Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.
data-title="Welke partner past bij mij? [online workshop] – Singlecoaching" data-viewtitle="Welke partner past bij mij? [online workshop]">

Welke partner past bij mij? [online workshop]

11 mrt | 19:00 - 22:15 | €79

In verband met de situatie rondom Corona kiezen we er voor deze workshop online te geven.

Hoe selecteer je de partner waarmee je echt gelukkig wordt?

Herken je dit? Telkens als je denkt de “ware” te pakken te hebben, kom je van een koude kermis thuis. Je prins(es) blijkt veranderd in een kikker… Hij of zij gaat toch niet echt voor je, of blijkt veel onverwachte minpunten te hebben. Die leuke nieuwe liefde blijkt na verloop van tijd erg afstandelijk, narcistisch, afhankelijk te zijn. Of blijkt veel irritante gewoontes, of sterker nog, enorme problemen te hebben. Je gaat op gevoel, passie en aantrekkingskracht af. Maar op de een of andere manier wordt je telkens naar de verkeerde toegetrokken. Kortom: een fijne duurzame relatie zit er weer niet in…

Beter alleen blijven dan een relatie met iemand met wie het niet werkt…

Door op deze manier te blijven selecteren krijg je niet die relatie met die leuke man of vrouw die jij graag wilt en die bij jou past. Je zoektocht naar de ware wordt er bepaald niet leuker op… Je vraagt je af of de leuke mannen of vrouwen op zijn, of dat je vrienden misschien toch gelijk hebben en je te kritisch bent. Je begint je zelfs af te vragen of je beter alleen kan blijven. Want elke keer die teleurstelling is steeds moeilijker te verdragen. Om moedeloos van te worden.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Door alleen op je gevoel af te gaan kom je telkens bij de verkeerde

Onderzoek laat zien dat ongeveer 40% van de mensen die alleen op zijn gevoel afgaat, telkens bij de verkeerde terechtkomt. Zij hebben er veel baat bij om op een andere manier te selecteren.. Door naast je hart ook je hoofd te gebruiken, kom je samen met het “juiste kompas” wél bij een partner terecht waarmee je echt gelukkig wordt!

Kortom:

 • Kom je telkens bij de verkeerde partner uit?
 • Weet je niet welk type man of vrouw jou wel gelukkig kan maken?
 • Wil je graag weten waarop jij een partner moet selecteren die bij jou past?
 • Wil jij ook niet langer alleen blijven en graag een fijne passende relatie?
 • Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat levert deze workshop over het selecteren van een partner jou op?

Deze workshop helpt je aan een manier om de juiste partner te selecteren. We kijken naar wat voor soort selectiecriteria er zijn, naar wat echt belangrijk voor je is in een relatie, en hoe je daarop kan gaan selecteren. Door op een nieuwe manier te bekijken wie bij je past, lukt het wel om de juiste man of vrouw te kiezen waarmee je echt gelukkig kan worden.

In deze workshop leer je:

 • van welke kenmerken bij een partner je echt gelukkig wordt in een relatie;
 • waarom je vaak de verkeerde kiest;
 • wat voor jou de belangrijkste selectiekenmerken zijn;
 • hoe je deze criteria in de praktijk gebruikt om de juiste partner te selecteren.

Met deze kennis en vaardigheden ben jij in staat de partner te selecteren waarmee je wél gelukkig wordt.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor iedereen die graag een leuke relatie wil en daarvoor zijn of haar zelfvertrouwen en aantrekkingskracht een boost wil geven. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor feedback hoe je dingen anders en beter kunt doen!

Praktische informatie

Data:       11 maart 2021

Locatie:  Je eigen plek

Prijs:       € 79,-

Tijden:    19.00 – 22.15 uur

Vragen?

Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.

Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26 042 038.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Gegevens

Datum:
11 mrt
Tijd:
19:00 - 22:15
Kosten:
€79

11 reacties op “Welke partner past bij mij? [online workshop]

 1. Een nuttige workshop werpt nieuw licht in de zoektocht naar een partner.
  Leuke interactie tussen de trainers en het wensenlijstje is verkleind.
  Dit vergroot uiteindelijk de mogelijkheid tot het vinden van nieuw geluk.

 2. Ruim een jaar geleden ben ik bij jullie geweest omdat ik vastliep in het dateproces. Ik heb toen jullie E-cursus over bindingsangst gevolgd en de cursusavond over welke partner bij je past. Ik heb daar ontzettend veel van geleerd. Na een dateproces van 4 maanden met een jonge vrouw wat maar niet wilde lukken, heb ik een ontzettend lieve en leuke meid ontmoet, Jessica. Sinds oktober 2018 zijn we begonnen met daten en sinds begin december hebben we een relatie. Hoewel het soms wel spannend is, hebben we het ontzettend leuk samen en leren we elkaar steeds meer kennen. Ook krijgen we steeds meer vertrouwen in elkaar en onze (nog prille) relatie.Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor de adviezen en lessen.

 3. Nuttige informatie en leuk om met de oefeningen aan de slag te gaan! Het is voor mij duidelijk geworden dat ik te kritisch ben en me op andere zaken moet richten in de keuze voor een partner. Bovendien heb ik nu een beter beeld van zaken die echt belangrijk zijn voor mij in een relatie. Dat neem ik mee!

 4. Erg leuke workshop. In een paar uur tijd worden er allerlei thema’s aangekaart, en ga je bij jezelf aan de slag in wat echt belangrijk voor je is in een relatie. Ik heb het meteen in praktijk kunnen brengen, en het heeft echt effect. Ik had deze workshop graag eerder gevolgd, het heeft me nu al veel gebracht. En het wordt op een hele luchtige manier gebracht – een aanrader dus!

 5. Leuke, speelse workshop, die meer inzicht geeft in het keuzeproces en die je met name leert dat je een partner beter kan selecteren op basis van je eigen relatiewaarden dan op basis van een lijst met kenmerken waaraan een partner moet voldoen.

 6. Deze mooie workshop heeft mij aangetoond dat de dingen waar ik eerst op selecteerde vaak oppervlakkig waren en ook nog eens de de poel van beschikbare singles heel erg uitdunt.
  Spelenderwijs werd ik naar een aantal waarden gedirigeerd die veel machtiger en nastrevenswaardiger zijn. En die waarden raken ook echt aan mij als persoon, en zorgen ervoor dat ik zeker weet dat ik selecteer op een partner die echt compatibel is met mij (dan moet ik uiteraard wel goed opletten tijdens het daten).
  Nu, een paar dagen na de workshop, merk ik dat ik totaal anders ben gaan kijken naar hoe ik selecteer, en dat is winst!

 7. Ik had de workshop over bindingsangst gevolgd en door een oefening daar kon ik ineens voelen wat degenen waar ik een relatie mee aanging voelden. Toen begon het te schuiven. Ik leefde altijd in de veronderstelling dat ik het wel machtig was: het vinden van de juiste. Nu ging me afvragen: waar ben ik eigenlijk naar op zoek? Eigenlijk weet je het wel: dat allemaal rationele eisen niet belangrijk zijn bij het kiezen. Maar in deze workshop voelde ik het ook voor het eerst. Ik ben in mijn vorige relatie altijd rationeel geweest, ik voel nu dat het anders moet!
  Ik vond de workshop erg leuk, Hans en Meinou doen het leuk en mooi. De opbouw en de onderbouwing is goed. En het waarom van de manier om te selecteren wordt heel helder (Ik ben een enorm waarom-mens dus heb dat wel nodig).

 8. Heel duidelijk! Ik denk dat te veel mensen er meteen vanuit gaan dan ze hun ware liefde hebben gevonden wanneer de eerste verliefdheid begint op te spelen. Ik ben benieuwd naar de workshop!

 9. Super leuke workshop met concrete informatie waar je echt wat aan hebt! De trainers hebben kennis van zaken en brengen dit met veel enthousiasme en humor over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved