Laden Evenementen

Hoe selecteer je de partner waarmee je echt gelukkig wordt?

Herken je dit? Telkens als je denkt de “ware” te pakken te hebben, kom je van een koude kermis thuis. Je prins(es) blijkt veranderd in een kikker… Hij of zij gaat toch niet echt voor je, of blijkt veel onverwachte minpunten te hebben. Die leuke nieuwe liefde blijkt na verloop van tijd erg afstandelijk, narcistisch, afhankelijk te zijn. Of blijkt veel irritante gewoontes, of sterker nog, enorme problemen te hebben. Je gaat op gevoel, passie en aantrekkingskracht af. Maar op de een of andere manier wordt je telkens naar de verkeerde toegetrokken. Kortom: een fijne duurzame relatie zit er weer niet in…

Beter alleen blijven dan een relatie met iemand met wie het niet werkt…

Door op deze manier te blijven selecteren krijg je niet die relatie met die leuke man of vrouw die jij graag wilt en die bij jou past. Je zoektocht naar de ware wordt er bepaald niet leuker op… Je vraagt je af of de leuke mannen of vrouwen op zijn, of dat je vrienden misschien toch gelijk hebben en je te kritisch bent. Je begint je zelfs af te vragen of je beter alleen kan blijven. Want elke keer die teleurstelling is steeds moeilijker te verdragen. Om moedeloos van te worden.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Door alleen op je gevoel af te gaan kom je telkens bij de verkeerde

Onderzoek laat zien dat ongeveer 40% van de mensen die alleen op zijn gevoel afgaat, telkens bij de verkeerde terechtkomt. Zij hebben er veel baat bij om op een andere manier te selecteren.. Door naast je hart ook je hoofd te gebruiken, kom je samen met het “juiste kompas” wél bij een partner terecht waarmee je echt gelukkig wordt!

Kortom:

 • Kom je telkens bij de verkeerde partner uit?
 • Weet je niet welk type man of vrouw jou wel gelukkig kan maken?
 • Wil je graag weten waarop jij een partner moet selecteren die bij jou past?
 • Wil jij ook niet langer alleen blijven en graag een fijne passende relatie?
 • Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat levert deze workshop over het selecteren van een partner jou op?

Deze workshop helpt je aan een manier om de juiste partner te selecteren. We kijken naar wat voor soort selectiecriteria er zijn, naar wat echt belangrijk voor je is in een relatie, en hoe je daarop kan gaan selecteren. Door op een nieuwe manier te bekijken wie bij je past, lukt het wel om de juiste man of vrouw te kiezen waarmee je echt gelukkig kan worden.

In deze workshop leer je:

 • van welke kenmerken bij een partner je echt gelukkig wordt in een relatie;
 • waarom je vaak de verkeerde kiest;
 • wat voor jou de belangrijkste selectiekenmerken zijn;
 • hoe je deze criteria in de praktijk gebruikt om de juiste partner te selecteren.

Met deze kennis en vaardigheden ben jij in staat de partner te selecteren waarmee je wél gelukkig wordt.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor iedereen die graag een leuke relatie wil en daarvoor zijn of haar zelfvertrouwen en aantrekkingskracht een boost wil geven. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor feedback hoe je dingen anders en beter kunt doen!

Praktische informatie

Datum:   26 maart 2020

Locatie:   Lange Lauwerstraat 69-71, Utrecht

Prijs:        € 79,-

Tijden:     19.00 – 22.15 uur

Vragen?

Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26 042 038.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

3 Comments

 1. Ingrid 28/05/2019 at 18:35 - Reply

  Hans en Meinou zorgen voor een open en relaxte sfeer. Dat zorgt voor open reacties bij ons, cursisten. Fijn dat de groep ook een mooie mix was van man/vrouw en uiteenlopende leeftijden. Als je nooit goed hebt meegekregen waar je op moet letten bij het aangaan van een relatie lost deze workshop dat voor je op.
  Met duidelijke info, oefeningen, andermans ervaringen en een naslagwerkje ben ik tevreden naar huis gegaan.

 2. Marieke 02/12/2018 at 13:48 - Reply

  Erg leuke workshop. In een paar uur tijd worden er allerlei thema’s aangekaart, en ga je bij jezelf aan de slag in wat echt belangrijk voor je is in een relatie. Ik heb het meteen in praktijk kunnen brengen, en het heeft echt effect. Ik had deze workshop graag eerder gevolgd, het heeft me nu al veel gebracht. En het wordt op een hele luchtige manier gebracht – een aanrader dus!

 3. Celine 21/11/2018 at 13:45 - Reply

  Nuttige informatie en leuk om met de oefeningen aan de slag te gaan! Het is voor mij duidelijk geworden dat ik te kritisch ben en me op andere zaken moet richten in de keuze voor een partner. Bovendien heb ik nu een beter beeld van zaken die echt belangrijk zijn voor mij in een relatie. Dat neem ik mee!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.