Coach Hans over … Bij de pakken neerzitten of juist nu je schouders eronder?

Singlecoach Hans Gierkink

Eindelijk begin ik een beetje gewend te raken aan de situatie. Veel thuis, weinig mensen zien. Ik krijg normaal gesproken juist veel energie van sociale contacten. Dus toen al mijn leuke uitjes, workshops en afspraken met vrienden één voor één gecanceld werden, vond ik dat heel heftig. Het voelde als de ene teleurstelling na de andere. Zeker toen mijn ouders, die ver in de 80 zijn, aangaven dat ze voorlopig van helemaal niemand meer bezoek wilden, kwam dat hard aan…

Ik zie dat mijn klanten heel verschillend reageren op de situatie. Sommigen geven aan dat ze het even heel rustig aan willen doen omdat er voor hen toch niet zoveel te daten valt. Anderen willen juist nu flink aan de slag. Juist nu is het gemis van een relatie voor hen groter dan ooit. Iemand die er in deze moeilijke tijd voor je is. Een fijn mens waarmee je verbinding voelt, plezier kunt maken en die je een knuffel geeft als je het even moeilijk hebt. Ik moet zeggen dat ik nu nog veel blijer met mijn eigen relatie ben dan anders. Nu besef ik extra hoe belangrijk het is elkaar te steunen, liefde en verbondenheid te voelen.

Het koste me ook even tijd om om te schakelen in mijn werk. Eerst dacht ik: “Ik ga wel een stapel boeken lezen tot de crisis over is”. Maar je leven “op pauze zetten” tot alle ellende achter de rug is, vind ik ook geen optie. Zeker niet als het nog een maandje of wat gaat duren. Dus toen dacht ik aan Winston Churchill’s uitspraak: “Never waste a good crisis”.

Dus nu ben ik samen met collega Meinou weer drukker dan ooit. Omschakelen en aanpassen aan de nieuwe situatie. Jij kunt ook bij de pakken gaan neerzitten en wachten tot alles weer overwaait zoals veel mensen doen. Of net als wij en veel van onze klanten je schouders eronder zetten. Jezelf persoonlijk ontwikkelen zodat je helemaal klaar bent voor een relatie als corona weer grotendeels achter de rug is.

Je kunt jezelf bijvoorbeeld bekwamen in online daten, “beeldbeldaten” via facetime, skype of zoom of je bindingsangst of verlatingsangst de baas worden. Je kunt nu beginnen met het zetten van mooie stappen zodat je bij de volgende crisis ook een prachtige liefde en maatje naast je hebt!

Ben jij succesvol in je werk, heb je een rijk sociaal leven en doe je leuke dingen? Maar mis je nog die leuke relatie? Dan is ons coachingsprogramma “Laat de liefde werken” iets voor jou. Ons programma bewijst al jaren dat je wel degelijk invloed kunt hebben op je eigen liefdesleven. De singles die ons programma volgden wilden allemaal een relatie met iemand die écht bij ze past, zonder gedoe en getwijfel. Een relatie waarin ze zichzelf kunnen zijn en ze echte liefde ervaren. En dat is ze gelukt. Heb jij ook helemaal genoeg van al het dating- en relatiegedoe en ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken? Kom dan ook eens met ons praten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je wordt regelmatig geattendeerd op nieuwe blogs en artikelen

Herken je jezelf in dit artikel? Of heb je een mening hierover? Reageer dan hieronder.

Geef hier je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2015 Single Coaching | All Rights Reserved