Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.
data-title="Workshop “Vergroot je succes met online dating” [Online workshop] – Singlecoaching" data-viewtitle="Workshop “Vergroot je succes met online dating” [Online workshop]">

Workshop “Vergroot je succes met online dating” [Online workshop]

12 feb | 13:30 - 17:30 | €69

In verband met de situatie rondom Corona kiezen we er voor deze workshop online te geven.

Ontdek hoe je sneller leukere dates krijgt via datingsites en datingapps

Gemiddeld ben je 36 uur bezig met swipen en appen voordat je een date hebt. Als je heel graag wilt, niet te kritisch bent en heel hard werkt kost het 280 uur totdat je via Tinder een relatie hebt, zo blijkt uit onderzoek. Bij datingsites is het niet veel anders. Kan dat niet sneller en met minder frustraties? Ja, dat kan!

Een relatie via een dating app of dating site is zeker mogelijk. Volgens het CBS heeft al meer dan 13% van alle stellen die samenwonen elkaar via internet gevonden. Zij pakten het op de goede manier aan. Wil jij meer weten over hoe ook jij internetdaten succesvol kan aanpakken? In veel minder tijd en zonder al die frustraties?  In deze workshop geven we een helder beeld van de “do’s” en “don’ts” en gaan we ook meteen aan de slag met een profiel.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Kortom:

 • Wil jij veel minder tijd kwijt zijn aan swipen, zoeken, mailen en appen voordat je een date hebt?
 • Wil je minder frustraties doordat anderen niet op jou reageren of afhaken?
 • Wil je meer leuke dates via online dating?
 • Wil jij af van die vele dates die telkens op niets uitlopen omdat de ander niet bij je past?
 • Wil jij graag een fijne relatie?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Ineke: als iemand twijfels heeft over online daten, dan zou ik zeggen: begin eerst eens met deze workshop, voordat je überhaupt op zo’n datingsite of dating app gaat.

Inhoud workshop Internetdaten

Online daten gaat veel beter als je precies weet wat wél en wat niet werkt. In deze workshop gaan we aan de slag met alles wat belangrijk is om via internet en datingapps in korte tijd passende dates te krijgen. Het uitgangspunt is: niet te veel praten, maar vooral lekker praktisch bezig met je foto’s en je profiel! Daarna kun je thuis direct aan de slag en wie weet heb je dezelfde avond nog een leuke date! In deze workshop wordt niet alleen veel geleerd, maar vooral ook veel gedeeld en gelachen!

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Trainer Meinou Lambeck van Singlecoaching.nl over internetdaten in Vitaya Magazine

In deze workshop leer je:

 • welke datingsites en apps het beste bij jou passen;
 • aan welke eisen foto’s en een profiel moeten voldoen;
 • wat de belangrijkste criteria zijn voor een profiel dat werkt;
 • bij welk type mannen/vrouwen je on-line een goede kans maakt en bij welke niet;
 • hoe je op een profiel moet reageren om de kans zo groot mogelijk te maken dat je een reactie terug krijgt;
 • hoe je van appen en mailen snel naar een date komt;
 • hoe je omgaat met teleurstellingen en dips;
 • hoe je met een eerste date omgaat die on-line tot stand gekomen is.

We gaan tijdens de workshop ook echt aan de slag met het (her)schrijven van jouw profiel en de selectie van passende foto’s.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor iedereen die effectiever wil leren daten via internet of datingapps. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor feedback hoe je dingen anders en beter kunt doen!

Ineke: het was een fijne middag. De trainers zijn open en geven de deelnemers het gevoel dat je welkom bent.

Praktische informatie

Datum:      vrijdag 12 februari 2021

Locatie:     online workshop

Prijs:          € 69,-

Tijden:       13.30 – 17.30 uur

Vragen?

Praktische vragen? Mail Lieke: lieke@singlecoaching.nl.
Inhoudelijke vragen? Mail/bel Hans: hans.gierkink@singlecoaching.nl/ tel. 06 – 13 666 593.

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE WORKSHOP

Gegevens

Datum:
12 feb
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€69

7 reacties op “Workshop “Vergroot je succes met online dating” [Online workshop]

 1. Ik dacht dat ik heus wel wist hoe ik online moest daten, maar omdat het toch een drempel voor me was om me weer te begeven op datingsites besloot ik de workshop te volgen. En wat heb ik veel geleerd! Achteraf gezien had ik nog best veel ideeën die helemaal niet bleken te kloppen, bijvoorbeeld over het terugschrijven van mensen die op mij reageren. Ook heb ik van de workshop geleerd om realistischer te zijn. Dat betekent ook enkele romantische beelden die doorgeprikt werden, maar het voorkomt een hoop teleurstellingen. Ik sta er daardoor sterker in.
  Tevens zeer goede tips over het schrijven van een profiel tekst. Echt een aanrader deze cursus, ook al denk je: ik weet het wel allemaal. Ik denk dat de workshop je dan echt verrast!

 2. Altijd leuk en leerzaam die workshops van Singlecoaching! Deze dus ook weer! We zaten met een knus en gezellig groepje online daters tussen de 30 en 50 jaar. Ik vond het werkelijk een openbaring om te weten te komen dat ik tot nu toe altijd de verkeerde foto’s uitzocht voor mijn dateprofiel. Het gaf mij een zeer plausibele verklaring waarom ik tot nu toe veelal voor mij verkeerde typen vrouwen aantrok. Ik vond het ook interessant om te horen dat Hans en de cursisten vonden dat ik online best wel mag reageren op vrouwen die wat hoger op de schaal van aantrekkelijkheid zitten, aangezien ik mijn eigen aantrekkelijkheid tot nu toe te bescheiden beoordeelde en daardoor reageerde op vrouwen ‘beneden mijn league’. Erg prettig ook dat we een uitgebreide reader meekregen met alle behandelde theorie over online daten. Deze reader kan ik nu mooi gebruiken als naslagwerk bij het verder optimaliseren van mijn dateprofiel. Enig minpuntje vond ik het strakke tijdschema. En ondanks dat de workshop maar liefst 4 uur duurde, had ik het prettig gevonden als er nog een uurtje aan was vastgeplakt. Die 4 uren vlogen namelijk voorbij!

 3. Een fijne laagdrempelige workshop waarbij je profiteert van kennis die je in je eentje niet zo snel vergaart. In het lesmateriaal, maar ook via de mening/verhalen van andere cursisten.
  Wat mij betreft een aanrader!

 4. Voor mij was het een hoge drempel om met internet daten te beginnen. Ik had geen idee wat ik in mijn profiel moest zetten. Ook was ik bang wat er op me af zou komen als ik mijn profiel eenmaal online had gezet.
  Ik heb deze workshop gekozen omdat ik valkuilen wilde vermijden. Het scheelt een hoop energie om niet eerst tegen van alles aan te lopen (bijv met mannen af te spreken die alleen op seks uit zijn). Ik dacht toen ik de workshop tegen kwam: Ik doe het nu meteen, want anders blijk ik nadenken en doe ik het nooit.

  Wat voor mij een eye-opener was is dat je niet alleen moet kijken naar welke mannen je aantrekkelijk vindt, maar ook of die ongeveer dezelfde “aantrekkelijkheidsfactor” hebben als jijzelf. Als je op te mooie mannen reageert, krijg je weinig reacties terug en raak je alleen maar gefrustreerd. Ook heb ik bijvoorbeeld geleerd welke foto’s ik erop kan zetten en hoe ik mijn profiel persoonlijker kan maken.

  Ik vond de workshop gezellig en informatief. In de grote groep hing een goede sfeer, maar ook de persoonlijke verhalen van anderen die we in de subgroepjes uitwisselden waren erg waardevol!

 5. Ik ben weduwe geworden drie jaar geleden en wilde eigenlijk wel weer een nieuwe relatie. Maar met alles wat je doet op internet moet je natuurlijk weer een profiel maken. Ik kwam jullie workshop op internet tegen en toen dacht ik: ik doe het. Ik vond de prijs prima. Dus ik ben gewoon niet verder gaan zoeken. Zo simpel. Ik vond het niet spannend of eng om te komen. Ik dacht: ik betaal ervoor, ga naar binnen en als het niet bevalt dan ga ik weer. Zo simpel is het.

  Het belangrijkste dat ik geleerd heb is hoe belangrijk je foto is voor het succes van je internet dating activiteiten. De foto is heel bepalend. Ik heb ook heel veel handvaten gekregen om een profiel te schrijven. Het verschil tussen een goed en slecht profiel werd heel duidelijk toen we een aantal profielen op een site gingen bekijken aan de hand van onze nieuwe inzichten.

  Het was een fijne middag. De trainers zijn open en geven de deelnemers het gevoel dat je welkom bent. Samen in een kring zitten en over onderwerpen praten en uitwisselen is prettig. Ik heb heel veel aan die vier uur gehad, maar ik had wel gehoopt dat mijn profiel al afwas. Van mij had de workshop daarom wel iets langer mogen zijn.

  Ik heb een hele goeie vriendin die al een tijdje aan het daten is. Door jullie tips op deze workshop zie ik nu wat zij allemaal fout gedaan heeft. Ik zou haar deze workshop zeker aanbevelen. Als iemand twijfels heeft over online daten, dan zou ik zeggen: begin eerst eens met deze workshop, voordat je überhaupt op zo’n datingsite of dating app gaat.

  Ineke

 6. Ik heb mijn nieuwe profiel nu enkele dagen op e-matching gezet en de reacties zijn verbluffend. Wat te denken van deze:

  Dag Edwin, Waar was je dan de hele tijd?
  Je bent echt de eerste die mij, voor de volle 100% aanspreekt!
  Wat een genot om iets anders te voelen dan: mmmm….tja, zucht, jammer, wat erg!
  Dit zal zeker ook met mijzelf te maken hebben, maar ik sta toch enigszins anders in het leven dan de doorsnee mens.
  Je maakt mij nieuwsgierig!

  Haar ga ik zondag aanstaande ontmoeten.

  En een andere: wow, wat een mooi profiel. Spreekt me erg aan.

  Ik wil dit graag met jullie delen omdat jullie aan de basis staan van het schrijven van een geheel ander soort profiel. En dan te bedenken dat ik nog niet eens de beste foto’s heb.
  Dan wordt het helemaal feest!!
  Dank!

 7. Ik aarzelde om weer online te gaan met een datingprofiel – al die afwijzigingen… Heb nu geleerd dat a) je deze manier van daten moet zien als een spel, b) internetdating een kwestie is van de wet van de grote getallen en c) dat je er zeker wat aan kunt doen om een goed profiel te plaatsen maar ook om goede profielen te selecteren. Ben meteen mijn profiel gaan herschrijven en ga sowieso investeren in goede (= duidelijke, levensechte) foto’s. En dan weer met nieuwe moed (en niet te hooggespannen verwachtingen) het net op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved