Laden Evenementen

« Alle Evenementen

data-title="Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht” – Singlecoaching" data-viewtitle="Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”">

Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

11 dec | 09:30 - 17:00 | €295

Leer hoe je de band verdiept, fysiek contact maakt en je aantrekkingskracht vergroot!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.”
Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates. Het daten gaat je zo steeds meer tegenstaan. Regelmatig heb je zin om er helemaal de brui aan te geven.

Als jij het bovenstaande herkent, dan moet je zeker verder lezen en is deze training helemaal voor jou!

Wat is essentieel voor een geslaagde date?

Bij het daten is het niet alleen belangrijk dat het leuk en gezellig is. Essentieel is ook dat je een band opbouwt op gevoelsniveau en (op fysiek vlak) spanning opbouwt. Hiermee vergroot je de kans op een langdurige relatie enorm. Maar bij veel singles gaat dit niet als vanzelf.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE TRAINING

Dus …

 • Komt je meestal niet verder dan één tot vijf dates?
 • Merk jij dat de ander na een paar dates afstand neemt?
 • Heb je moeite om de band te verdiepen?
 • Heb jij moeite om je open op te stellen als je de ander nog onvoldoende kent?
 • Kom jij regelmatig in de friend-zone terecht?
 • Vind je het lastig om (seksuele) spanning op te bouwen tijdens een date?

Dan is deze training iets voor jou! In deze training leer je in één dag hoe je van een gezellig eerste contact naar diepgaand contact en emotionele en fysieke intimiteit komt. Een belangrijke stap op weg naar een fijne en duurzame relatie!

Wat levert deze training jou op?

Je leert hoe je…

 • Het contact kan verdiepen
 • Een goede sfeer kan bewerkstelligen
 • Vertrouwen en openheid kan bewerkstelligen
 • Gesprekken minder oppervlakkig maakt
 • Oprechte interesse kan tonen en aandacht kan geven
 • Spanning en nieuwsgierigheid kan oproepen
 • (fysieke) aantrekkingskracht kan vergroten
 • Je uit de friend zone blijft
 • Jezelf kan blijven tijdens dates
 • En uiteindelijk leukere dates en meer kans krijgt op een fijne relatie

Voor wie is deze training bedoeld?

Onze training is bedoeld voor singles die meer willen leren over het opbouwen van een diepe band, uitlopend in een fijne relatie. We richten ons met deze training op zowel mannen als vrouwen. De meesten van onze deelnemers zijn tussen de 30 en 55 jaar en zijn hoger opgeleid. Het is van belang dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en op jezelf kan reflecteren.

Hoe ziet de dag er uit?

We werken in kleine groepen, zodat je voldoende aan bod komt. De training wordt gegeven door een mannelijke en vrouwelijke coach, zodat beide perspectieven voldoende aan bod komen. Je krijgt theorie die meteen toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast doen we vooral veel oefeningen met elkaar. Je kan zelf bepalen wat je wel en niet wilt oefenen; wij zorgen voor voldoende veiligheid en zorgen dat er naast geleerd ook voldoende gelachen wordt! Bij een normale date krijg je maar één kans; in deze training kun je net zo lang oefenen tot je het helemaal beheerst!

Praktische informatie

Datum:  zaterdag 18 september

Tijden:    9.30-17.00u

Locatie: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532VJ Utrecht

Kosten:   € 295,-

Deze training wordt in eerste instantie gegeven voor deelnemers aan ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken”. Ben jij geen deelnemer van het coachingsprogramma en heb je toch interesse? Soms komen er plaatsen los beschikbaar. Mail dan even je interesse naar team@singlecoaching.

Vragen:
Heb je vragen? Mail of bel Lieke: team@singlecoaching.nl, tel. 06 – 20338405.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE TRAINING


Meinou en Hans aan het werk bij de training “Van eerste date naar duurzame relatie”

Gegevens

Datum:
11 dec
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€295
Locatie:
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78
Utrecht,3532VJ
+ Google Maps

13 reacties op “Training “Succesvol daten: verbinding & aantrekkingskracht”

 1. Ik heb heel veel dingen gezien en gehoord die blijkbaar op sommige punten langs mij heen gingen maar toch belangrijk zijn om op te letten om iemand echt te leren kennen.
  Met precies even veel mannen als vrouwen konden we ook alles wat verteld was eens oefenen, superhandig!

 2. Het bijzondere aan de Workshops van Single Coaching vind ik dat ik er niet alleen op relatiegebied, maar ook op andere levensgebieden van profiteer, bijv. doordat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen.
  Juist het vele oefenen met nieuwe vaardigheden maakt dat het in de praktijk daarna een stuk makkelijker wordt. Bovendien weten Hans en Meinou altijd een heel veilige sfeer te scheppen, waardoor ik de oefeningen ook durf te doen.
  De workshop over Succesvol daten was zeker heel waardevol, maar ook van alle andere workshops ben ik enorm gegroeid. Ik kan ze iedereen van harte aanbevelen!

 3. In de workshop ‘succesvol daten’ doorloop je diverse stappen naar meer emotionele en fysieke intimiteit in dates of beginnende relaties. Normaliter gaat dit vrij onbewust. Door er bewust oefeningen in te doen worden patronen in gedrag zichtbaar en hoe dit gedrag overkomt op ‘de ander’. Dit kan verrassende inzichten geven. Zo ben ik mij bewust geworden van de spanning die ik ervaar in een date , of op weg daar naar toe. Ik heb geleerd dat het prima is dat die er is, ik hoef daar niet perse overheen te denderen of voor weg te rennen. “Exposure” is de term die ik bij me houd voorlopig. Hans en Meinou zijn ervaren coaches en zorgen voor veiligheid en uitdaging in een groep. Als je zin hebt jezelf eens goed uit te dagen is het een prima workshop om steviger op weg te kunnen richting een date ! Maar, en dat geldt voor meer workshops in dit kader , het is sowieso winst wat je leert!

 4. Interessante en leuke workshop wederom. Op zich veel info die ik al wist, maar de oefeningen en verhalen van anderen geven wel een toevoeging. Ikzelf blijf daten met een onbekende toch lastig vinden, maar in deze workshop worden iig genoeg handvatten gegeven om er zo goed mogelijk in te gaan en je eigen valkuilen helder te krijgen. Aanrader dus, zeker als je vaak na 1-2 dates al strandt 😉

 5. Indrukwekkend. Zoveel krachtiger als je de verbinding tijdens een oefening voelt ontstaan. Dat blijft je bij en ga je vervolgens in elk gesprek, ook met vrienden, toepassen.

 6. Deze workshop heeft me een stuk vooruit geholpen bij het zoeken naar een partner. Voor mijn eerste date dacht ik dat het vinden van de juiste persoon het enige obstakel was en dat het daten op zich wel vanzelf zou gaan. Niets bleek minder waar…
  Tijdens de workshop werd me duidelijk dat je tijdens een date wel degelijk op een aantal dingen kan letten om succesvol te zijn. Zo gaven Meinou en Hans een aantal nuttige tips die een date in de juiste richting kunnen sturen. Tijdens het inoefenen werden de grenzen van de comfortzone niet gemenden. Het was dan ook fijn dat die technieken eens konden uitproberen in een veilige groep. Een opkikker voor het zelfvertrouwen!

 7. Van daten naar meer is een fijne workshop waarin je leert hoe je duidelijke stappen kunt zetten na de eerste date. Ik deed soms de verkeerde dingen waardoor het uitmondde in vriendschap. Hans en Meinou zijn goed op elkaar ingespeeld, alles is goed voorbereid en geregeld. De sfeer was heel veilig en ontspannen, er word veel gelachen. Voor iedereen die twijfelt: zéker doen! Je steekt er zeker veel van op, meer dan je vooraf waarschijnlijk denkt.

 8. Ook deze workshop ‘van daten naar meer’ is me goed bevallen. Meinou en Hans geven theoretische onderbouwing van volgens welke stappen intimiteit opbouwen idealiter zou verlopen, waarna je hier praktisch mee aan de slag kan. De sfeer is veilig genoeg om hierbij fouten te maken, maar ook ruimte om te lachen om fouten van anderen die je misschien wel bij jezelf herkent. De workshop geeft in ieder geval voldoende stof tot nadenken over je eigen gedrag en handvatten om dit in de toekomst te verbeteren!

 9. Ik vond “van daten naar meer” een nuttige workshop.
  Meinou en Hans namen ons, op een ervaren en deskundige wijze, mee langs tal van gevoelens en hindernissen bij het leggen van een contact. Vooral in de oefeningen voel je ‘aan den lijve’ wat het met je doet, waardoor je het meeneemt als ervaring. Een mooie mengeling van Do’s en Don’t ’s en beleving.
  De kracht zat voor mij in het bewust worden van wat je doet en kan (gaan) doen; naast de mooie persoonlijke tip van Hans. Nog bedankt man!

 10. Het was een zeer leerzame dag vol goede en nuttige oefeningen. Hans en Meinou zijn ware acteurs en maken prachtig inzichtelijk wat ze bedoelen met het maken van verbinding, dieper contact leggen en spanning opbouwen. Daarnaast was er ook ruimte voor een gezonde dosis humor en was het dus ook gewoon genieten.

 11. Hans en Meinou weten als geen ander hoe ze gedrag en patronen van oa de deelnemers van de workshop (niet te vergeten van mijzelf) bespreekbaar kunnen maken. Dit levert direct veel handige tips en tools op waar iedereen goed mee verder kan na de workshop. Tijdens de workshop kregen we helder uitgelegd waar het hem in zit. Heel makkelijk schakelen we over van de theorie naar praktische oefeningen en concrete situaties. Zo wordt het steeds makkelijker om ander gedrag te oefenen, oud gedrag te doorzien en te experimenteren met de tips die de hele dag voorbij komen. Na afloop is het voor iedereen duidelijk wat hen concreet te doen staat. Bij mezelf is dat, dat ik in een eerder stadium op mijn gevoel ga letten en dat niet alleen…., het ook ga overbrengen op het moment dat het speelt. Veel algemener en bruikbaar in mijn dagelijkse leven is dat ik ook tools heb gekregen om beter mijn grenzen te stellen en aan te geven. Voor iedereen die erover twijfelt, de workshop is meer dan de moeite waard en helpt je een stap verder in de richting die je op wilt.

 12. Ik had me ingeschreven voor de workshop ‘daten in een oog & blik’. De workshop is me reuze meegevallen en heb er meer uit weten te halen dan ik van te voren had kunnen bedenken. De groep was met 3 cursisten klein te noemen en de sfeer was erg prettig en open. Mede dankzij Meinou en trainingsactrice Martine heb ik een goed beeld gekregen wat mijn goede en slechte punten zijn en wat ik al die jaren fout heb gedaan. Met deze nieuwe inzichten en de verkregen handvaten ga ik met vol vertrouwen een volgende date in om het geleerde in de praktijk te brengen.

 13. Dankzij de workshop ‘daten in een oog&blik’ ben ik tot het inzicht gekomen wat ik al die jaren verkeerd heb gedaan tijdens het daten. Ik heb veel bijgeleerd over verbale en non-verbale communicatie. Nu zie ik met veel meer vertrouwen een volgende date tegemoet en heb ik de vaste overtuiging dat ik succes zal hebben. Ik dank single coach Meinou en trainingsactrice Martine. Aan iedereen die twijfelt aan zijn of haar aanpak tijdens het daten, raad ik aan om zeker eens een vrijblijvend gesprek te hebben met een van de single coaches. Zo kan je vlug nagaan welke workshop voor jou nuttig kan zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.