomodatie in een prachtige omgeving, met heerlijk eten bovendien ontdekte ik al kort na aankomst. Die eerste uurtjes vond ik wat ongemakkelijk, omdat ik nog niet wist bij wie ik in de groep zat, maar na een korte kennismaking in de avond was het direct al gezellig!

  Ik ben erg te spreken over hoe Hans en Meinou heel snel een veilige sfeer weten te creeeren in de groep, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je deelt. Het ging al snel de diepte in, en met humor weten ze het ook behapbaar te houden. Wat ik erg waardeerde zijn hun eigen persoonlijke ervaringen die ze soms gebruikten ter illustratie.
  Ik had niet in hoeven te zitten over of ik wel aansluiting had met de rest van de groep en de inhoud van de cursus: veel herkenning, op allerlei gebieden! Terwijl de samenstelling van de groep enorm gevarieerd is.
  Door de oefeningen ervaar je in de praktijk wat er in theorie uitgelegd wordt. De uitwisseling met anderen is daarbij ontzettend helpend. Het is een week die erg helend kan zijn, zag ik om mij heen, en zelf heb ik ook een paar belangrijke inzichten opgedaan die ik zeker vast blijf houden. Alleen al het feit dat je deel uit maakt van een hechte groep mensen, die allemaal single zijn, graag een relatie willen, en daarbij obstakels tegen komen maakt dat er een proces op gang komt…

  Hartelijk dank Meinou en Hans, voor deze onvergetelijke en waardevolle ervaring.

  En nu: met frisse moed weer daten…!

 4. Jan 30/07/2019 at 16:13 - Reply

  Een week werken en relaxen in Préau was een soort van cadeau voor mezelf. Ik heb gedurende de week veel kunnen leren en begrijp nu veel meer waarom het met m’n vorige relaties mis ging. Ik was het vertrouwen in een mogelijke nieuwe relatie kwijt en ik wilde erachter komen wat ik er zelf aan kon doen. Mede door de nieuwe persoonlijke inzichten die ik heb gekregen is dat vertrouwen weer terug en weet ik ook wat ik zelf beter kan doen in een toekomstige relatie. Het werkt voor mij heel goed om feedback te geven en te ontvangen. Dit zorgde ook voor een open sfeer binnen de groep. Je kan zoveel van elkaar leren, dat heeft mij wederom verbaasd. Patronen sluipen er vaak in de loop van de tijd in. Meinou en Hans snappen heel goed hoe het werkt (of niet) in relaties. Daarmee ga je aan de slag zodat je verder komt met de doelen die je zelf hebt gesteld. Ik kijk met heel veel mooie herinneringen terug op een leerzame week die ook prima was verzorgd. Goed eten en drinken, een prachtige locatie, gezelligheid en heel veel fijne gesprekken. Dank jullie wel nogmaals Meinou en Hans!

 5. Idris 30/07/2019 at 12:15 - Reply

  Ik had me voorgenomen hard te gaan werken. Nu ik terug ben heb ik een zeer ontspannen gevoel overgehouden aan de week. Leuke workshops, veel committent en een hele prettige groep. Door in en met de groep aan de slag te gaan kon ik veel situaties herkennen en zelf aan mijn doelen werken waar ik mee worstelde. De omgeving en de verzorging zijn top geregeld!

  Complimenten voor Hans en Meinou die een zeer goed verzorgd programma bieden.
  Ik verlang alweer terug.

 6. Jurjen 29/08/2018 at 11:45 - Reply

  Ik dacht dat de single vakantieweek veel te vroeg voor mij kwam omdat ik pas ben gescheiden. Maar niets bleek minder waar. De week hielp mij om inzicht te krijgen in patronen waardoor mijn relatie is vastgelopen. Dit hielp mij om mijn scheiding te verwerken en ook om te zien hoe het anders kan. Ik heb met deze week veel bagage meegekregen én zelfvertrouwen om in de toekomst weer een nieuwe relatie aan te gaan!
  Wat een verademing zo’n single vakantieweek! Aan de ene kant is het hard werken aan jezelf en aan de andere kant ben je ook op vakantie ?. De geweldige sfeer van L’huy Preau, de gezelligheid, het lekkere eten en drinken droeg optimaal bij aan het slagen van deze week. Ik vond het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten, de openheid, het samen lachen, huilen en doorzakken, het voelde als een warm bad!
  Complimenten aan Meinou en Hans. Jullie vullen elkaar als trainers perfect aan. Bedankt voor het uitgebalanceerde programma met uitleg over diverse aspecten van de relatie en de praktische oefeningen. Want daardoor vielen bij mij veel kwartjes ?. Door jullie ongedwongen, persoonlijke en prettige stijl, voelde ik me uitgenodigd volop mee te doen en mezelf te laten zien en nieuwe stapjes te zetten. Ik heb een topweek gehad!

 7. Jean 03/08/2018 at 11:48 - Reply

  Absoluut geen spijt dat ik de workshop “vijf sleutels naar een nieuwe relatie” gedaan heb en daarom kan ik deze zeker aanraden.
  Veel is voor mij helder en duidelijk geworden met name verleden, heden en toekomst. Het voelt voor mij als een flinke boost vooruit in de verwerking, terug in het NU en een blik op de toekomst.
  Je mag dingen delen in de groep of in groepjes, wilde je dit niet ook goed, niets verplicht steeds je eigen regie. Vanwege het mooie weer was alles buiten onder een hele mooie oude eik.
  Ook buiten de workshop veel ruimte om te vragen wat je nodig had of na te praten waar je mee bezig was. Vaak bij groepsgenoten of in gesprek met andere gasten, die voor een andere workshop ook op deze locatie waren. Dit maakte het juist heel afwisselend. Het viel me op dat veel andere gasten erg geintresseerd waren wat we die dag gedaan hadden. Het waren vooral ook mensen in een relatie die erg benieuwd waren. Ook bij Hans en Meinou kon je steeds terecht, dit was heel fijn.

  Mocht je na het zien van het programma denken, dit lijkt me wat, dan zeker doen. Je krijgt er geen spijt van.
  Wat zeker ook bijgedragen heeft is de omgeving, het concept “All in Inclusieve” is de gastvrije staf die aanwezig is op Préau. Je wordt echt in de “watten” gelegd, daardoor alleen al is het enorm genieten in een prachtige omgeving!

 8. Annelies 25/07/2018 at 12:37 - Reply

  Ik had al eens een workshop flirten gevolgd en kwam toen via Meinou en de website bij deze vakantie uit. Ik dacht, laat ik het maar eens proberen.
  Het is me goed bevallen, ik heb veel inzichten opgedaan, het was soms pittig, confronterend, maar ook veel met Hans, Meinou en de groep gelachen om opdrachten of situaties. Heel veel dingen zijn zo herkenbaar! En het is fijn om te merken dat iedereen in deze cursus moeite heeft met relaties en dat je niet de enige bent.
  Het eten was heerlijk, de sfeer was goed en het was ook leuk om contact te hebben met mensen van andere workshops. Overigens worden de workshops in de ochtend en eind van de middag gehouden. Die “20 uur” vakantietijd per dag is behoorlijk positief gesteld. En ik was ook wel moe tussen de middag, alles moest ff landen. Ik ben na deze week dus nog een week vrij geweest.
  Nu is voor mij de fase aangekomen om er concreet mee aan de slag te gaan. Deze vakantie is een aanrader voor mensen die willen ontdekken waarom het niet lukt een langdurige relatie aan te gaan.

 9. Susan 13/06/2018 at 21:36 - Reply

  Een korte update. 11 maanden na Preau. Het gaat geweldig goed. We hebben onze eerste vakantie erop zitten, alsof we nooit anders gedaan hebben. Zoals een vriendin zei, dit is een blijvertje. Zeker weten! Dank je wel Hans en Meinou, cursusgenoten en mezelf. Wat is het fijn om met kennis van je valkuilen de juiste man tegen het lijf te lopen en hem te herkennen. Weten wat je wilt en dit met liefde en respect voor de ander ook in de praktijk kunnen brengen. Zonder de week juli 2017 in Preau was mijn ontmoeting met mijn lief heel anders geeindigd.

 10. Susan 10/11/2017 at 17:07 - Reply

  Vier maanden na de singlesweek in Preau. Wat heeft het me gebracht? In de eerste plaats de moed om daadwerkelijk te gaan daten. Ik had me voorgenomen om uiterlijk op 1 augustus in te schrijven op een datingsite. Na 2 ontmoetingen die het niet waren, had ik half september een derde ontmoeting die wat mij betrof door meer ontmoetingen gevolgd mocht worden. Dat gevoel bleek gelukkig wederzijds. Na een acute aanval van bindingsangst na de derde date, die ik dankzij Hans en Meinou herkende en ook besproken heb met de man in kwestie, heb ik doorgezet in een rustig tempo. Immers hard weglopen leidt niet tot een relatie. We zijn nu 2 maanden verder, het is leuk, we zijn verliefd en gaan eind van de maand samen een weekendje weg. Het gaat goed.

  Veel geleerd in Preau en ook kunnen toepassen in de datingpraktijk.
  Met dank aan Hans en Meinou en mijn medecursisten.

 11. Ellis 23/07/2017 at 18:47 - Reply

  O, wat een heerlijke vakantieweek in Frankrijk,

  Behalve een leuke tijd heb ik ook mooie inzichten gekregen en daarbij wat handige achterhoofddingetjes opgedaan, heel fijn.
  k zag er als een berg tegenop; om een partner te gaan zoeken… zucht…
  Nu, na een week Preau, is de berg in stukjes gehakt en als het over dit thema gaat zit ik er zelf heel wat vrolijker en luchtiger bij. K heb enkele routes in gedachten, een strategie achter de hand, weet wat ik misschien tegen kan komen en ach, ik overzie het veld en maak me er niet meer zo naar om.
  Kortom ik zie het zitten en ga zorgen dat ik het onderweg naar dat “ultieme relatiedoel” een leuke reis ga hebben. De inzichten gaan over allerlei dingen waar je op de site over kunt lezen maar
  wat voor mij essentieel geweest is; is dat ik meer zicht heb gekregen op een tot nu toe verborgen deel van mezelf. Er is wat aangeraakt. Tijdens de week heb ik met allerlei verschillende mensen gesproken en de nadagen van de vakantie heb ik gebruikt om dit te doorvoelen, niet dat het nou zo lekker aanvoelt, dat niet.. Maar het is een mooi proces; goed om de dingen onder ogen te zien het maakt me vrijer en meer mezelf.
  kortom ik heb een heerlijke week gehad en voel me verrijkt.

  Jaa, dank jullie wel Hans en Meinou!

 12. dick 19/07/2017 at 13:34 - Reply

  Ik heb een mooie en waardevolle singlevakantie gehad deze zomer in Frankrijk met workshops gegeven door Meinou en Hans. Met als thema de 5 sleutels naar een nieuwe relatie. De workshops zijn goed en doordacht opgezet: de noodzakelijke theorie wordt aangevuld met praktische, leuke en leerzame oefeningen. Daarnaast wordt er regelmatig in kleine groepjes gewerkt, wat een goede persoonlijke feedback en diepgang bevordert. Voor mij was het een eyeopener dat je voor een goede relatie niet perse verliefd hoeft te zijn. Uiteraard dient er wel enige wederzijdse aantrekkingskracht te zijn (zolang het maar niet afstoot).
  Daarnaast vind ik het erg prettig dat je (h)erkenning hoort en ziet bij de medecursisten, die met dezelfde belemmeringen en angsten worstelen. Voeg daarbij dat Meinou en Hans op een leuke, empathische, liefdevolle en waar nodige humoristische noot de workshops geven, dan kan ik deze vakantie van harte aanbevelen!

 13. Frank 05/10/2016 at 09:46 - Reply

  Deze zomer eindigde de zoveelste relatie waar ik in ‘gevallen’ was en waar ik na een paar maanden dacht: wat doe ik met deze vrouw. Nu was het voor mij duidelijk: ik moest begrijpen hoe het werkt.

  Van een aantal mensen had ik al hele goede feedback gekregen over de single coaching vakantie, en de locatie, ja daar wil ik elk jaar wel heen. Een en een is twee, dus geboekt .. en ik moet zeggen heel veel geleerd.

  Voor mij de eyeopener was het in je kracht staan (de laatste dag van de cursus). Jezelf klein maken hoe dat voelt. En hoe je jezelf groot kunt maken. Eigenlijk rolde ik steeds in relaties, niet doordat ik zelf de keuze maakte, maar doordat ik gekozen werd. Noem het verlatingsangst + bindingsangst, ook dat komt aan bod, maar bij mij is het gewoon eigen keuzes maken.

  Bedankt

 14. André 26/09/2016 at 15:14 - Reply

  Ik heb een prachtige single vakantie / relatie workshop gehad met Meinou en Hans.
  Een aantal eye openers voor wat betreft hoe je tegen een nieuwe relatie aankijkt en een heerlijke omgeving om te wandelen.

  Als single ga je dan in juni eens op zoek naar een leuke vakantie. Ik hou van wandelen, wat yoga en meditatie vind ik zo ‘s morgens vroeg heerlijk en wat dan verder. Ik was al eens eerder met deze organisatie op vakantie geweest dus ook deze zomer maar eens op de website gekeken.
  Er was een mooie vakantie met meerdere mogelijkheden v.w.b. de verschillende programma’s. Yoga en Tai Chi leken mij wel leuk maar dat heb ik al vaker gedaan. Maar een single workshop? Is dat wel wat voor mij?
  Ja, ik ben single. En ja waarom niet eens nader onderzoeken waarom?
  Maar is dat niet iets voor mensen die al langer single zijn? Mensen die misschien al jaren geen partner meer hebben gehad?

  Na het lezen van de workshop inhoud op de website van Meinou en Hans besloot ik me toch in te schrijven.
  Leuk is dan de vragen uit je omgeving. Wat ga jij doen deze vakantie. Nou een single workshop.
  Je zou plaatjes moeten schieten van de gezichten.
  En dan start zo’n workshop en worden er een aantal vragen gesteld. Ik kan je melden dat na één dag wel duidelijk was dat ik de laat voor een eventuele nieuwe relatie wel heel hoog had liggen.En waarom?
  Ook daar kwam al snel wat meer duidelijkheid over. Bindingsangst.
  En dan heb je nog een paar dagen te gaan vol met tips hoe toch om te gaan met potentiële nieuwe partners zonder te snel te oordelen of in mijn geval het diepe in te springen.

  Samengevat. Een bijzonder goed bestede week waarbij ik zowel veel heb geleerd als dat ik heb genoten van de omgeving met vele wandelingen en het aangename gezelschap tijdens de gezamenlijke sessies.
  Ik zou de workshop zelfs aanraden voor koppels. Kijk eens goed naar waar we ons druk om maken in een relatie. Is dat echt een aanvulling op een mooie relatie of is het meer een olifant maken van die bekende mug?

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.