Laden Evenementen

Voel je krachtiger en meer jezelf bij dates en in relaties

Op je werk gaat het wél goed: je hebt vertrouwen in eigen kunnen. Maar tijdens dates en het aangaan van relaties voel je je minder zeker. Als je iemand echt leuk vindt bij het daten ben je ineens bang dat je niet mooi, interessant of gezellig genoeg bent voor de ander. Hierdoor verlopen de dates regelmatig stroef. Die onzekerheid gaat verder opspelen als die ander jou echt wil leren kennen. Dan ga je je terughoudend opstellen of je gespannen gedragen. Omdat ergens dat stemmetje in je achterhoofd zeurt: “jij bent niet goed genoeg…” Stel je toch eens voor dat die ander ziet wie jij echt bent! Tijd dus om steviger te gaan staan in dates en relaties.

Een (onbewust) gebrek aan zelfwaardering zorgt voor een negatieve spiraal

Hoewel je misschien in het normale leven jezelf best ok vindt, kan de angst om jezelf helemaal te laten zien in relaties nare gevolgen hebben. Misschien heb jij, net als veel andere singles, het daten maar helemaal afgeschaft. “Dan maar liever alleen”, denk je regelmatig. Of misschien ga je dapper door, tot het weer begint te knagen als je weer iemand hebt ontmoet. Je bent op zoek naar bevestiging van de ander en bent bang iets verkeerds te doen, maar die spanning maakt je geen leuker persoon. Je neemt maar snel weer afstand, omdat jij toch nooit aan al die verwachtingen van de ander kan voldoen. Waardoor die beginnende relatie weer strandt. En je weer alleen zit met nog minder (zelf)vertrouwen dan daarvoor.

Er is iets aan te doen

Gelukkig is er iets aan te doen: Je kan werken aan het gevoel te moeite waard te zijn als partner. Uit onderzoek blijkt dat zelfacceptatie en zelfcompassie enorm belangrijk zijn om goede relaties aan te gaan. En ook dat hele kleine gedragsveranderingen al zorgen dat je je steviger kan opstellen. En als je je zelfvertrouwen vergroot, wordt je meteen ook aantrekkelijker voor anderen. Je durft immers meer van jezelf te laten zien zonder dat je bang bent dat die ander je afwijst. Dus tijd om de eerste stap te nemen en steviger in dates en relaties te staan. Het zal het aangaan van een relatie stuk aangenamer en ontspannener maken!

Workshop “Stevig staan in de liefde”

Kortom:

 • Voel jij je onzeker of ongemakkelijk in dating situaties?
 • Ga je (vervolg)dates uit de weg omdat je er een slecht gevoel van krijgt?
 • Durf jij je niet te laten zien zoals je bent, omdat je bang bent dat de ander je afwijst?
 • Is het starten van een relatie niet meer leuk omdat je vertrouwen in jezelf minder wordt?
 • Zit er ergens een stemmetje dat jij niet de moeite waard bent?
 • Heb je het gevoel dat er iets mis met je is omdat relaties bij jou altijd verkeerd aflopen?
 • Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen ten behoeve van dates of in een relatie?

Kortom: wil je af van al die onzekerheid en gewoon een fijne relatie aangaan? Dan is deze workshopdag iets voor jou!

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Wat levert deze workshop jou op?

In deze training leer je:

 • Hoe je steviger kan staan in dates en relaties;
 • welke oefeningen goed bij jou werken om je (zelf)vertrouwen en (aantrekkings)kracht een boost te geven;
 • hoe je met je innerlijke kritische stem om kunt gaan;
 • hoe je een gevoel van stevigheid in jezelf kan oproepen;
 • hoe je meer zelfvertrouwen en aantrekkingskracht kan uitstralen;
 • hoe je je stevigheid in dates en relaties na deze training duurzaam opbouwt.

Niet alleen wordt gewerkt aan je zelfwaardering, kracht en (zelf)vertrouwen, ook wordt steeds de link gelegd naar de praktijk in dates en relaties. De trainingsdag wordt gegeven door twee ervaren trainers (een man en een vrouw). De sfeer in onze workshop wordt omschreven als: prettig, open, snel vertrouwd, verdiepend maar ook relativerend.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag een leuke relatie wil en om dat te bereiken steviger in een date of een relatie wil staan. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor feedback hoe je dingen anders en beter kunt doen!

Praktische informatie

Datum:    Zaterdag 18 januari
Locatie:   Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht
Prijs:         € 195,-
Tijden:      9.30 – 17.00 uur

Vragen?

Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl. Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26042038.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Vind je het spannend om je op te geven? Bijna alle deelnemers die aan deze workshop meedoen komen alleen en voelen zich een beetje onzeker. Door moedig op de bovenstaande button te klikken zet je de eerste stap naar meer zelfvertrouwen!

3 Comments

 1. Andrea 25/06/2019 at 07:34 - Reply

  Bijzondere workshop! Ik ging er redelijk neutraal en vooral nieuwsgierig in en heb veel opgestoken. De openheid van de groep vond ik bijzonder en zegt alles over de sfeer die Meinou en Hans weten neer te zetten. Ik heb veel handvatten gekregen, inzichten en hele praktische tips om direct in mijn leven te kunnen toepassen. Kortom, zeker de moeite waard!

 2. Karin 30/04/2019 at 16:17 - Reply

  Ik heb de workshop als zeer zinvol ervaren omdat je door praktische oefeningen en een stukje theorie inzicht krijgt waar het je aan zelfvertrouwen ontbreekt en hoe je dit ten positieve kan beïnvloeden. De sfeer in de groep was ook goed waardoor je je makkelijker open durft te stellen. Dit kwam mede door de goede begeleiding van de coaches die deze sfeer proberen te creëren. Door de gezamenlijke herkenning in de groep voelt je ‘probleem’ ineens minder raar en groot. Het helpt enorm om zaken meer te relativeren. Al met al een goed verzorgde dag die je handvaten geeft voor meer zelfvertrouwen, maar je moet er wel actief mee aan de slag in de praktijk om een blijvend gedragseffect te bewerkstelligen.

 3. Chloé 29/03/2019 at 16:15 - Reply

  Wat een fijne dag en wat een warm onthaal!
  Ik heb er echt van genoten! Theorie en praktijk wisselen zich mooi af. De hele dag is op een leuke en luchtige manier aangepakt. Leerzaam en effectief, want je gaat onmiddellijk met het geleerde aan de slag zodat je het ook goed integreert. Tijdens de workshop heb ik mooie inzichten meegekregen, die ik kan gaan gebruiken tijdens het daten en contact leggen met anderen. In liefdesrelaties, maar ook zaken die toepasbaar zijn om met andere mensen te connecten.
  Zeker een aanrader!
  Dank je wel Hans & Meinou!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.