Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Preau Verdiepingsweek 14 t/m 21 sept 2024

14 sep | 17:00 21 sep | 10:00

Deze vakantie is speciaal voor eerdere deelnemers van de Preau-vakantie of coachingsprogramma’s, die verdere verdieping zoeken. 

Heb jij eerder de Preau-vakantie week van Singlecoaching gedaan of een coachingsprogramma gevolgd, maar nog niet de relatie die jij wilt? Heb je behoefte aan verdere verdieping van de kennis, inzichten en vaardigheden die jij al hebt opgedaan? Of heb je na een teleurstelling een steuntje in de rug nodig om weer de motivatie te vinden op je weg naar de liefde? Dan is deze week wat voor jou! 

Mieke, deelneemster van Preau 2023:

Wat een geweldige week! En wat een leuke groep mensen om dit avontuur samen mee aan te gaan. Ik heb gelachen, gehuild, gedanst en nagedacht over hoe ik mij verbind met anderen en over hetgeen voor mij belangrijk is in een relatie. Het eten op Preau was heerlijk en de omgeving is lieflijk, de tent was in de avond lekker koel om in te slapen. Kortom, een zalige plek om een week vakantie te vieren. Bovendien, last but not least, zijn Meinou en Hans fantastische coaches die ons zorgzaam en professioneel begeleidden om deze innerlijke tocht te kunnen maken en het stof diepgaand te doen opwaaien. Verfrissend. Niets dan lof.

Over deze vakantie

Heb jij ook zin om samen met andere deelnemers een relaxte vakantie in Frankrijk te combineren met het opdoen van verdere inzichten over hoe jij een duurzame en vervullende relatie kan opbouwen? Wil jij die laatste belemmeringen overwinnen, door net een stapje dieper te gaan?  Maar vind je het fijn om dat in een inspirerende omgeving te doen, met mooie natuur, heerlijk eten en gezellige mensen? Schrijf je dan snel in voor deze week in september op landgoed Preau. 

Dus:

 • Merk je dat je nog belemmeringen voelt om vrij en ontspannen een relatie in te stappen? 
 • Merk je dat je wel dates krijgt, maar dat dat niet verder komt? 
 • Was je op het goede pad, maar ben je uit het veld geslagen door één of meer teleurstellende ervaringen? 
 • Merk je dat je je bindingsangst of verlatingsangst nog niet helemaal onder controle  hebt? 
 • Ben je je vertrouwen verloren dat er nog een leuke partner voor jou rondloopt? 
 • Is het starten van daten of een relatie niet meer leuk omdat je vertrouwen in jezelf minder is geworden?
 • Wil je oude kennis en vaardigheden weer ophalen en daarnaast nieuwe inspiratie opdoen voor een relatie? 

Dan ben je helemaal op het juiste adres. In deze week verdiepen we de al door jou opgedane kennis, vergroten we je inzichten, doen we veel ervaringsoefeningen en gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie. Naast de groepssessies ontvang je ook een persoonlijk coachingsgesprek. 

Goed om te weten: voorafgaand aan de definitieve deelname houden we een telefonische intake om te kijken of de week echt bij jou aansluit. 

Wat levert deze vakantie jou op

In deze vakantieweek gaan we in op:

 • Wat jou nog belemmert om een vervullende en duurzame relatie aan te gaan;
 • Hoe je bindingsangst en verlatingsangst in de praktijk (verder) kan overwinnen;
 • Hoe je jezelf weer kan motiveren na eerdere teleurstellingen;
 • Hoe je zelfvertrouwen en aantrekkingskracht verder kan opbouwen;
 • Hoe je beter in contact komt met je eigen gevoel en behoeftes;
 • Hoe je je dates positiever kan laten verlopen en meer verbinding creëert;
 • hoe je je stevigheid in dates en relaties na deze week duurzaam opbouwt.

We werken deels met vaste programma-onderdelen, maar hebben ook veel ruimte om in te gaan op individuele knelpunten en vragen.

Voor wie is deze week bedoeld

Deze week is speciaal bedoeld voor eerdere deelnemers van de Preau-vakantie of het coachingsprogramma, maar die de liefde nog niet hebben gevonden. Heb je wel dates, maar lopen die nog niet uit op een relatie? Of ben je tijdelijk gestopt met daten omdat je steeds teleurgesteld raakte? Of heb je een tijdelijke relatie gehad, maar is die toch weer gestopt? Dan is deze week wat voor jou.

Ook ben je zeker welkom als je de behoefte hebt aan verdere verdieping van je kennis, inzichten en vaardigheden om je nieuwe relatie nog mooier te maken.

Leeftijd is onbelangrijk, puur ter indicatie: de meeste deelnemers zijn tussen de 30-60 jr.

Goed om te weten: voorafgaand aan de definitieve deelname houden we een telefonische intake om te kijken of de week echt bij jou aansluit.

Hoe ziet het programma eruit

In de ochtend heb je een groepssessie van 3u. In de middagen hebben we een wisselend programma. Soms heb je eind van de dag een gezamenlijk programma van 2u, maar er is ook mogelijkheid tot een individueel coachingsgesprek. Tenslotte is er natuurlijk ook ruimte om lekker te zwemmen, wandelen, een dorpje te verkennen of helemaal niets te doen, en zorgen we dat er ook vrije middagen zijn. 

Alle maaltijden worden verzorgd door het fantastische kookteam van Preau. En ook ’s avonds zijn er regelmatig nog leuke activiteiten, zoals een dans- of spelletjesavond. Kortom, het heerlijke vakantiegevoel is een belangrijk onderdeel van deze week. 

Trainers

De week wordt begeleid door ervaren singlecoaches Hans Gierkink  en Meinou Lambeck.

Locatie

Vanaf Breda is het 650 km naar Préau in Frankrijk. Klik hier voor de routebeschrijving

Vervoersmogelijkheden

Al jaren komen velen carpoolend naar de locaties van de Singlecoachingvakantie. Wij zorgen dat er bemiddeld wordt tussen rijders en lifters. Klik hier als je graag met iemand mee wilt rijden of zelf meerijders zoekt.

Prijzen workshopgedeelte

De bijdrage voor het workshopgedeelte van deze Preau Verdiepingsweek is €565,-. Hier komt de bijdrage voor de hieronder gekozen accommodatie van Préau (inclusief volpension) nog bij. Zie hieronder voor de prijzen van de accommodatie.

Accomodatie voor deze singlevakantie

Deze singlevakantie wordt samen met Préau in Frankrijk georganiseerd. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulissenlandschap. Préau heeft diverse mogelijkheden om te verblijven. Maak je keuze. De hieronder genoemde prijzen voor het verblijf zijn per persoon, per week, volpension. 6 kamers in het landhuis. De gasten in het landhuis delen een ruime gezamenlijke badkamer.

Prijzen accommodatie

De kamers in het landhuis of in de gîte zijn gewild en vaak snel volgeboekt, dus wees er snel bij! Er zijn daarnaast luxe hoteltenten aanwezig en is mogelijkheid om te kamperen in een basic tent of je eigen tent of camper/caravan. Hieronder vindt je de verschillende mogelijkheden:

Kamers in de gîte op de oostweide met eigen sanitair. 1-persoonskamer € 920,-, 2-persoonskamer € 790,- p.p.

Kamers  in het landhuis met gedeeld sanitair: 1-persoonskamer € 800,-. 2-persoonskamer € 670,- p.p. 3-persoonskamer € 610,- p.p.

Beperkt aantal staplaatsen voor een eigen tent. Het is mogelijk om te komen met een eigen kleine tent (geen bungalowtent) op de (stilte)camping. Voor een plek op één van de kampeerplekken (max. 10 plekken) of een plek voor je eigen camper of caravan (max. 5 plekken), betaal je € 520,- p.p. voor de hele week. Mocht je geen eigen tent hebben dan is het mogelijk om een tent te huren voor een meerprijs (prijs op aanvraag).

Annuleren als je een relatie krijgt 

Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze singlevakantie tot 15 augustus annuleren. Je krijgt dan al je geld terug minus € 30,- administratiekosten.

Meer weten?

Mail ons op team@singlecoaching.nl of bel 06- 2033 8405 of neem contact op met Hans of Meinou.

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze singlevakanties

Luister naar onderstaande ervaringen van eerdere deelnemers aan onze vakantie.

Patricia

Erwin

Saskia

Sonja

Suzan

Johan

Frank

Gegevens

Begin:
14 sep | 17:00
Einde:
21 sep | 10:00
Kosten:
Excl. locatie: €565

Preau

l'Huy Préau
Chatin, 58120 Frankrijk
Bekijk de site van Locatie

Veel gestelde vragen

Ik ben bang dat ik in zo’n workshop tussen allemaal losers en nerds terecht kom, klopt dat?

Nee, onze doelgroep bestaat uit over het algemeen uit hoger opgeleide, sociaal vaardige singles die goed op zichzelf kunnen reflecteren. Deze vind je ook in onze workshops.

Mijn verhaal is heel persoonlijk. Dat wil ik niet delen in een groep. Ben ik dan wel op mijn plaats in een workshop?

Alle deelnemers hebben een eigen persoonlijk verhaal. De sfeer in onze groepen is veilig, desalniettemin ben je vrij om wel of niet te delen wat je zelf wilt. Je zit er voor jezelf en leert ook veel door alleen te luisteren, te ervaren en door de verhalen van anderen.

Ik weet al veel van dit onderwerp en heb er al veel over gelezen. Voegt een workshop dan nog wel toe?

Veel mensen hebben zich al verdiept in het onderwerp voordat ze naar de workshop komen. Door er veel over te lezen, door eerdere begeleiding, doordat zij zelf iets in de hulpverlening doen, of anderszins. De workshops bieden desondanks veel meerwaarde omdat we een praktische benadering kiezen: wij hebben veel ervaring in het vertalen van algemenere kennis, inzichten en vaardigheden naar de date- en relatiepraktijk. Daarnaast ligt de meerwaarde in het ervaren in onze oefeningen. Pas door het te ervaren kan er echt iets veranderen. Tenslotte biedt de interactie met – en de ervaringen van – andere deelnemers veel herkenning en daardoor meerwaarde.

Ik vind individuele coaching fijner, in groepen voel ik me niet zo thuis. Waarom zou ik dan toch een workshop doen?

De interactie met anderen levert veel extra’s op. Bovendien kun je in de workshops een aantal dingen oefenen die 1-op-1 niet mogelijk zijn. Tenslotte kost het veel tijd (en dus geld) om alles wat in de workshop behandeld wordt individueel te behandelen. De coaching kun je het beste gebruiken voor de verdieping.

Ik ben denk ik ouder of jonger dan de rest, ben ik hier wel op mijn plaats?

De meeste mensen in onze workshop zijn tussen de 30 en 55 jaar, maar dat wil niet zeggen dat je er niet “tussen past” als je ouder of jonger bent. Belangrijkste is dat je wat wilt leren en naar jezelf wilt kijken. Onze ervaring is dat leeftijd geen rol speelt en al snel wegvalt.

Ik kom uit België, ben ik dan ook welkom?

Wij hebben regelmatig deelnemers uit België in onze workshop. Dit vormt geen enkele belemmering. Voor de twee daagse workshop overnachten zij vaak in Nederland, in Utrecht zijn voldoende mogelijkheden te vinden. Betaling in onze webshop is ook mogelijk vanuit België.

Hoe is de man-vrouw verdeling?

Dit verschilt een beetje per workshop. Meestal zijn er iets meer vrouwen dan mannen, met uitzondering van de workshop “Leer flirten en contactleggen in één middag”, waar het aantal gelijk gehouden wordt. Belangrijk is dat je in de workshops zit om voor jezelf iets te leren, en niet om andere deelnemers te versieren. De man-vrouw verdeling maakt daarom in feite niet zoveel uit.

Krijg ik mijn geld terug als ik me heb opgegeven en toch niet kan?

Dat hangt ervan af hoe lang van tevoren je weer afzegt. Als je je opgeeft reserveren wij de plaats voor jou, dat betekent dat hij niet kan worden ingevuld voor iemand anders. Wij houden daarnaast in de voorbereidingen rekening met een bepaald aantal mensen. Daarom hebben we annuleringsvoorwaarden opgesteld. Je kunt wel altijd iemand anders jouw plaats laten innemen, dat kan je nog tot één dag van te voren regelen.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved