Laden Evenementen

Transformeer in één middag naar femme fatale of womanizer

Als je graag een nieuwe relatie wilt, zijn flirten en contactleggen zeer belangrijke vaardigheden. Het spreekt immers vanzelf dat hoe meer contacten je legt, hoe groter de kans is dat daar iemand tussen zit met wie je een leuke relatie kan aangaan. En als je in staat bent om te flirten en dus te laten zien dat je meer dan normale interesse hebt (zonder dat je daarbij ogenblikkelijk afgewezen wordt), vergroot je die kans nog een stuk meer.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Maar …

 • Denk je dat je niet kan flirten of flirten niets voor jou is?
 • Ben je over het algemeen prima in staat een gesprek te voeren, maar blijf je meestal hangen bij de voor jou vertrouwde mensen?
 • Ben je te verlegen, terughoudend, afstandelijk of onzeker om zomaar contact te leggen met iemand die je niet kent?
 • Denk jij dat je gewoon geen leuke partners tegenkomt (maar maak je in werkelijkheid maar weinig contact met nieuwe mensen)?
 • Heb je geen flauw idee hoe je kan laten zien dat je (meer dan normale) interesse hebt in de ander?
 • Leg jij wel leuk contact, maar zien zij in wie jij geïnteresseerd bent je niet als potentiële partner?
 • Of vind jij het gewoon leuk om je vaardigheden in het flirten verder aan te scherpen?

Dan is deze flirtworkshop iets voor jou! In deze workshop gaan we op speelse wijze aan de gang met flirten en contactleggen. Het uitgangspunt is: Niet praten, maar doen! Na 4 uur weet je niet alleen hóe je moet flirten, maar heb je ook ervaren dat je echt plezier kan beleven aan het flirten en het leggen van contact!

Lees het artikel Het geheim van een goede flirt in de Cosmopolitan van september 2015.
Trainer Meinou Lambeck van Singlecoaching.nl heeft hieraan meegewerkt.

Inhoud flirtworkshop

Flirten en contactleggen gaat makkelijker als je voldoende zelfvertrouwen hebt. Daarom zorgen we dat je vaardigheden aanleert om succeservaringen te creëren, waardoor dat zelfvertrouwen en de lef vanzelf komen. We gaan in deze workshop ervaren hoe het is om een ware flirt te zijn en hoe je anderen met jouw charmes kan veroveren. We leren je flirtsignalen geven en herkennen, contact te maken en verdere interesse te tonen op een speelse, gemakkelijke wijze. Vier uur lang geven we handvatten en doen we allerlei oefeningen om jou (met name de nonverbale!) kneepjes van het vak te leren. In deze workshop wordt niet alleen veel geflirt maar vooral ook veel gelachen!

Wat levert deze flirtworkshop jou op?

In deze workshop leer je:

 • flirtsignalen te geven én te herkennen
 • plezier te hebben in het flirten
 • gemakkelijk het eerste contact te leggen, met wie dan ook
 • de ander met meer zelfvertrouwen te benaderen
 • de angst én de kans om afgewezen te worden te verminderen
 • te zorgen dat het andere geslacht je niet alleen als een platonische vriend(in) ziet

‘Deed het pijn toen je uit de hemel viel?’ Iedereen kent de standaard openingszinnen. Sommige zijn zo slecht dat ze verboden zouden moeten zijn. Zijn er dan toch zinnen die wel werken? Verslaggever Matthijs test het uit. Singlecoach Meinou geeft advies.

Voor wie is deze flirtworkshop bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren flirten en contactleggen. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn om te gaan uitproberen en doen, en af en toe om jezelf te lachen!

Praktische informatie

Datum:     Vrijdag 11 oktober | vrijdag 6 december

Tijden:      13.30 – 17.30 uur

Locatie:    ‘t Pakhuis, Bankastraat 116, 3531 HH Utrecht

Kosten:     € 69,-

Vragen:
Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
Inhoudelijke vragen? Mail/bel Meinou: meinou.lambeck@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 26 042 038.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

2 Comments

 1. Gea 16/07/2019 at 08:03 - Reply

  het was een super leerzame en verhelderende workshop met een leuke groep mensen. Alle aspecten van het flirten worden door coach Meinou heel duidelijk uitgelegd en dan moet je zelf aan de slag om het uit te voeren. Eerst is dat best wel ff een dingetje maar als je het dan ook hebt gedaan valt het best mee en geeft het je heel veel zelfvertrouwen. Zeker ook een aanrader deze workshop voor mensen die wat onzeker zijn in het benaderen/aanspreken van andere mensen.

 2. Arjan 15/07/2019 at 06:09 - Reply

  Ik vond het een verhelderende workshop. Het gaf mij een beter inzicht hoe een eerste contact verloopt. Het non-verbale deel tijdens gesprek, en het zoeken naar gedeelde interesses is mij bij gebleven.

  De persoonlijke tio van de coach Meinou om een gedeelde interesse te vieren en niet neer te halen omdat het niet 100% identiek is, was nuttig en goed.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.