Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

13 apr | 09:30 17:00

Leer hoe je de band verdiept, fysiek contact maakt en je aantrekkingskracht vergroot!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.”
Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates. Het daten gaat je zo steeds meer tegenstaan. Regelmatig heb je zin om er helemaal de brui aan te geven.

Als jij het bovenstaande herkent dan is deze training helemaal voor jou!

Wat is essentieel voor een geslaagde date?

Bij het daten is het niet alleen belangrijk dat het leuk en gezellig is. Essentieel is ook dat je een band opbouwt op gevoelsniveau en (op fysiek vlak) spanning opbouwt. Hiermee vergroot je de kans op een langdurige relatie enorm. Maar bij veel singles gaat dit niet als vanzelf.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE TRAINING

Dus …

 • Komt je meestal niet verder dan één tot vijf dates?
 • Merk jij dat de ander na een paar dates afstand neemt?
 • Heb je moeite om de band te verdiepen?
 • Heb jij moeite om je open op te stellen als je de ander nog onvoldoende kent?
 • Kom jij regelmatig in de friend-zone terecht?
 • Vind je het lastig om (seksuele) spanning op te bouwen tijdens een date?

Dan is deze training iets voor jou! In deze training leer je in één dag hoe je van een gezellig eerste contact naar diepgaand contact en emotionele en fysieke intimiteit komt. Een belangrijke stap op weg naar een fijne en duurzame relatie!

Wat levert deze training jou op?

Je leert hoe je…

 • Het contact kan verdiepen
 • Een goede sfeer kan bewerkstelligen
 • Vertrouwen en openheid kan bewerkstelligen
 • Gesprekken minder oppervlakkig maakt
 • Oprechte interesse kan tonen en aandacht kan geven
 • Spanning en nieuwsgierigheid kan oproepen
 • (fysieke) aantrekkingskracht kan vergroten
 • Je uit de friend zone blijft
 • Jezelf kan blijven tijdens dates
 • En uiteindelijk leukere dates en meer kans krijgt op een fijne relatie

Voor wie is deze training bedoeld?

Onze training is bedoeld voor singles die meer willen leren over het opbouwen van een diepe band, uitlopend in een fijne relatie. We richten ons met deze training op zowel mannen als vrouwen. De meesten van onze deelnemers zijn tussen de 30 en 55 jaar en zijn hoger opgeleid. Het is van belang dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en op jezelf kan reflecteren.

Hoe ziet de dag er uit?

De training wordt gegeven door een mannelijke en vrouwelijke coach, zodat beide perspectieven voldoende aan bod komen. Je krijgt theorie die meteen toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast doen we vooral veel oefeningen met elkaar. Je kan zelf bepalen wat je wel en niet wilt oefenen; wij zorgen voor voldoende veiligheid en zorgen dat er naast geleerd ook voldoende gelachen wordt! Bij een normale date krijg je maar één kans; in deze training kun je net zo lang oefenen tot je het helemaal beheerst!

Praktische informatie

Datum:  zaterdag 13 april 2024

Tijden:    9.30-17.00u

Locatie: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht

Kosten:   € 295,-

Deze training wordt in eerste instantie gegeven voor deelnemers aan ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken”. Er zijn op dit moment losse plaatsen beschikbaar voor niet-coachees. Wil je meedoen aan deze 1-daage training, schrijf je dan in via onderstaande link.

Vragen:
Heb je vragen? Mail of bel Ellemarie: team@singlecoaching.nl, tel. 06 – 20338405.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE TRAINING


Meinou en Hans aan het werk bij de training “Van eerste date naar duurzame relatie”

Gegevens

Datum:
13 apr
Tijd:
09:30 – 17:00
Kosten:
€295
Evenement Categorieën:
,

Veel gestelde vragen

Studio Akasha

Bilderdijkstraat 78
Utrecht, 3532VJ

Ik ben bang dat ik in zo’n workshop tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

Nee, onze doelgroep bestaat uit over het algemeen uit hoger opgeleide, sociaal vaardige singles die goed op zichzelf kunnen reflecteren. Deze vind je ook in onze workshops.

Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Ben ik dan wel op mijn plaats in een workshop?

Alle deelnemers hebben een eigen persoonlijk verhaal. De sfeer in onze groepen is veilig, desalniettemin ben je vrij om wel of niet te delen wat je zelf wilt. Je zit er voor jezelf en leert ook veel door alleen te luisteren, te ervaren en door de verhalen van anderen.

Ik weet al veel van dit onderwerp en heb er al veel over gelezen. Voegt een workshop dan nog wel toe?

Veel mensen hebben zich al verdiept in het onderwerp voordat ze naar de workshop komen. Door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen, of anderszins. De workshops bieden desondanks veel meerwaarde omdat we een praktische benadering kiezen: wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemenere kennis, inzichten en vaardigheden naar de date- en relatiepraktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen. Pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met – en de ervaringen van – andere deelnemers veel herkenning en daardoor meerwaarde.

Ik vind individuele coaching fijner, in groepen voel ik me niet zo thuis. Waarom zou ik dan toch een workshop doen?

De interactie met anderen levert veel extra’s op. Bovendien kun je in de workshops een aantal dingen oefenen die 1-op-1 niet mogelijk zijn. Tenslotte kost het veel tijd (en dus geld) om alles wat in de workshop behandeld wordt individueel te behandelen. De coaching kun je het beste gebruiken voor de verdieping.

Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, ben ik hier wel op mijn plaats?

De meeste mensen in onze workshop zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

Ik kom uit België, ben ik dan ook welkom?

Wij hebben regelmatig deelnemers uit België in onze workshop. Dit vormt geen enkele belemmering. Voor de twee daagse workshop overnachten zij vaak in Nederland, in Utrecht zijn voldoende mogelijkheden te vinden. Betaling in onze webshop is ook mogelijk vanuit België.

Hoe is de man-vrouw verdeling?

Dit verschilt een beetje per workshop. Meestal zijn er iets meer vrouwen dan mannen, met uitzondering van de workshop “Leer flirten en contactleggen in één middag”, waar het aantal gelijk gehouden wordt. Belangrijk is dat je in de workshops zit om voor jezelf iets te leren, en niet om andere deelnemers te versieren. De man-vrouw verdeling maakt daarom in feite niet zoveel uit.

Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

Dat hangt ervan af hoe lang van tevoren je weer afzegt. Als je je opgeeft reserveren wij de plaats voor jou, dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld voor iemand anders. Wij houden daarnaast in de voorbereidingen rekening met een bepaald aantal mensen. Daarom hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot één dag van te voren regelen.

22 reacties op “Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

 1. De training “Succesvol daten” is een geslaagde combi van theorie en oefeningen. Leerzaam vooral is de wijze waarop je vragen kunt verdiepen om de gewenste klik te creëren. Serieuze stof werd luchtig gehouden, het was een erg fijne dag.

 2. Ik heb het ervaren als een waardevolle cursus welke door Meinou en Hans op een prettige manier wordt gebracht. Er wordt veel aandacht gegeven aan communicatie (verbaal en non-verbaal) met theorie en oefeningen. De cursus heeft mij vooruit geholpen met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen in het gehele proces van daten. Aanrader!

 3. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de flirtworkshop heb gevolgd en succesvol daten. Ze waren leuk, fun, ontzettend leerzaam en heel praktisch.

  Ik ervaar dagelijks het positieve effect in mijn leven in mijn wens naar meer liefde en verbinding met ja die liefdespartner maar vooral met alle mensen om mij heen die mij dierbaar zijn. Om in staat te zijn mijn behoefte aan emotionele intimiteit en verbinding te vervullen raakt me diep en het is hoopgevend dat ik – dat iedereen – dit kan leren en er beter in kan worden.

 4. Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de leerzame en gezellige training ‘Succesvol daten’!

  Wat leggen jullie er veel enthousiasme, ervaring en humor in! Met praktische oefeningen en filmpjes van heel herkenbare situaties (voor mij althans, ik kreeg zelfs flashbacks, haha!). In een veilige omgeving, luchtig en zonder dat het allemaal te beladen wordt.

  De training heeft voor mij nieuwe inzichten opgeleverd die ik wil gaan gebruiken tijdens het daten. En ook, op een aantal punten, de bevestiging dat ik goed bezig ben. Allebei prettig om te constateren!

  Wat jullie met deze training, en met het coachingsprogramma ook, lijkt mij, bieden is hoop voor mensen die zo graag een liefdevolle relatie willen, maar waar dat niet zo vanzelfsprekend lijkt te lukken. En dat is heel wat waard!

  Ik ga deze training in ieder geval aanraden bij vrienden, collega’s, kennissen die het wellicht kunnen gebruiken.

 5. De training heeft me laten zien dat ik een aantal verwachtingen/veronderstellingen had over daten die me in de weg zitten bij het maken van een connectie.

  De dag was een mix van theorie, toegankelijke oefeningen en een goede dosis humor om het allemaal niet te zwaar te laten worden. Vooral de filmpjes over wat je niet moet doen waren leuk!

  Ik ga met nieuwe inzichtingen in mijn eigen gedrag en met concrete tips weer verder met daten. Kan het zeker aanraden als je merkt dat je tegen dingen aanloopt met daten.

 6. De training biedt een aantal praktische en concrete handvatten om succesvoller te gaan daten. Hierdoor wordt je nog bewuster van wat je goed doet en vooral ook van wat je beter kunt doen in dates. Het is vooral een praktische training gericht op gesprekstechnieken, wil je werken aan het wegnemen van bindings- of verlatingsangst welke vaak ook onder gedrag dat hebt ligt dan is de daarvoor ontworpen training die ook regelmatig via deze site wordt aangeboden een goede tip.

 7. Deze training gaat in op het maken van verbinding. Dit was voor mij nieuw. Echt een verhaal vertellen vanuit je buik en de ander meenemen in je verhaal met gevoel. Dit kan echt werken bij het vinden van een relatie. Ook de momenten waar je aan dient te denken tijdens het daten om niet in de friendzone te blijven, geven inzicht in verdieping en verbinding om een relatie te kunnen krijgen.
  Met de kennis die ik tijdens deze training heb opgedaan, ga ik anders daten.
  Een hele fijne training die door Hans en Meinou werd gegeven in een vertrouwde omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelde.
  Deze training is voor iedereen aan te raden bij het vinden van een duurzame relatie.

 8. Het was een interessante dag vol nieuwe inzichten. Ik zag er vooraf een beetje tegenop omdat ik geen mens ben voor grote groepen maar doordat de dag vooral bestond uit het oefenen in steeds wisselende tweetallen had ik hier helemaal geen last van.
  De dag was opgebouwd uit de componenten ‘Hoofd, hart, heupen’ en heel mooi hoe dan blijkt dat alles zo mooi op elkaar aansluit.
  Eén van de dingen die ik geleerd heb is hoe je kunt voorkomen dat je in de ‘friend zone’ terecht komt.
  Meinou en Hans zijn een heel fijn en op elkaar ingespeeld team en zij geven iedereen een veilig gevoel.
  Ik kijk ernaar uit om het geleerde in de praktijk te brengen!

 9. Goede en leerzame cursus waarbij je beter leert communiceren om zo meer verdieping en verbinding te krijgen tijdens daten. Ook het gedeelte over aantrekkingskracht en grenzen aangeven waren leerzaam.
  Deze cursus geeft je veel meer inzicht en zou eigenlijk goed zijn voor iedereen om zich hierin te verdiepen. Een aanrader!

 10. Het bijzondere aan de Trainingen van Single Coaching vind ik dat ik er niet alleen op relatiegebied, maar ook op andere levensgebieden van profiteer, bijv. doordat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen.
  Juist het vele oefenen met nieuwe vaardigheden maakt dat het in de praktijk daarna een stuk makkelijker wordt. Bovendien weten Hans en Meinou altijd een heel veilige sfeer te scheppen, waardoor ik de oefeningen ook durf te doen.
  De training over Succesvol daten was zeker heel waardevol, maar ook van alle andere trainingen ben ik enorm gegroeid. Ik kan ze iedereen van harte aanbevelen!

 11. Ik heb heel veel dingen gezien en gehoord die blijkbaar op sommige punten langs mij heen gingen maar toch belangrijk zijn om op te letten om iemand echt te leren kennen.
  Met precies even veel mannen als vrouwen konden we ook alles wat verteld was eens oefenen, superhandig!

 12. In de training ‘succesvol daten’ doorloop je diverse stappen naar meer emotionele en fysieke intimiteit in dates of beginnende relaties. Normaliter gaat dit vrij onbewust. Door er bewust oefeningen in te doen worden patronen in gedrag zichtbaar en hoe dit gedrag overkomt op ‘de ander’. Dit kan verrassende inzichten geven. Zo ben ik mij bewust geworden van de spanning die ik ervaar in een date , of op weg daar naar toe. Ik heb geleerd dat het prima is dat die er is, ik hoef daar niet perse overheen te denderen of voor weg te rennen. “Exposure” is de term die ik bij me houd voorlopig. Hans en Meinou zijn ervaren coaches en zorgen voor veiligheid en uitdaging in een groep. Als je zin hebt jezelf eens goed uit te dagen is het een prima training om steviger op weg te kunnen richting een date ! Maar, en dat geldt voor meer trainingen in dit kader , het is sowieso winst wat je leert!

 13. Interessante en leuke training wederom. Op zich veel info die ik al wist, maar de oefeningen en verhalen van anderen geven wel een toevoeging. Ikzelf blijf daten met een onbekende toch lastig vinden, maar in deze training worden in ieder geval genoeg handvatten gegeven om er zo goed mogelijk in te gaan en je eigen valkuilen helder te krijgen. Aanrader dus, zeker als je vaak na 1-2 dates al strandt 😉

 14. Indrukwekkend. Zoveel krachtiger als je de verbinding tijdens een oefening voelt ontstaan. Dat blijft je bij en ga je vervolgens in elk gesprek, ook met vrienden, toepassen.

 15. Deze training heeft me een stuk vooruit geholpen bij het zoeken naar een partner. Voor mijn eerste date dacht ik dat het vinden van de juiste persoon het enige obstakel was en dat het daten op zich wel vanzelf zou gaan. Niets bleek minder waar…
  Tijdens de training werd me duidelijk dat je tijdens een date wel degelijk op een aantal dingen kan letten om succesvol te zijn. Zo gaven Meinou en Hans een aantal nuttige tips die een date in de juiste richting kunnen sturen. Tijdens het inoefenen werden de grenzen van de comfortzone niet gemenden. Het was dan ook fijn dat die technieken eens konden uitproberen in een veilige groep. Een opkikker voor het zelfvertrouwen!

 16. Succesvol Daten is een fijne training waarin je leert hoe je duidelijke stappen kunt zetten na de eerste date. Ik deed soms de verkeerde dingen waardoor het uitmondde in vriendschap. Hans en Meinou zijn goed op elkaar ingespeeld, alles is goed voorbereid en geregeld. De sfeer was heel veilig en ontspannen, er word veel gelachen. Voor iedereen die twijfelt: zéker doen! Je steekt er zeker veel van op, meer dan je vooraf waarschijnlijk denkt.

 17. Ook deze training ‘Succesvol daten’ is me goed bevallen. Meinou en Hans geven theoretische onderbouwing van volgens welke stappen intimiteit opbouwen idealiter zou verlopen, waarna je hier praktisch mee aan de slag kan. De sfeer is veilig genoeg om hierbij fouten te maken, maar ook ruimte om te lachen om fouten van anderen die je misschien wel bij jezelf herkent. De training geeft in ieder geval voldoende stof tot nadenken over je eigen gedrag en handvatten om dit in de toekomst te verbeteren!

 18. Ik vond “Succesvol daten” een nuttige training.
  Meinou en Hans namen ons, op een ervaren en deskundige wijze, mee langs tal van gevoelens en hindernissen bij het leggen van een contact. Vooral in de oefeningen voel je ‘aan den lijve’ wat het met je doet, waardoor je het meeneemt als ervaring. Een mooie mengeling van Do’s en Don’t ’s en beleving.
  De kracht zat voor mij in het bewust worden van wat je doet en kan (gaan) doen; naast de mooie persoonlijke tip van Hans. Nog bedankt man!

 19. Het was een zeer leerzame dag vol goede en nuttige oefeningen. Hans en Meinou zijn ware acteurs en maken prachtig inzichtelijk wat ze bedoelen met het maken van verbinding, dieper contact leggen en spanning opbouwen. Daarnaast was er ook ruimte voor een gezonde dosis humor en was het dus ook gewoon genieten.

 20. Hans en Meinou weten als geen ander hoe ze gedrag en patronen van oa de deelnemers van de workshop (niet te vergeten van mijzelf) bespreekbaar kunnen maken. Dit levert direct veel handige tips en tools op waar iedereen goed mee verder kan na de workshop. Tijdens de workshop kregen we helder uitgelegd waar het hem in zit. Heel makkelijk schakelen we over van de theorie naar praktische oefeningen en concrete situaties. Zo wordt het steeds makkelijker om ander gedrag te oefenen, oud gedrag te doorzien en te experimenteren met de tips die de hele dag voorbij komen. Na afloop is het voor iedereen duidelijk wat hen concreet te doen staat. Bij mezelf is dat, dat ik in een eerder stadium op mijn gevoel ga letten en dat niet alleen…., het ook ga overbrengen op het moment dat het speelt. Veel algemener en bruikbaar in mijn dagelijkse leven is dat ik ook tools heb gekregen om beter mijn grenzen te stellen en aan te geven. Voor iedereen die erover twijfelt, de workshop is meer dan de moeite waard en helpt je een stap verder in de richting die je op wilt.

 21. Ik had me ingeschreven voor de workshop ‘daten in een oog & blik’. De workshop is me reuze meegevallen en heb er meer uit weten te halen dan ik van te voren had kunnen bedenken. De groep was met 3 cursisten klein te noemen en de sfeer was erg prettig en open. Mede dankzij Meinou en trainingsactrice Martine heb ik een goed beeld gekregen wat mijn goede en slechte punten zijn en wat ik al die jaren fout heb gedaan. Met deze nieuwe inzichten en de verkregen handvaten ga ik met vol vertrouwen een volgende date in om het geleerde in de praktijk te brengen.

 22. Dankzij de workshop ‘daten in een oog&blik’ ben ik tot het inzicht gekomen wat ik al die jaren verkeerd heb gedaan tijdens het daten. Ik heb veel bijgeleerd over verbale en non-verbale communicatie. Nu zie ik met veel meer vertrouwen een volgende date tegemoet en heb ik de vaste overtuiging dat ik succes zal hebben. Ik dank single coach Meinou en trainingsactrice Martine. Aan iedereen die twijfelt aan zijn of haar aanpak tijdens het daten, raad ik aan om zeker eens een vrijblijvend gesprek te hebben met een van de single coaches. Zo kan je vlug nagaan welke workshop voor jou nuttig kan zijn!

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved