Yvonne saboteerde zichzelf

Waar liep je vast in het verleden bij het vinden/vasthouden van een relatie?

Op zelfsabotage. Ik wilde heel graag een fijne relatie, maar als ik die dan eenmaal had verdween die leuke zelfstandige vrouw met een druk eigen leven achter een muurtje van pleasen en claimen.

Waarom ben je naar de singlecoach gegaan?
Omdat ik mijn gedrag kon koppelen aan patronen van vroeger. Als ik inderdaad die liefdevolle, stabiele relatie wilde waarin ruimte zou zijn voor mijn eigen dingen had ik iets op te lossen.

Waarom ging je met Meinou in zee?
Omdat haar open, vlotte houding me aansprak.

Waar heb je aan gewerkt bij jezelf? Wat is er veranderd? Hoe was het toen je begon, hoe is het nu?
De patronen van vroeger en mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde. Voordat ik begon koos ik voor veilige opties die me soms een relatie opleverden, maar nooit voldoende potentie hadden om uit te groeien tot de stabiele, langdurige relatie die ik graag zou willen. Nu durf ik te kiezen voor iemand die bij mij past.

Hoe heb je het coachingstraject (coaching, trainingen en online deel) ervaren?
Als concreet en doelgericht.

Heb je een relatie? Hoe gaat het nu? Wat is het verschil met eerdere relaties?
Ik heb nu een hele fijne, gelijkwaardige relatie waar we beiden in vergelijkbare mate in investeren. In vorige relaties was ik degene die hard ging werken om de relatie te laten slagen.

Wat zorgde voor de omslag dat het opeens wel lukte om de juiste vrouw/man te vinden? Wat is het belangrijkste wat je anders gedaan hebt dan voorheen?
Het duidelijk hebben van mijn relatiewaarden was echt een keerpunt. Het leuke is dat ik deze aanpak maar 1 keer heb hoeven proberen, het was gelijk raak. Inmiddels zijn we een half jaar samen en voelt het zo goed dat we plannen hebben om samen te gaan wonen.

Hebben de dingen die je veranderd hebt je ook nog in andere situaties wat opgeleverd dan alleen in je relatie?
Ik ben me zekerder gaan voelen en durf meer vast te houden aan dingen die voor mij persoonlijk belangrijk zijn zonder mezelf weg te cijferen.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved