Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop “Dansend naar een nieuwe relatie”

14 apr | 19:30 21 apr | 23:00

Ontdek in twee avonden de belangrijkste aandachtspunten voor het aangaan van een nieuwe relatie (nu voor de introductieprijs van € 59,-)

November 2022 beoordeeld met het cijfer 8,6

Lekker dansen zonder pasjes, samen plezier hebben, andere singles leren kennen en ook nog veel ontdekken over het aangaan van een relatie. Dat kan in deze dansworkshop.

Wat ga je ervaren?

In twee avonden ervaar je via diverse dansoefeningen wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor het aangaan van een fijne liefdesrelatie. Daardoor heb je fijnere dates en kom je gemakkelijker van het daten in een relatie terecht. Je gaat o.a. ervaren:

  • Hoe je gemakkelijk een klik kunt krijgen;
  • Wat je kunt doen om echte verbinding te maken;
  • Op welke wijze je meer zelfvertrouwen uit kunt stralen;
  • Hoe je beter met onzekerheid en angst om kunt gaan;
  • Wat je echter en authentieker maakt bij een date;
  • Wat je kunt doen als je in een patroon van aantrekken en afstoten terecht komt;
  • Wat de kracht is van oogcontact.

Danservaring niet nodig

Ook als je geen danservaring hebt of van jezelf vindt dat je niet kunt dansen is dit je kans. Je hoeft namelijk helemaal niet te kunnen dansen om mee te doen. Maar ook ervaren dansers kunnen hun ei kwijt. Leren en ervaren staat voorop!

We werken niet met danspasjes. De trainers laten telkens een dansoefening zien die je op je eigen wijze kunt invullen.

Waarom dansen zo goed werkt om relatievaardigheden te leren?

Door te dansen ben je met je lijf bezig. Je gaat daardoor meer voelen en ervaren. Bij het daten en het aangaan van een relatie gaat het ook heel veel over ervaren en omgaan met gevoelens. Verbinding, plezier en zelfvertrouwen bijvoorbeeld, ervaar je allemaal via je gevoel. Maar ook de spanning die je voelt als je op iemand af wilt stappen is een gevoel. Via dansoefeningen kun je gemakkelijker leren deze gevoelens en ervaringen te sturen.

Door actief met dans en oefeningen op muziek bezig te zijn, krijgt het ‘kritische, kakelende, beperkende en ondermijnende hoofd’ veel minder kans. Daardoor openen zich nieuwe mogelijkheden om te leren. De nadruk ligt bij deze workshop dan ook niet op kennisoverdracht, maar juist op ervaringsleren. Hierdoor verankeren deze leerervaringen in je lijf en kun je ze gemakkelijker toepassen in je datingpraktijk.

Opbouw van de avonden

De inloop is van 19.15 tot 19.30. Om 19.30 starten we met de dansworkshop. Deze duurt ongeveer tot 21.30. Na de workshop draaien we nog lekkere gevarieerde muziek en kun je tot 23.00 lekker vrij dansen. Of onder het genot van een drankje nader met de andere deelnemers kennismaken en ervaringen uitwisselen.

Voor wie is dansworkshop bedoeld?

Als je meer wilt leren en ervaren over wat belangrijk is bij het daten en aangaan van een relatie, dan is deze workshop iets voor jou. Man, vrouw, oud of jong, iedereen is welkom. Wel moet je bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken en open te staan voor nieuwe ervaringen en inzichten.

Praktische informatie

Data: vrijdagavond 14 april en vrijdagavond 21 april 2023
Tijden: 19.30 – 23.00 uur (workshop tot 21.30)
Locatie:  Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoetermeer (Nog geen 5 minuten lopen van station Zoetermeer. Voldoende gratis parkeren.)
Kosten voor beide avonden samen: Introductieprijs, van € 95,- voor € 59,-

Vragen:
Heb je vragen? Mail ons op team@singlecoaching.nl of bel 06- 2033 8405

Gegevens

Begin:
14 apr | 19:30
Einde:
21 apr | 23:00
Kosten:
€59
Evenement Categorieën:
,

Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoetermeer (nog geen 5 minuten lopen van station Zoetermeer). Voldoende gratis parkeren.

Eleanor Rooseveltlaan 25
Zoekermeer, Nederland 2719 AB
+ Google Maps

Veel gestelde vragen

Ik ben bang dat ik in zo’n workshop tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

Nee, onze doelgroep bestaat uit over het algemeen uit hoger opgeleide, sociaal vaardige singles die goed op zichzelf kunnen reflecteren. Deze vind je ook in onze workshops.

Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Ben ik dan wel op mijn plaats in een workshop?

Alle deelnemers hebben een eigen persoonlijk verhaal. De sfeer in onze groepen is veilig, desalniettemin ben je vrij om wel of niet te delen wat je zelf wilt. Je zit er voor jezelf en leert ook veel door alleen te luisteren, te ervaren en door de verhalen van anderen.

Ik weet al veel van dit onderwerp en heb er al veel over gelezen. Voegt een workshop dan nog wel toe?

Veel mensen hebben zich al verdiept in het onderwerp voordat ze naar de workshop komen. Door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen, of anderszins. De workshops bieden desondanks veel meerwaarde omdat we een praktische benadering kiezen: wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemenere kennis, inzichten en vaardigheden naar de date- en relatiepraktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen. Pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met – en de ervaringen van – andere deelnemers veel herkenning en daardoor meerwaarde.

Ik vind individuele coaching fijner, in groepen voel ik me niet zo thuis. Waarom zou ik dan toch een workshop doen?

De interactie met anderen levert veel extra’s op. Bovendien kun je in de workshops een aantal dingen oefenen die 1-op-1 niet mogelijk zijn. Tenslotte kost het veel tijd (en dus geld) om alles wat in de workshop behandeld wordt individueel te behandelen. De coaching kun je het beste gebruiken voor de verdieping.

Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, ben ik hier wel op mijn plaats?

De meeste mensen in onze workshop zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

Ik kom uit België, ben ik dan ook welkom?

Wij hebben regelmatig deelnemers uit België in onze workshop. Dit vormt geen enkele belemmering. Voor de twee daagse workshop overnachten zij vaak in Nederland, in Utrecht zijn voldoende mogelijkheden te vinden. Betaling in onze webshop is ook mogelijk vanuit België.

Hoe is de man-vrouw verdeling?

Dit verschilt een beetje per workshop. Meestal zijn er iets meer vrouwen dan mannen. Bij de workshops “Leer flirten en contactleggen in één middag” en “Dansend naar een nieuwe relatie” streven we naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

Dat hangt ervan af hoe lang van tevoren je weer afzegt. Als je je opgeeft reserveren wij de plaats voor jou, dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld voor iemand anders. Wij houden daarnaast in de voorbereidingen rekening met een bepaald aantal mensen. Daarom hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot één dag van te voren regelen.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved