Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse training “Stevig en ontspannen staan in dates en relaties” [VOL]

5 jun | 09:30 6 jun | 17:00

In deze twee trainingsdagen gaan uit we uitgebreid in op hoe jij je dates en relaties op een ontspannen manier kan aangaan. We gaan in hoe jij op een relaxte manier een relatie kan aangaan, zonder bindingsangst of verlatingsangst. Ook kijken we naar hoe jij je (zelf)vertrouwen in de liefde kunt vergroten en steviger kan staan. We behandelen onderliggende thema’s, maar geven ook praktische tools en handvatten voor tijdens het daten en in de (beginnende) relatie. Alles om te zorgen dat jij je krachtig en ontspannen voelt in de hele weg richting die duurzame relatie.

Programma Dag 1: Overwin bindingsangst en verlatingsangst

Let op: voorafgaand aan deze training dien je eerst de online training “Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst” te hebben afgerond.

Duren je relaties meestal kort of begin je al helemaal niet aan een relatie? Of val jij steeds op de verkeerde? Of heb je er gewoon genoeg van dat de ander altijd teveel van je verwacht, of juist teveel afstand houdt? Deze training is voor iedereen die denkt (misschien) last te hebben van bindingsangst of verlatingsangst en daar vanaf wil komen. En zeker ook voor mensen die vallen op partners met deze kenmerken. Je leert in deze dag hoe je hoe je echt verbinding maakt en je je angst vermindert.

Wat levert deze trainingsdag jou op?

We gaan in op:

 • het patroon waar jij elke keer in terecht komt en hoe je dat kan doorbreken;
 • hoe je om kunt gaan met twijfels, negatieve gedachten en overtuigingen;
 • hoe je vervelende gevoelens kunt herkennen en hanteerbaar kunt maken;
 • hoe je effectief kunt communiceren over gevoelens, behoeftes, angsten en verlangens, ook al in de eerste date-fase;
 • hoe je je makkelijker open kunt stellen en échte verbinding aan kunt gaan.

Deze dag is een verdiepingsdag, volgend op de online training “Naar een relaxte relatie vrij van bindingsangst en verlatingsangst”. Je krijgt de gelegenheid al je vragen te stellen en gaan in op hoe je de opgedane kennis op jouw specifieke situatie in de praktijk kunt toepassen.

Programma Dag 2: Stevig staan in de liefde

Misschien herken je dit: Op je werk gaat het wél goed: je hebt vertrouwen in eigen kunnen. Maar tijdens dates en het aangaan van relaties voel je je minder zeker. Als je iemand echt leuk vindt bij het daten, ben je ineens bang dat je niet mooi, interessant of gezellig genoeg bent voor de ander. Die onzekerheid gaat verder opspelen als die ander jou echt wil leren kennen. Rationeel kan je allemaal wel bedenken hoe je je zou moeten opstellen, maar onderliggend zit er een knagend stemmetje dat zorgt dat je niet helemaal jezelf kan zijn bij de ander.  Tijd dus om steviger te gaan staan in dates en relaties!

In deze dag gaan we in op:

 • hoe het kan dat je in de liefde ineens onzeker wordt;
 • hoe je negatieve ervaringen van vroeger een rol spelen en hoe je dat kan ombouwen;
 • hoe je met je innerlijke kritische stem om kunt gaan;
 • hoe je met meer (zelf)compassie naar jezelf en anderen kan kijken;
 • hoe je een gevoel van kracht in jezelf kan oproepen;
 • hoe je meer zelfvertrouwen en aantrekkingskracht kan uitstralen;
 • hoe je je (zelf)vertrouwen tijdens het daten en in de relatie ook na de training verder kunt uitbouwen.

Niet alleen wordt gewerkt aan je zelfwaardering, kracht en (zelf)vertrouwen, ook wordt steeds de link gelegd naar de praktijk in dates en relaties.

Hoe zien de trainingsdagen eruit?

We werken twee dagen in een kleine groep, zodat je voldoende aan bod komt. De workshop wordt gegeven door Hans Gierkink en Meinou Lambeck, die beide al meer dan 10 jaar singles begeleiden rondom deze thema’s. Je krijgt kennis en inzichten aangereikt die meteen toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast doen we vooral veel oefeningen met elkaar. Je kan zelf bepalen wat je wel en niet wilt oefenen; wij zorgen voor voldoende veiligheid en zorgen dat er geleerd, maar ook voldoende gelachen wordt!

Tijdens de workshop is koffie en thee aanwezig en je krijgt een lunch aangeboden.

Praktische informatie

Datum: zaterdag en zondag 5 en 6 juni

Tijden: 9.30 – 17.00u (vanaf 9.00u inloop)

Locatie: Heart to Heart Centrum, Huizerweg 54, 1402 AD Bussum

Informatie over de locatie, Ov en parkeren vind je hier

Inschrijven

Om mee te doen is het nodig dat je je nog een keer actief inschrijft. Ook als je je komst al besproken hebt met je coach. Dat doe je door het onderstaande formulier in te vullen:

  Je gegevens

  Voornaam(verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)


  ManVrouw


  Wie is je coach?
  Hans GierkinkMeinou LambeckIk heb geen coach (je kunt je hier helaas dan niet voor inschrijven. Voor meer informatie mail team@singlecoaching.nl)

  Opmerkingen

  Ben je toch verhinderd? Neem dan zsm contact op met je coach.

  Vragen
  Heb je praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
  Heb je inhoudelijke vragen, dan kun je terecht bij je coach.

  Gegevens

  Begin:
  5 jun | 09:30
  Einde:
  6 jun | 17:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Heart to Heart Centrum

  Huizerweg 54
  Bussum, 1402 AD Nederland
  Bekijk de site van Locatie

  Veel gestelde vragen

  Ik ben bang dat ik in zo’n workshop tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

  Nee, onze doelgroep bestaat uit over het algemeen uit hoger opgeleide, sociaal vaardige singles die goed op zichzelf kunnen reflecteren. Deze vind je ook in onze workshops.

  Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Ben ik dan wel op mijn plaats in een workshop?

  Alle deelnemers hebben een eigen persoonlijk verhaal. De sfeer in onze groepen is veilig, desalniettemin ben je vrij om wel of niet te delen wat je zelf wilt. Je zit er voor jezelf en leert ook veel door alleen te luisteren, te ervaren en door de verhalen van anderen.

  Ik weet al veel van dit onderwerp en heb er al veel over gelezen. Voegt een workshop dan nog wel toe?

  Veel mensen hebben zich al verdiept in het onderwerp voordat ze naar de workshop komen. Door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen, of anderszins. De workshops bieden desondanks veel meerwaarde omdat we een praktische benadering kiezen: wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemenere kennis, inzichten en vaardigheden naar de date- en relatiepraktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen. Pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met – en de ervaringen van – andere deelnemers veel herkenning en daardoor meerwaarde.

  Ik vind individuele coaching fijner, in groepen voel ik me niet zo thuis. Waarom zou ik dan toch een workshop doen?

  De interactie met anderen levert veel extra’s op. Bovendien kun je in de workshops een aantal dingen oefenen die 1-op-1 niet mogelijk zijn. Tenslotte kost het veel tijd (en dus geld) om alles wat in de workshop behandeld wordt individueel te behandelen. De coaching kun je het beste gebruiken voor de verdieping.

  Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, ben ik hier wel op mijn plaats?

  De meeste mensen in onze workshop zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

  Ik kom uit België, ben ik dan ook welkom?

  Wij hebben regelmatig deelnemers uit België in onze workshop. Dit vormt geen enkele belemmering. Voor de twee daagse workshop overnachten zij vaak in Nederland, in Utrecht zijn voldoende mogelijkheden te vinden. Betaling in onze webshop is ook mogelijk vanuit België.

  Hoe is de man-vrouw verdeling?

  Dit verschilt een beetje per workshop. Meestal zijn er iets meer vrouwen dan mannen, met uitzondering van de workshop “Leer flirten en contactleggen in één middag”, waar het aantal gelijk gehouden wordt. Belangrijk is dat je in de workshops zit om voor jezelf iets te leren, en niet om andere deelnemers te versieren. De man-vrouw verdeling maakt daarom in feite niet zoveel uit.

  Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

  Dat hangt ervan af hoe lang van tevoren je weer afzegt. Als je je opgeeft reserveren wij de plaats voor jou, dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld voor iemand anders. Wij houden daarnaast in de voorbereidingen rekening met een bepaald aantal mensen. Daarom hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot één dag van te voren regelen.

  Geef hier je reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved